3,0

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

9 opiniões

Waarschuwing

Ik wil bij deze iedereen waarschuwen die voor dit bedrijf werkt of wil werken. Dit bedrijf snapt niet dat zij verantwoordelijk zijn voor hun werknemers en zijn daar niet goed voor verzekerd.
Echt ongelooflijk schandalig en volgens mij overtreden zij hiermee ook de wet.

15 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

De Toekomst uit Andijkgoed en netjes

vandaag heeft de Toekomst uit Andijk een klein velux raam geplaatst bij mij in het dak. Er kwam 1 medewerker die al eerder een klusje bij ons had gedaan maar hij heeft het fanbtastisch gedaan en alles weer schoon en netjes achter gelaten. top bedrijf

3 de março de 2026

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Onderhoud en verduurzaming via woningbouw. Huurt allerlei onderaannemers in die geen Nederlands spreken. Veroorzaakt schades en ontkent schuld. Glaslatten sluiten niet op elkaar aan. Kit ramen en raamroosters niet juist of helemaal niet af dus tocht- en vochtproblemen. Laat na voeg- en metselherstelwerk meer scheve en losliggende bakstenen achter dan er oorspronkelijk waren. Alle ontluchtingsroosters zijn dichtgesmeerd met voegmiddel.
Zegt in december niet te kunnen schilderen omdat het te koud is voor de verf maar staat in februari bij vriestemperaturen met dezelfde verf wél te schilderen. Ná asbestsanering en “isolatie” is er een zichtbare opening ontstaan tussen vloer en kozijn (kozijn loopt van plafond tot vloer) waar voelbaar wind doorheen waait maar de Toekomstgroep beweert niet verantwoordelijk te zijn voor de reparatie ondanks dat de woningbouw zegt dat zij dit moeten verhelpen aangezien zij dit hebben veroorzaakt.
Plaatst tochtstrips waardoor er méér tocht tussen deur en kozijn doorkomt.
Afspraken maken is onmogelijk, de opzichter neemt nooit zijn telefoon op en via app duurt het dagen voordat je een reactie krijgt. Wanneer je dan eindelijk wat hoort wordt er gezegd dat ze het gaan “oppakken” maar ik wacht ondertussen al weken en de wind waait vrolijk tussen alle gaten en kieren door.
Medelijden met de woningbouwvereniging die hiervoor moet betalen, ik hoop dat ze nooit meer met dit bedrijf samenwerken.

19 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

De Toekomstgroep heeft mijn raam gesloopt

Er zijn 5 keer mensen van de Toekomstgroep bij mij langsgeweest voor het aanbrengen van dubbele beglazing. Eerst om alles op te meten, toen om alles nog eens op te meten omdat het de eerste keer mis was gegaan, toen om het nieuwe raam te plaatsen, toen om te controleren en te constateren dat het niet goed was gedaan, toen om het nieuwe venster te repareren. En die reparatie liep verkeerd, zodat ik nu al weken met een niet passend en niet sluitend venster in mijn slaapkamer zit. Uiteraard heb ik sindsdien niets meer van de Toekomstgroep gehoord. Erbarmelijke service.

6 de julho de 2024

Slechte aftersales

Toekomstgroep beloofd veel maar doet weinig. Voordat er iets moet worden aangeschaft is het bedrijf heel behulpzaam en willen ze dat de klant zo snel mogelijk het product/ contract afsluit. Als de buit binnen is zijn de aftersales onbereikbaar of er komt na een aantal weken een matige reactie. De monteurs van dit bedrijf hebben ook niet allen kennis van zaken. De monteurs die uiteindelijk zijn gekomen spraken elkaar lijnrecht tegen over bijvoorbeeld instellingen van de warmtepomp. Dit wekte uiteindelijk nog minder vertrouwen. Ik zou het sterk afraden om bij dit bedrijf iets aan te schaffen of een contract af te sluiten.

18 de junho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Toekomst groep is niet voor de toekomst

Ik beveel Toekomstgroep aan niemand aan. Wij hebben een nieuwe CV ketel aan laten sluiten door deze partij en de monteurs die allemaal zijn langs geweest (ja 1 was niet genoeg) hebben allemaal eerst iets kapot gemaakt ipv iets aangesloten. Telkens niet de juiste onderdelen mee en deze moeten halen en dan weer 2 uur weg zijn. Ene monteur keurt het werk van zijn voorganger af en ze weten allemaal van elkaar wie wat heeft gedaan (niet correct dan). Wij laten ons CV systeem daarom nog nakijken door een tweede partij aangezien we geen vertrouwen hebben dat de installatie goed is uitgevoerd.

1 de maio de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.