Toolstation BE Opiniões 16 244

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 3 em 5 estrelas

Een gestelde vraag werd zéér snel beantwoord maar een uitgestelde bezorging kon niet gevolgd worden via track& trace, toolstation zelf kon dat wel ... 'Zodra een bestelling aan de vervoerder wordt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prijzen en voorraad zijn zichtbaar via internet. En meestal beter dan de gewone doe-het-zelf. Bestellingen staan klaar, zoals beloofd. Oppikken is een vriendelijk gebeuren met antwoorden en tips van h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Great experience. Good choice of products and I was frankly amazed that my order arrived at my door in less than 24hrs. I will definitely use Toolstation again.

Informações sobre a empresa

1. Loja de hardware
  2. Loja de ferramentas

Toolstation levert professioneel gereedschap en bouwbenodigdheden voor de laagste prijs! Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-.

Toolstation BE

Top merken, snelle levering en lage prijzen
Toolstation biedt haar klanten een uitgebreid assortiment aan producten geschikt voor vakmannen en serieuze doe-het-zelvers. Ons assoritment bestaat uit elektrisch gereedschap, gereedschap accessoires, handgereedschap, bevestigingsmiddelen en vele andere producten. Bezoek www.toolstation.be voor het actuele aanbod, een snelle levering en lage prijzen.

Gratis levering bij besteding vanaf €40,-.

Gratis levering bij besteding vanaf €40,-.
Bij Toolstation wordt je order dezelfde dag verwerkt. Dit zorgt er voor dat uw order snel bij u thuis of op de werkplaats bezorgd wordt.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

16 mil opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met Toolstation.

Zeer slechte ervaring met Toolstation.

Op 17/02/2026 heb ik een bestelling geplaatst, maar een deel van de bestelling werd nooit geleverd. Na meerdere keren contact op te nemen en zelfs langs te gaan in de winkel, heb ik het ontbrekende product uiteindelijk moeten annuleren.

Tot op vandaag heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen, ondanks dat de klantendienst op 2 april bevestigde dat dit binnen 10 dagen zou gebeuren. Die termijn is ondertussen verstreken zonder enig resultaat.

Communicatie verloopt traag en oplossingen blijven uit. Als klant moet je zelf blijven achtervolgen voor iets waar je gewoon recht op hebt.

Ik raad aan om hier voorzichtig te zijn met bestellen, zeker als er iets misloopt met levering of terugbetaling

19 de fevereiro de 2026

Onduidelijke communicatie

Spijtig genoeg kon een van de artikelen niet geleverd worden. Er werd wel een mail gestuurd maar hierin was niet vermeld welk artikel van mijn bestelling niet geleverd zou worden. De rest was was wel op tijd.

Classificada 3 em 5 estrelas

Een gestelde vraag werd zéér snel…

'Zodra een bestelling aan de vervoerder wordt overhandigd, wordt deze in ons systeem als afgerond (completed) geregistreerd. Dit doen wij zodat we, mocht een zending beschadigd raken of kwijt raken, dit direct voor u kunnen claimen bij de vervoerder.

Op basis van uw Track & Trace-nummer (3SMJZU970062732) zie ik dat uw pakket momenteel vertraagd is. Onze excuses voor het ongemak dat dit veroorzaakt.

Beste Kris,

Naar aanleiding van uw feedback lijkt het erop dat er twee zaken door elkaar lopen. Daarom heb ik zowel uw contactmoment als uw vraag aan onze klantenservice opnieuw bekeken.

Op het moment dat een bestelling ons magazijn verlaat, wordt de status aangepast naar ‘completed’. Dit doen wij omdat de verantwoordelijkheid vanaf dat moment bij de vervoerder ligt. Uw vraag hebben wij destijds ook vanuit deze context beantwoord, ter verduidelijking van deze werkwijze.

Normaal gesproken ontvangt u vervolgens een track & trace-nummer, zodat u de zending kunt volgen. Helaas hebben wij recent te maken gehad met een technisch probleem. De track & trace-code werd wel aangemaakt en was voor ons zichtbaar in het systeem, maar deze informatie is niet naar u als klant verzonden. Hierdoor kon u geen updates ontvangen over de verzending en eventuele vertragingen.

Onze excuses voor het ongemak.

