Hallo liebes Tintok-Team! Ich liebe eure Tasche Mira Canvas! Sie sieht so alltags-elegant aus und ist sehr praktisch! Versand und Verkaufsabwicklung waren auch super unkompliziert! Gerne jederzeit wi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg har købt flere net af forskellig størrelser - og jeg kan ikke anbefale dem nok! Farven holder virkelig godt, fede detaljer og kvaliteten er simpelthen i top. Det er super lækkert at bruge deres... Ver mais
Jeg skulle bruge en taske til min ferie og valgte at bestille her, fordi der stod, at den estimerede leveringstid var til fredag d. 12.juli. Desværre kom tasken ikke inden, jeg tog afsted lørdag, og... Ver mais
Jeg elsker når virksomheder tager ansvar og gør det nemt for mig som forbruger, at handle etisk! Det gør TinTok! Deres tasker er GOTS-certificerede, så jeg kan trygt læne mig tilbage og vide, at... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Uhrskovvej 23, 7100, Vejle, Dinamarca
- info@tintok.dk
- tintok.dk
As pessoas também visitaram
Sehr schöne praktische Tasche
I like the bags and the service
Meget lækkert taske
Meget lækkert taske! Og hurtig levering. Jeg er rigtigt glad for den og bruger den meget. Jeg er meget tilfreds.
Fint produkt
Fint produkt. Fuldstændig som jeg havde forestillet mig den så ud. Hurtig levering. Kan bestemt anbefale jer til andre.
perfekt service og meget fine tasker.
perfekt service og meget fine tasker.
tak for hjælpen med hurtig levering
Lækker taske og god service
Lækker taske, som jeg bruger hele tiden. Service var super med bl.a. hurtig levering
The bag met my expectations
The bag met my expectations. It is well made and practical. I like the minimalist design. I recommend!
...........
Fin og hurtig levering.
Super god service og hurtig…
Super god service og hurtig ekspedition. Lækre produkter. Jeg overvejede dog at sende min taske retur, men simpelthen kun fordi jeg ikke helt synes den kunne det jeg skulle bruge den til. Men jeg har besluttet at beholde den, da den er virkelig lækker i kvaliteten, rigtig pæn og jeg elsker deres koncept. Så jeg skal helt sikkert nok finde anvendelse til den.
Fede og bæredygtige produkter samt et…
Fede og bæredygtige produkter samt et nærværende, engageret team bag
Im Dänemark-Urlaub entdeckt
Habe die Taschen im Dänemark-Urlaub entdeckt, nur immer nicht in meiner Wunschfarbe. Im Shop schnell fündig geworden und bestellt. Das Paket kam schnell und ich bin glücklich mit meiner Wahl! Schöne Qualität, dicker Stoff und es passt ne Menge rein. Werde sicher noch mehr Farben haben wollen.
Fed taske.. 😎🎉
Dag til dag levering 😁🎉
Lækker taske, fed farve, yderst glad kunde.. 😎🇩🇰
Virkelig lækker taske med den fineste…
Virkelig lækker taske med den fineste farve ☺️
Hurtig levering og tasker i god…
Hurtig levering og tasker i god størrelse, godt materiale og den perfekte længde skulderstrop
Hurtigt betjening of skønt det uden…
Hurtigt betjening of skønt det uden fragt . Og det en skøn taske ♥️
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.