Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service og hurtig ekspedition. Jeg talte med i dag med kundesupporten ang. en ordre. Mit problem blev hurtigt afhjulpet til fuld tilfredshed. Desuden er priserne skarpe.

Classificada 5 em 5 estrelas

At man kan købe nogle varer som papirhåndklæder Kathrin i ønsket antal. Glad for fejebakken af metal. Med venlig hilsen - Ingeborg

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg gav tidligere 1 stjerne, men har nu fået tilsendt en ny liter Plum super håndrens som denne gang er et helt okay produkt! :-)

Classificada 2 em 5 estrelas

Varen kom først frem efter ca 20 dage. Det er ikke tilfredstillende. Prisen var dog fair på varen. Men bestiller ikke igen, da jeg skulle bruge varen hurtigt.

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de ferramentas
  2. Mercado de materiais de construção
  3. Fornecedor de equipamento para construção
  4. Fornecedor de vestuário de protecção

Escrito pela empresa

Toolshoppen.dk positionerer sig som din foretrukne destination for online indkøb af værktøj og udstyr. Vi er dedikeret til at imødekomme behovene for både professionelle entreprenører og dedikerede gør-det-selv-entusiaster. Vores omfattende online platform er fyldt med en mangfoldighed af produkter, designet til at understøtte og fremme effektivitet i dine projekter. Uanset omfanget af dit projekt, er Toolshoppen.dk her for at levere den nødvendige støtte med vores omfattende produktkatalog. Hos Toolshoppen.dk er vi stolte af at præsentere et bredt udvalg af premium mærker. Disse brands er nøje udvalgt for at sikre, at du modtager produkter af højeste kvalitet. Vores prissætning er konkurrencedygtig, hvilket sikrer, at du modtager værdi for hver krone brugt. Med vores effektive leveringsservice sikrer vi, at dine køb når frem til dig hurtigt og uden besvær. Vores produktudvalg er omfattende og inkluderer kategorier som Akku-/elværktøj, håndværktøj, og specifikke værktøjer til brolægning og murerarbejde. Derudover finder du et bredt udvalg af måleværktøj, afspærringsmateriel samt haveredskaber og maskiner. For at fuldende din arbejdsstation, tilbyder vi også udstyr til belysning, værkstedsmateriel og ikke mindst personligt sikkerhedsudstyr, som sikrer, at du kan arbejde sikkert og effektivt. Vi forstår, at shopping online kan medføre spørgsmål eller behov for yderligere information. Derfor står vores kundeservice klar til at assistere dig. Du kan nemt kontakte os fra mandag til torsdag mellem kl. 8-16, og på fredage fra kl. 8-15. Vores team af erfarne fagfolk er altid parate til at guide dig gennem dit køb, sikre at du finder præcis det, du har brug for til dit næste projekt. Besøg Toolshoppen.dk i dag og oplev bekvemmeligheden ved at have adgang til et omfattende udvalg af værktøj og udstyr, alt sammen fra komforten i dit eget hjem. Uanset om dit næste projekt er stort eller lille, er Toolshoppen.dk her for at sikre, at du er godt udstyret til at tage fat på udfordringen.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Købte en flisetang

Købte en flisetang, hvor den ene var for skæv til at kunne bruges. Det er hvad der sker, ikke noget man lagde mærke til før man fik den på. Der var ingen problemer, de sendte en ny hurtigt. God service.

2 de outubro de 2025

alt i top

varen ankom hurtigt, og prisen var tre gange så billigt som andre steder med samme produkt, jeg er meget tilfreds.

31 de outubro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais