1. Produção de teatro
  2. Teatro infantil
  3. Escola de teatro
  4. Escola primária
  5. Instrutor de voz

ToneelToppers maakt sinds 2024 afscheidsmusicals voor groep 8. Wij zijn Gido en Roos, twee enthousiaste vrienden die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Al meer dan 10 jaar staan we op het podium en achter de schermen in de wereld van musicals. Wat ons drijft? Niet alleen onze liefde voor theater, maar ook ons werk in de onderwijs- en jeugdzorgsector. Door deze ervaring weten we precies wat kinderen nodig hebben om hun talenten te laten schitteren. Daarom besloten we om onze hobby te combineren met ons werk, en zo ontstond ToneelToppers. Bij ToneelToppers schrijven we afscheidsmusicals voor basisscholen in Nederland. We weten hoe belangrijk deze musicals zijn voor groep 8: het is een moment waar leerlingen naar uitkijken en dat ze zich nog lang zullen herinneren. Wij willen van de afscheidsmusical een onvergetelijke ervaring maken. Daarom schrijven we nieuwe musicals die perfect aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen, met een mix van avontuur, humor en samenwerking. Onze missie is simpel: we willen dat iedere leerling het podium opgaat met een grote glimlach en de basisschoolperiode op een geweldige manier afsluit. Tot nu toe hebben wij al twee spetterende afscheidsmusicals geschreven: 'Next Level' en 'Terug in de tijd'. Lees er meer over op onze website! Het schrijven en assisteren bij regie van musicals voelt voor ons niet als werk, maar als iets waar we enorm veel voldoening uit halen. En dat plezier brengen we graag over aan de leerlingen en leerkrachten die met onze musicals werken. Ons doel? Zoveel mogelijk groep 8-klassen blij maken met een spetterende musical!

Sem opiniões

Esta empresa ainda não recebeu nenhuma opinião.