Jag har haft mycket positiva erfarenheter av Topformula. Företaget håller en hög servicenivå och är seriöst och pålitligt i allt de gör. Beställningarna har fungerat smidigt, leveranserna har va... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Produkterna är bra men bemötandet på kundsupporten kunde vara mer engagerad för att lösa mitt problem med att komma in till er bank med bank Id. Felet låg hos er och verkar nu åtgärdat efter mitt mai... Ver mais
Supersnabb leverans, mennen produkt blev fel. Ringde och fick prata med Såå trevlig kundsupport som lovade att fixa felet. DAGEN EFTER hämtar jag ut rätt produkt!! Kan inte annat än att vara mer än nö... Ver mais
Jag skrev tidigare om dessa 2 burkar Mjölksyretabletter med mycket kort bäst bäst före datum , utan att uppge detta när jag beställde dessa. Hade långvarig konversation med Topformula via mail och ne... Ver mais
Informações sobre a empresa
Välkommen till Topformula, där svensk tillverkningsprecision möter dina hälsobehov. Med en stolt tradition sedan 2004, står vi i spetsen för hälsokostindustrin och levererar våra produkter direkt från vår fabrik i Gamleby till över en kvarts miljon kunder över hela landet.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 53% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Fastän jag läste alla dåliga…
Fastän jag läste alla dåliga upplevelser så bestämde jag mig för att våga prova. Allt gick väldigt smärtfritt och jag fick mina 2 påsar proteinpulver och rätt smak på utlovad plats och inom ramen av leveranstiden. Tack Topformula i Sverige! Mycket nöjd kund och kommer åter!
När jag beställde stod det att paketet …
När jag beställde stod det att paketet skulle skickas nästa dag, men nu har det gått 8 dagar och inget har skickats ännu. Fick som svar att det kommer skickas snart👎🏼
De var bra med kundtjänst och…
De var bra före med kundtjänst och leveranstider. Nu är det hemskt och aldrig får man ordern i tid. Leveranstider på hemsidan nu stämmer inte aldrig. De skriver samma sak alltid på mejlet när de svarar på frågor om leverans utan att ge datum; så här ””Vi har varit väldigt högt belastade en period och därav blir leveranstiden längre än normalt vilket vi även reserverat oss för på hemsidan””. Nu bad jag om återbetalning.
Har ätit deras D vitamin i nästan två…
Har ätit deras D vitamin i nästan två år, ska innehålla 1000% av dagsbehovet. Har inte fått upp mitt låga värde överhuvudtaget. Tog även mjölksyrebakterierna i ett år, märkte inget. Bytte märke - kändes i magen samma dag. Vanligtvis reagerar ju magen i början på sådana tabletter.
Har tidigare begärt avsluta abonnemang
Har tidigare begärt avsluta abonnemang, men de fortsätter leverera. Värdelöst.
Bra prisvärda produkter och snabba…
Bra prisvärda produkter och snabba leveranser. Bara +++
Kass laktostabletter
Köpte laktostabletter från topformula och betalade hälften av apotekets priser. Kanon tänkte jag, men det var för bra för att vara sant. Laktostabletterna funkade inte som dom skulle. Gav mig magproblem, nästan som om jag inte tagit någon tablett alls. Samma mängd laktas som i dom jag köper på apoteket enligt förpackningen.
Förr var dom bra men nu känns det som…
Förr var dom bra men nu känns det som dom bara är en i mängden av företag som sätter vinst före allt. Tex varje dag får man ett mail där dom har erbjudande och det gäller "bara idag" vilket inte stämmer för dagen efter får man ett nytt mail. Sen är priserna på speciellt protein pulver i klass med alla andra nu även om dom inte har några mellanhänder. Förr fanns det fördelar att handla av dom då dom Både var billig och man fick en känsla av kvalitet och bra bemötande. Så är inte fallet längre. Nu är ni bara en i mängden av kvantitet företag.
Omega 3 från topformula är frätande
Omega 3 från topformula är frätande. Gjorde ett test med att klippa sönder en kapsel från TF och ett från ett annat märke. Hällde upp på varsin bit av frigolit. Efter 1 halvtimme så hade TF omegan frätt sönder ett stort hål i frigolitbiten,medans den andra var helt oförändrad. Fick skrubba diskbänken för att få loss substansen från TF omegan. Har kontaktakt dem via mail,men än inte fått något svar. Blev vansinnig då jag har ätit TF i många år. Gör testet själva så får ni se.
Krångligt och oseriöst förhållningssätt till kunder
Oseriöst förhållningssätt till kunderna
Hemsidan rörig och ska du köpa proteinpulver t.ex. så anges inte hur mycket förpackningarna innehåller!
Ger du ett omdöme om några av deras varor på deras hemsida som är under 3 stjärnor, vägrar de sonika att publicera det! Otroligt oseriöst av en nätbutik!
Värdelöst att de inte har Klarna betaltjänst, istället har de ett annat krångligt betalningsval som ingen annan använder på nätet.
Visst de har några billiga produkter och därför man handlat där, men nu för tredje gången, ska man igen verifiera sig först genom Bank-id för att ens få lov att hämta ut sitt paket genom Instabox! Använder inte det på mobilen och ingen annan nätbutik beter sig så mot kunderna! Kasst!!
”Express” betyder ca en veckas leveranstid…
Själva vitaminerna eller något de säljer på sidan har jag inte så mycket att säga om, men deras kundservice och orderhantering är helt klart katastrofal. Beställde supertidigt På morgonen 29/6 och valde expressleverans 0-1 dagar med beräknad leverans samma kväll och senast dagen efter, alltså den 30/6. Hela dagen gick utan ett meddelande att de skickat mitt paket, men väntade ändå till dagen efter (30/6) och fortfarande varken något paket eller meddelande att de ens skickat paketet. Skickade ett mejl och frågade vart det tagit vägen tidig fredag morgon när det redan var försenat, fick till svar att de fortfarande inte ens packat min order, helgen går och de blir måndag (4/7) och jag får ett svar att de ska ta de vidare till ansvariga och ber om ursäkt för fördröjningen, men fortfarande inte ens fått ett meddelande att de skickat mitt paket eller när de beräknar att kunna skicka det. Skriver igen dagen efter (5/7) och frågar ännu en gång vart mitt paket tagit vägen som nu är snart en vecka försenat trots att jag valde EXPRESS 0-1 dagar, får svar efter ca 20 min att NU har de packat min order och den kommer skickas iväg och de ber om ursäkt för förseningen och EN minut efter det får jag meddelande att de skickat mitt paket efter att jag behövt tjata och vara på dom i nästan en vecka och sen tog det ytligare två dagar innan det var framme, men utan ens ett erbjudande om någon form av kompensation eller något mer än en ”ursäkt” (skylla allt på flytt) för nästan en veckas försening när man väljer EXPRESS. Börjat undra lite väl mycket hur lång tid det hade tagit om jag inte vart på och frågat för jag vill få hem paketet jag betalat för, om jag ens skulle fått hem det alls. Så jag skulle säga beställ inte härifrån om du vill få hem dina varor inom rimlig tid, välj någon annan hemsida isåfall med mer pålitlig hantering.
Bra pris och produkterna håller…
Bra pris och produkterna håller högkvalite.
Har handlat av dem i flera år
Har handlat av dem i flera år. De har bra produkter till bra priser och snabba leveranser till dörr!❤️💕
Bästa sortimentet till överlägset bästa…
Bästa sortimentet till överlägset bästa priserna. På Topformula finns allt jag behöver!
Jo köpte mjölksyrebakterier
Jo köpte mjölksyrebakterier, tyckte jag fick en konstig smak i munnen efteråt tog ett tag innan jag förstod att det smakade mögel
Kanske de råkat bli fel, känner inte att jag själv gjort ngt fel med burken dom gånger jag tagit kapslarna
Men tar även kostillskott för kvinna, vitaminer å mineraler den känns bra, tog blodprover för ett tag sedan, många olika å allt såg bra ut så känns pålitligt med den, tänkte om upptaget skulle vara för mkt, få förhöga värden eller nått
Är ju svårt ge omdöme när man inte har någon aning om värden i kroppen
En vän hade 13 i dvitamin vilket är väldigt lågt han fick upp sitt värde till bra med top formulas d vitamin, vart ju bra de :)
Väldigt bra priser o fantastisk…
Väldigt bra priser o fantastisk kundsevice..(Gun-Britt
Pettersson)
Suberbra!
Topformula har toppenbra produkter till humana priser och snabb leverans. Har bara behövt kontakta dem en gång angående rödbeta bag-in-box som inte smakade bra. Ringde till dem, fick svar på en gång och pengarna tillbaka utan strul. Rekommenderas varmt.
Varning
Varning
De lägger till extra avgifter på fakturan
Går inte att få kontakt med dem!!!!!
Bra priser, snabb frakt!
Alltid nöjd med leveranser och produkter! Den "nya" frakten Early Bird är jättebra...Rekommenderas starkt...
Lurad
För det mesta tycker jag dom har bra produkter och bra service.
Jag har handlat deras BCAA pulver under ett tag nu och tycker det är en bra produkt.
Men började inse nu på senaste påsen att det inte stämmer med mått. På påsen står det att det är 33 portioner, 1 portion = 1 skopa.
Men det är bara ca. 21-22 skopor med pulver i påsen så något stämmer inte!
Känns lite som man blivit lurad då det skiljer mycket från 33 till 21-22 skopor.….
Har mailat dem om detta för 2 månader sen, inget svar! Försökte lägga en recension om produkten men dom publicerar inte recensioner med mindre än 3 stjärnor, skrämmande!
Dessutom har priset gått upp rejält...