Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Som udgangspunkt virkelig dårlig. Da jeg ikke kan finde information om drops, tidspunkter, hvor eller hvornår. Nu har vi en voucher, som vi skal have aktiveret - men det virker mere "smart" end godt!... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har haft fin dialog med firmaet og gjort bekendt med at udefra kommende faktorer påvirkede min oplevelse. -------------------------------------------------------- Deres deals er meget fine, hvis ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tipster skiller sig ud fra andre deal-sites ved at deres deals ofte er meget mere fleksible og det er til spændende nye steder. Deres kø-system til at købe deals er ikke det bedste, men man lærer... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Kære Tipster tilhængere, Hvis I ikke har andet at lave kl. 7.01 om morgenen, kan I nyde tilbuddene i jeres indbakke og velovervejet slå til inden der er udsolgt kort tid efter. Modtog nyhedsbrevet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de cupões

Escrito pela empresa

Tipster is your guide to exceptional food and beverage experiences. Our curated recommendations are personal invitations to our favorite places. Whether it’s a longstanding locale, newcomer on the scene, or hidden gem — if it’s great, we know about it. You should too.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Vær opmærksom på at du ikke kan få deal refunderet

Jeg har desværre ikke nået at bruge en deal og regnede da med at jeg kunne få beløbet refunderet på min konto så jeg kunne bruge det til en anden deal. Men NEJ pengene er tabt og det undrer mig da alle andre udbydere yder denne service. En anden gang vil jeg ikke købe deal igennem Tipster men hellere igennem Groupon eller Sweetdeal, der er ingen problemer med at få refunderet deal du ikke når at indfri.

10 de abril de 2015

Kære Ulla

Som en del af vores virksomhedspolitik sikrer vi altid, at værdibevisets gyldighedsperiode tydeligt fremgår på Dagens tilbud samt på det værdibevis, du har modtaget. Tipster's handelsbetingelser er klokkeklare og fair – og du accepterede dem ved dit køb via Tipster.

Fra du har modtaget dit værdibevis på et tilbud købt via Tipster, har du 14 dages fortrydelsesret, jf. vores handelsbetingelser samt Forbrugerloven. Herefter kan du ikke få dine penge tilbage, for vores annoncører lægger selvfølgelig en plan baseret på antallet af solgte værdibeviser. De planlægger og indkøber råvarer for at kunne levere det købte produkt og yde god service til alle deres nye kunder.

Vi/Tipster sørger altid for så lange gyldighedsperioder, som muligt, så du og andre brugere af Tipster altid har en rimelig indløsningsperiode.

Og som en udvidet service udsender vi samtidig autogenererede servicemails / ”huskemails”, så vi sikrer, at alle købere af Dagens tilbud får en påmindelse vedr. værdibevisernes udløbsdato. Dette sker altid 3 uger før udløb.

Vi ønsker glade brugere og leverer Københavns bedste tilbud på gennemsigtige og fair betingelser.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tipster er mit favorit deal-site

Tipster er efter min mening det klart bedste deal site. Vi er i min familie storforbrugere af deals, så vi har prøvet de fleste deal-sites. Flere af dem er gode. Tipster overgår dog de andre. De har de bedste deals/tilbud og det mest opfindsomme udbud. De falder ikke i de fælder som mange af de andre, som udbyder deals, som egentlig slet ikke er noget godt tilbud, eller som ikke har kvalitet. Tipster virker som om de udvælger deres deals med omhu og med fokus på deres brugere. Det virker som et af de mindre deal-sites. De har få deals af gangen, men med bedre kvalitet. Selve sitet er simpelt og uden den store funktionalitet, så det er ikke på dette de vinder.
De har simpelthen bare de bedste tilbud / deals :-)

21 de janeiro de 2015
Classificada 3 em 5 estrelas

Takeaway steder ikke klædt på til at modtage værdibeviser

Når jeg viser værdibevis fra smartphone har jeg mere end en gang oplevet at takeaway stedet brokker sig til mig som kunde, og til andre kunder i køen, over at jeg ikke har printet på papir. Tipster kunne forberede tilbudsudbyderne til bedre at modtage koder fra smartphones. Sidste sted jeg indløste et bevis sagde bestyreren lidt irritabelt at halvdelen af tipster kunderne viste fra smartphone. Jeg tror man skal tage den information som et hint om at tipsters brugere ønsker at anvende smart teknologi.

22 de novembro de 2014

Hej Steffen

Mange tak for dit hint.

Vi er opmærksomme på, at flere brugere ønsker at anvende smart teknologi, og at flere og flere butikker får den nødvendige teknologi, så de kan scanne koder.

På Tipster overvejer vi i øjeblikket, hvordan vi får dette rullet ud hos vores mange annoncører, så de/vi også kan tilbyde denne service.

Men selvom vi ikke er der endnu – og der vil gå nogen tid – så håber jeg, at du fortsat vil gøre brug af Tipster’s mange gode tilbud.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tipster, en dealside man kan stole på.

