Tobias Hamann Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Nem og ligetil hjemmeside. Hurtig levering og pænt pakket ind. Derudover er jeg fuldstændig vild med bogen “influenza”, da den pludselig satte et kæmpe spejl op, så jeg kunne se mig selv og mine vaner... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tobias' webshop er klasse! Jeg har nu bestilt 3 produkter gennem Tobias. Det er mine tre absolut favorit køkkenting. Jeg har ikke fortrudt mine køb et eneste sekund. Man kan være sikker på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en blender fra Tobias' webshop. Virkelig god pris ift. konkurrenter og hurtig levering fra hans distributør. Efterfølgende har der været et problem med kanden, som Gastro de luxe / Tobias Hama... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god og hurtig levering. Utrolig hurtig svartid via mail. Ventede maks 1 time efter afsendt mail. Der manglede noget i min pakke - dette blev leveret dagen efter. I alt en god oplevelse og der... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha
  2. Chocolate artesanal

Escrito pela empresa

· Hurtig levering · Personligt testede produkter · Fri fragt over 500 DKK · Tilfredshedsgaranti

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Super godt produkt

Super godt produkt, men det bedste er nu Crylle (impotøreren) halvdelen af mit køb forsvandt under forsendelsen, men der viste Crylle super kundeservice, de sendte fluks det manglende 😊

21 de setembro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Det gik hurtigt og produktet er godt

Det gik hurtigt og produktet er godt. Dog undrede det mig at få mail om levering fra et navn, jeg ikke kunne forbinde med webshoppen, og selve produktets kasse var ikke pakket ind. Der var blot klæbet adresseseddel på. Jeg har forståelse for minimering af indpakning, men et lag beskyttende papir om en dyr vare ville have klædt afsender.

10 de setembro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Ingen kvittering eller reaktion

Jeg savner meget at modtage en kvittering på det køb jeg har lavet. Er træt af at rykke.

31 de agosto de 2021
logótipo da Tobias Hamann

Resposta da Tobias Hamann

Hej Marc,

Jeg ved ikke lige, hvad der er gik galt her, da mit system normalt selv sender faktura ud helt automatisk, men ved jo, at du nu har fået din faktura :) Alt godt - og håber maskinen gør det godt!

Beklager endnu engang bøvlet.

KH Tobias

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering og et produkt der lever op til alle forventninger🌟 Er meget tilfreds med handlen.

3 de agosto de 2021

Mega god oplevelse

Mega god oplevelse. Det var nemt og hurtig levering. Den kom nærmest dagen efter. Farven jeg havde valgt var der desværre ikke flere af (hvilket jeg godt kan forstå det er en mega flot farve), men jeg blev ringet op med det samme og fik en anden flot farve. Virkelig gos service og super produkt.

16 de junho de 2021

God pris, Ankersrum

God pris.
Ville dog foretrække en anden leveringsform en Postnord, fik besked om levering fredag, selvfølgelig i arbejdstiden, hvor man jo typisk er på arbejde, fik dog naboen til at lige holde lidt øje, pakken kom dog ikke fredag og fik ved henvendelse til Postnord besked om at den kom sandsynligvis mandag, afblæste alarmen hos naboen, som så endnu engang var venlig at holde øje, pakken kom, tak for det.
Fantastisk maskine, Ankersrum
Kan klart anbefales

10 de junho de 2021

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais