Det er så dejligt med friske urter i de fine spirebakker, og så pynter de så fint på bordet. Man får altid en god service, personlig og professionel samtidigt.

A empresa respondeu

Altid super lækre pakker man modtager fra Tiny Gardens. En lille forkælelsespakke smukt pakket ind og tilmed sund - Whats not to like. Jeg har handlet hos Tiny Gardens i en del år nu og selv de første... Ver mais

For mig der er indendørs verdensmester i at slå alt grønt liv ihjel, så er dette forbavsende let, og så velbeskrevet, at jeg trygt har fremdyrket de lækreste microgrønt. Og stolt har fortalt vidt og... Ver mais

A empresa respondeu

Et super hyggeligt sted at shoppe - meget velfungerende og flot webshop. Man kan vælge at få sine varer sendt eller selv afhente. Jeg bor tæt på så afhentede dem efter få timer. Lækre produkter og så... Ver mais

1. Fornecedor de sementes

Escrito pela empresa

Webshop med mikrogrønt, økologiske frø og smarte spirebakker i dansk design

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Gode frøbakker og frø

Jeg nyder jeres frøbakker. De er nemme at gå til og frøene spirer hurtigt. Der er prøvet forskellige slags og de er gode allesammen.
Skønt med ekstra grønt på en mad.
Det er et fint koncept med frømåtter som kan komposteres bagefter.

6 de outubro de 2025

God oplevelse

Venlig svar på forespørgsel, hurtig forsendelse, gode produkter

2 de outubro de 2025

Resposta da Tiny Gardens

Tak Kirsten, det er jeg glad for at høre!

Hurtig levering og fantastisk kundeservice

Enormt hurtig levering, jeg modtog min pakke under 24 timer efter at jeg havde lagt ordren.
Derudover giver Helle rigtig god kundeservice, og er hurtig til at svare. Produkterne virker også til at være i super kvalitet. Jeg er meget tilfreds.

29 de setembro de 2025

Resposta da Tiny Gardens

Tak for de pæne ord Matilde!

spirer er skægge!

Lynhurtig levering. Gode varer. Og så er spirer skægge at kigge på for både børn og voksne

17 de setembro de 2025

Resposta da Tiny Gardens

Skønt at høre Per - håber også at I synes de smager godt!