Jeg har endnu engang haft en super god dialog og oplevelse med Tipster, som virkelig ved, hvad god kundeservice er. Har du et spørgsmål eller en udfordring bliver det besvaret eller løst hurtigt og effektivt. Helt klart i topklassen af deal-udbydere. Og bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

4 de agosto de 2014
Classificada 4 em 5 estrelas

Gode tilbud, super service =)

Kan sagtes anbefale at benytte sig af Tipsters gode tilbud, jeg synes ofte de tilbyder det ekstra gode tilbud, sammenlignet med andre dealsites :) Derudover er jeg godt tilfreds med deres kundeservice, når man endelig har brug for dem, svarer de forholdsvis hurtigt, selvom det er weekend, det er god stil :)

10 de maio de 2014

Markedets bedste deals !

Jeg er super glad for Tipster. De har ubetinget markedets bedste deals incl. mest valuta for pengene.
Jeg har haft kontakt til Tipster, da min bank havde trukket for meget for en Tipsterdeal
og her blev jeg med det samme hjulpet professionelt og høfligt af Tipster.
Tak fra en glad bruger.

1 de maio de 2014
Classificada 3 em 5 estrelas

Generelt rigtig gode deals, men mangelfuld service når "varen" ikke bliver leveret.

Den korte version: Havde købt 4 deals til en kaffebar, som lavede den dårligste kaffe vi længe havde oplevet. Andre dealsites ville ha' givet pengene tilbage for de 3 ubrugte deals, men det gjorde Tipster ikke.
Men når denne information nu er videregivet, så skal det siges, at vi stadigvæk benytter os af Tipster's mange gode deals.

28 de abril de 2014

Hej Marc

Jeg er rigtig glad for, at du kan lide vores mange gode tilbud. Vi sætter en ære i at præsentere dig og alle andre Tipster-brugere for Københavns dygtige leverandører, herunder anmelderroste restauranter, kaffebarer, gourmet-butikker m.m.

Jeg er ked af, at den kaffe du fik hos Copenhagen Coffee Lab ikke faldt i din smag. Vi har ellers kun fået positive tilbagemeldinger fra Tipster-brugere, som har været forbi Copenhagen Coffee Lab.

Politiken roser også Copenhagen Coffee Lab i sin anmeldelse i IBYEN den 23. februar 2014 og skriver bl.a.: ”De serverer en virkelig god kop kaffe...” og ”Filterkaffen er noget ud over det sædvanlige hos Copenhagen Coffee Lab.”.

Og som angivet i tilbuddet til Copenhagen Coffee Lab var der frit valg i deres store kaffe-kort, som omfatter både espresso, cappuccino og caffe latte samt kaffe frembragt ved avancerede bryggemetoder som V60, Syphon, Aeropress og Woodneck.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig direkte på se@tipster.dk.

Gode tilbud

Har altid oplevet at Tipster har lavet aftaler med gode firmaer og jeg har ikke haft nogen problemer. Du skal selvfølgelig huske at indløse din deal.

7 de julho de 2013

Markedets bedste dealsite!

Super site med masser af gode tilbud. Her laver selv Københavns bedste butikker kampagner. Og Tipster sender altid reminder mails ud, så jeg husker at få brugt alle mine værdibeviser. Tipster kan varmt anbefales!

19 de junho de 2013
Classificada 5 em 5 estrelas

Gode tilbud, og synlige vilkår

Har nu flere gange benyttet mig af Tipster og er fantastisk glad for deres tilbud. Tilbuddene gælder oftest for 2 personer, hvilket gør det perfekt for mig og min kæreste.

Synes også de er meget gode til at synliggøre vilkår så man allerede inden købet er opmærksom på udløbsdato, hvilke dage man kan bruge det, osv.

Også fedt at man får en påmindelsesmail når værdibeviset er ved at udløbe. Eneste ulempe er at den bliver sendt uanset om det er brugt eller ej.

16 de abril de 2013
Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste "deal" side.....

Jeg synes personligt at Tipster er dén side med de bedste tilbud og derfor er de faktisk også den eneste af alle disse sider, der får min accept, på at de må sende mig mails.

Deres koncept, med "kun" at have "dagens Tipster" tiltaler mig - nemt og overskueligt...

Derfor kan jeg kun anbefale at købe hos dem.

Jeg har ikke talt med deres kundeservice, for jeg når altid at bruge mine værdibeviser inden udløb - det er ens eget ansvar at holde styr på det - lav en kalenderreminder eller hold øje med deres Huskemail - det er ikke alle dealsider der gør dette...

Derfor 5 velfortjente stjerner fra mig..

