En ganske fint amatørselskab i forhold til at sikre deres kunders data og "glemte" lige at slette data efter deres samarbejde med MA (Magistrenes A-Kasse) i 2021, så fra 2021-2025 har de ulovligt haf... Ver mais
A empresa respondeu
"Tusind tak" for datalæk! TMPO har åbenbart ignoreret ordrer fra deres kunder om at slette persondata umiddelbart efter endt opgave og er efterfølgende blevet udsat for et DATALÆK, hvilket bl.a.... Ver mais
A empresa respondeu
TMPO er et af de bedre callcenters man kan arbejde for. Man vil opleve en vanvittig følelse af sammenhold inden for meget kort tid af sin ankomst. Det er både på selve arbejdspladsen der er fyldt me... Ver mais
Har haft mine personfølsomme data liggende på TMPO’s server. De skulle være slettet. Men det har TMPO ikke gjort og nu er jeg blevet oplyst at mine data er blevet stjålet!!! 🤬
A empresa respondeu
TMPO er en erfaren dansk virksomhed, der siden 1975 har hjulpet virksomheder med at styrke deres salg, mødebooking, kundeservice og fundraising gennem værdiskabende dialoger. Vi arbejder ud fra en kombination af indsigt, teknologi og struktureret træning af vores medarbejdere, så hver samtale med jeres kunder bliver respektfuld, professionel og målrettet. Vores løsninger er fleksible og tilpasses den enkelte kundes behov, og vi kan levere kundeservice på dansk, svensk og norsk – både fra vores kontor i Silkeborg og vores internationale team i Málaga. TMPO fokuserer på gennemsigtighed og ordentlighed i kommunikationen, og vi bygger relationer med slutkunder, der skaber loyalitet og værdi i samarbejdet. Med over 50 års brancheerfaring hjælper vi vores kunder med at optimere deres dialog og vækst – uden at I skal bruge tid på rekruttering og drift af egne interne salgsteam.
Højbovej 1E , 8600 , Silkeborg, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Kanon god kundeservice og rigtig søde medarbejder!
Super arbejdssted med masser af godt humør og så i en super by Berlin
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.