MILWAUKEE

ongelooflijk TRAAG, 1 ste probatie niet geleverd , transporteur adres niet gevonden?
2de levering nog strrds onderweg loopt op naar 3de week , geen track & trace ! Waar zijn de goederen nogtans voor 500 euro? Reeds gebelt en gemailt tot vandaag geen reactiue? ERG

Beste Ludwig,

Wij betreuren uw ervaring.

Op basis van de informatie van onze klantenservice zie ik dat u reeds contact met ons heeft opgenomen en dat er inhoudelijk op uw vraag is gereageerd. Daarnaast zie ik dat de ontbrekende artikelen uit uw bestelling inmiddels zijn gecrediteerd.

Mocht uw probleem desondanks nog niet volledig zijn opgelost of zijn er nog openstaande zaken, dan wil ik u vragen om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij u verder kunnen helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze review achter te laten.

ontbrekende items

Ik bestel 3 beldrukknoppen, welke ik nodig had.
De bestelling vul ik aan met enkele extra's.
De dag erna krijg ik melding dat de bestelling niet volledig verstuurd is, en dat de ontbrekende items teruggestort worden.

conclusie: De 3 drukknoppen die ik nodig hab, waren er niet bij. In plaats van een keuze te geven (nasturen, terugstorten, ....) storten ze deze gewoon terug. Maar daarmee heb ik de knoppen nog niet. Het betreft drukknoppen van ± € 2,5 / stuk. Opnieuw bestellen = opnieuw portkost (die duurder is dan de 3 knoppen).

Deze knoppen stonden toen (nu een week later) nog steeds als 11 stuks beschikbaar voor levering.

Beste Kris,

Uiteraard betreuren wij deze ervaring en hopen wij op uw begrip dat dit niet een situatie is waar wij bewust voor kiezen.

Wij bieden ruim 15.000 artikelen aan en doen ons uiterste best om de voorraad zo actueel en nauwkeurig mogelijk op onze website weer te geven, zodat u als klant niet misgrijpt. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat er een voorraadverschil ontstaat. In uw situatie was dit inderdaad het geval.

Vanwege een recente overstap naar een nieuw systeem is het op dit moment voor ons niet mogelijk om niet-geleverde producten in backorder te plaatsen. Dit is een bewuste keuze, omdat wij binnen de huidige mogelijkheden willen voorkomen dat wij u verder teleurstellen door onduidelijke of langere levertijden.

Om die reden zijn wij overgegaan tot het terugbetalen van de ontbrekende artikelen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Classificada 4 em 5 estrelas

Technisch kan het beter

Het geleverde product was goed en geleverd volgens afspraak. Maar technisch schort één en ander. 2 keer besteld en 2 keer werkt de "volg je bestelling" niet. 2e keer bij ingeven van de Mastercard blokkeerde het systeem en als dan via bankkaart wel kon betaald worden kregen we geen bevestigingsmail. Telefonisch niet bereikbaar en ook mailen is rampzalig. We waren dan ook zeer verbaasd dat de levering telkens goed ging.

14 de abril de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Rapide mais service laisse un peu à…

Rapide mais service laisse un peu à désirer. Pas de suivi d'envoi de colis et mauvais suivi des retours. Plus de deux semaines et j'attends encore.
Heureusement quelqu'un réponds au téléphone. Mais suivi e-mail, rien.

17 de março de 2026

Bonjour Sturyan,

Nous sommes heureux d’apprendre que la livraison a été rapide.

Nous regrettons toutefois que le suivi n’ait pas été à la hauteur de vos attentes. Suite à un récent changement de système, nous avons malheureusement rencontré plusieurs problèmes techniques imprévus, notamment l’envoi des informations d’expédition et du suivi (track & trace).

Nous espérons que vous avez pu être aidé par téléphone. En temps normal, notre délai de réponse par e-mail est de maximum 5 jours ouvrés. Dans ce type de situation, nous conseillons à nos clients de nous contacter par téléphone afin de pouvoir les aider plus rapidement.

Nous vous présentons nos excuses pour le désagrément et vous remercions pour votre patience.

Cordialement,

terug betaling

Vorige maand 17/03 bestelling gedaan op afhaling , aangekomen in de winkel bleek er wat te ontbreken maar stond voorradig op de webshop , ontbrekend artikel ging men mij opsturen dag nadien , dit gebeurde ook niet , kreeg mail niet voorradig en geld ging men terug storten ... een maand later ongeveer en nog steeds geen geld gehad

14 de abril de 2026

Speedy quality service

6 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.