Mvh Jannik

2 de janeiro de 2013

Gode tilbud, flink kundeservice

Har indtil videre brugt et tilbud herfra én gang - det var til en café.
3 uger inden udløbsdatoen får man en reminder-mail, der minder én om, at man skal huske at anvende sit værdibevis - god og dejlig service, synes jeg.
Ca. 1½ uge herefter begynder jeg at kunne se, at jeg får svært ved at nå at bruge det, og skriver derfor til dem for at spørge om jeg kan få pengene tilbage eller forlænget gyldigheden. Allerede dagen efter får jeg et meget udførligt og godt svar; Jeg kan ikke få pengene refunderet, men jeg får en god forklaring på hvorfor (Kort fortalt: De fortæller annoncøren for det enkelte tilbud, hvor mange der har købt det, og annoncøren planlægger således efter dette for at kunne levere det købte produkt og yde god service til alle kunder), og jeg bliver anbefalet at kontakte cafeen for at tale om en mulig forlængelse af gyldigheden - og sender mig oven i købet navn og tlf.nr. på ejeren af cafeen. Se dét er da service! Ærgerligt at de ikke kan refundere pengene, men når man får et godt svar i en ordenlig tone, så man forstår meningen med det hele, er det sådan set helt ok efter min mening.
Jeg nåede alligevel at få benyttet værdibeviset inden udløbsdatoen, og det var en dejlig oplevelse!
Jeg har allerede købt et nyt værdibevis gennem Tipster og glæder mig til at benytte det :-)

14 de dezembro de 2012
Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig dårlig kundeservice

Vi har inden en deal var udløbet skrevet til Tipster
Og får dagen efter mail om at man har 14 dage returret på Deal og derfor vil de ikke give penge eller tilgodebevis tilbage
Dette er ikke rigtigt i følge Forbrugerrådet og Dansk erhverv ,
Når de her rabat-virksomheder sælger værdibeviser (det samme som gavekort) med kort frist og derefter nægter at give et tilgodebevis eller lign. til kunderne, hvis de kommer til at overskride den korte frist. Normal frist på gavekort er min. 3 år står der i loven , så det er et brud på loven
Så brug hellere en af de andre der sælger deals hvor i kan få penge retur ... Sweetdeal eller tilbud i byen (Ingen problemer der )
Sidste gang jeg handler der hvis de ikke tager sig sammen ....

11 de dezembro de 2012

Resposta da Tipster

Tipster's handelsbetingelser er klokkeklare og fair – og du accepterede dem ved dit køb via Tipster. Og hvis du ikke selv har tid til at bruge dit værdibevis, kan du altid give det videre som gave og glæde dine venner & familie.

Kære Jan

Tipster's handelsbetingelser er klokkeklare og fair – og du accepterede dem ved dit køb via Tipster. Ingen kan købe tilbud via Tipster uden først at have accepteret vores handelsbetingelser.

Fra du har modtaget dit værdibevis på et tilbud købt via Tipster, har du 14 dages fortrydelsesret. Det er helt i overensstemmelse med Forbrugerloven og fair for alle parter. Herefter er handlen bindende – og du kan ikke få dine penge tilbage, for vores annoncører lægger selvfølgelig en plan baseret på antallet af solgte værdibeviser. De planlægger og indkøber råvarer for at kunne levere det købte produkt og yde god service til alle deres nye kunder.

På alle tilbud, som sælges via Tipster, er det tydeligt angivet, hvor længe et værdibevis er gyldigt. Gyldighedsperioden står også på det værdibevis, du modtager, når du har købt et tilbud via Tipster.

Vores rabat-annoncørers tilbud har kortere gyldighedsperiode end gavekort, det er ganske vidst. Du får hverken ét eller 3 års indløsningsfrist på hotdog-tilbud over for Tivoli, på vaffelis i Nyhavn eller luksus charcuteri på Gl. Kongevej.

Du skal huske at få indløst dit bevis inden udløbsdatoen. Det hjælper vi dig med via vores ”huskemail”, som du modtager 3 uger før dit værdibevis udløber. Og som jeg har skrevet til dig i mit mailsvar, har du altid mulighed for at glæde andre – venner & familie – med et værdibevis til gode og spændende steder i København.

Classificada 5 em 5 estrelas

Knald gode tilbud og super service!!!

Har brugt Tipster masser af gange. Deres tilbud er bare knald gode - hvem kan modstå super tilbud fra Nørreport Fiskehus, Fortunens Pony- og Ridecenter og Nordisk Brødhus...

Tipster holder, hvad de lover. Og jeg får også altid mailbesked før mine gavekort udløber, så jeg husker at få dem brugt.

Kan kun varmt anbefale Tipster til alle andre - og det gør jeg flittigt :-)

13 de outubro de 2012

Super koncept - god service

Jeg er en hyppig bruger af Tipster og har KUN positivt at sige, også hvad angår kvaliteten af deres tilbud. Service er fantastisk og gennemskuelige betingelser.

15 de março de 2012

Den bedste service

Jeg fik den bedste service jeg har oplevet hos Tipster da jeg havde problemer med en leverandør. Tipster var hurtigt til at svare, tog sig virkelig af sagen og behandlede den med et meget fair resultat som jeg er glad for.
Tipster går virkelig op i at få glade og tilfredse kunder og kan derfor stærk anbefales.

5 de março de 2012

Super cool firma

Jeg har nu brugt Tipster flere gange, hvor det bare har virket.

Den ene gang hvor jeg havde et problem tog Tipster sig af det hurtigt og effektivt.

Klar anbefaling herfra.

30 de novembro de 2011
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais