Tivara Oslo Opiniões 8

2,3

2,3

Mau

Må aldri finne på å bestille noe…

Må aldri finne på å bestille noe herfra.
Dårlig kvalitet, passform etc. Ønsket retur. Slutte å svare meg på mail. Sikkert hatt dialog med en bot. Presisert i alle mails at jeg ikke, under noen omstendighet, ønsker produktet. Gir meg ikke returadresse. Nå er dialogen kuttet, da jeg plutselig ikke får noe svar. Fiktive innehaver i Norge?
Keep away!

4 de dezembro de 2025

Ikke bestill noe

Ikke bestill noe. Jeg hadde samme opplevelse som de forrige kommentatorene, med nøyaktig de samme forslagene, men jeg falt for svindelen. Jeg fikk et nytt flott tilbud, der jeg la til 100 SEK og fikk en kjole som «kompensasjon». Kjolen er forferdelig, den ser ut som den kom fra Kina. Størrelsen er for liten. Jeg kastet bort mye penger for ingenting. Jeg satt igjen med ingenting og klær som ikke passet. Ikke fall for svindelen!

2 de janeiro de 2026

Styr unna

Styr unna! Presenterer seg som en butikk i oslo men minner veldig om temu ol. Fikk feil farge på genseren min og fikk beskjed om at jeg selv måtte dekke inn retur til kina. Virker som kundeservice er basert på ai-svar. Størrelsene er også misvisende.

19 de dezembro de 2025

Styr unna!

Helt elendig. Fikk et produkt med åpenbare feil og mangler i et svært syntetisk materiale. Dårlig passform. Får ikke returnert varen uten at jeg betaler kostnaden for å sende den til Kina. Produktet mangler merke og det er ingen «vaskelapp» som viser innhold og vaskeanvisning. Det er forsåvidt greit, da dette plagget IKKE kan brukes. Styr unna!

12 de dezembro de 2025

Tivara-Oslo - a scam

I received a jumper which was very much too small, even though I ordered a large (I am normally a medium, but wanted a bigger fit, so ordered a L).
There is no label, so I have no idea what size it is. Not even a brand label. The material is terrible quality.
I have requested a return address and keep getting responses saying I can keep it and get 15% off the price. When I say it's the wrong size (too small) I get a response that I can gift it to someone. When I say 'no thank you, just a return address' they offer me 20% off. Still no return address.
It's ongoing, but it's definitely a scam! Do not order from them!!

4 de dezembro de 2025

Bestilte en genser

Bestilte en genser, fra det jeg trodde var en butikk i Oslo. Kom pakke fra Kina. Farge, form, materiale, alt er litt «off». Styr unna, dette er juks.

22 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?