Supper klantenservice, wist niet meteen welk model bij mijn auto past en had heel snel een antwoord. Product is topkwaliteit, echte aanrader !
Leia as opiniões dos outros
Positieve reviews zijn zeker terecht. DS3 led lampen voor mij audi q5 besteld. Snel geleverd en zijn degelijke lampen van volledig aluminium behuizing. Letterlijk plug en play en paste perfect. Giste... Ver mais
Goede kwaliteit ledlampen aangeschaft bij topledverlichting.nl! Dit ging eraan vooraf. Door een verkeerd advies door webshop Winparts twee maal bij garage gestaan omdat DS1 werd geadviseerd op mijn... Ver mais
Ik bestelde via Bol.com in januari bij topledverlichting een setje led lampen tbv kentekenplaat verlichting. Na zo’n 11 maanden geven beide lampen ongeveer tegelijk de geest. Contact opgenomen en mi... Ver mais
Informações sobre a empresa
Welkom bij TopLEDverlichting.nl, dé webshop op het gebied van led-verlichting voor gemotoriseerde voertuigen zoals auto's, motoren en scooters. Maar ook voor slimme LED verlichting voor in en om het huis bent u bij ons bij aan het juiste adres. U kunt bij ons achteraf betalen met Klarna zonder extra kosten! TopLEDverlichting.nl streeft naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, de snelste levering en de beste service. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.
Informações de contacto
Polkampen 10 (geen bezoekadres), 3751JC, Utrecht, Holanda
- 0653489555
- info@topledverlichting.nl
- topledverlichting.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
LED verlichting auto
Via Topledverlichting advies gevraagd voor het uitwisselen van enkele halogeenlampen voor LED. Er is zoveel en je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Snel antwoord met links naar de juiste producten, Top! Producten werden snel geleverd na bestelling.
Lampen inmiddels gemonteerd, kwaliteit prima. Moet na installatie echter wel mijn dimlicht opnieuw laten naregelen, maar dat zal een kleinigheid zijn en moet ik nog afwachten.

Resposta da Topledverlichting
Goede webshop ruime keus goede prijs.
Ik heb al meerdere malen bij topledverlichting een bestelling gedaan en elke keer ben ik zeer tevreden,de bestelling zijn snel binnen en de kwaliteit is ook goed.
De website is erg overzichtelijk ruime keuze en de prijzen zijn ook goed.
Kortom een webwinkel waar je met een gerust hart je bestelling kan doen.

Makkelijk snel en duidelijk
Makkelijk bestellen, snelle verzending, goed product. Zou hier zeker weer bestellen!

Premium high power led H1
Premium high power led H1 besteld, kwalitatief goede lampen en geven geen storing op de boordcomputer (astra k). Ik had de H7 al besteld een tijdje terug en nu was het grootlicht aan de beurt. Bij de bestelling van de H7 ook vragen beantwoord die ik had over de lampen Snelle levering en goed verpakt.

Resposta da Topledverlichting
Fijne website waarin duidelijk te zien…
Fijne website waarin duidelijk te zien is wat je koopt. Snelle levering en super kwaliteit.

Resposta da Topledverlichting
Wederom dezelfde ledlampen besteld voor…
Wederom dezelfde ledlampen besteld voor de tweede auto en alles was weer prima perfect

Gewoon TOP !!
Gewoon TOP !!
Het woord zegt het al:
TopLedverlichting.nl
Ze doen wat ze beloven en reageren heel snel.

Snelle afhandeling rondom product
Product besteld en afgeleverd (hevelpomp). Na 2 x gebruiken lekt het artikel bij de pomp. Eerst wat onduidelijkheid met de leverancier maar daarna snel en in overleg tot een prima oplossing gekomen.

Fijn bedrijf
Duidelijke website, goede producten en een zeer snelle levering.

Golf 7 ledverlichting koplampen
Voor de golf 7 ledlampen besteld, via het duidelijke menu op de website erg makkelijk te vinden. Snelle levering en na inbouw de perfecte uitstraling.

Resposta da Topledverlichting
Goede kwaliteit ledlampen aangeschaft…
Goede kwaliteit ledlampen aangeschaft bij topledverlichting.nl!
Dit ging eraan vooraf. Door een verkeerd advies door webshop Winparts twee maal bij garage gestaan omdat DS1 werd geadviseerd op mijn kenteken. Dit moest DS3 zijn..

Resposta da Topledverlichting
Makelijk om het product te zoeken op de…
Makelijk om het product te zoeken op de site. Besteld en snel in huis. Ben zeer tevreden. Top.

Resposta da Topledverlichting
Snelle levering netjes verpakt en het…
Snelle levering netjes verpakt en het juiste bestelde producten
kenmerk 117505-1889-RD

Resposta da Topledverlichting
Kentekenverlichting gekocht voor een…
Kentekenverlichting gekocht voor een Toyota auris 2011. Contact gehad voor info over de lampen. Snel gereageerd met link naar de juiste lampen. Aangesloten en werkt perfect.

Goede assortiment keuze
Goede assortiment keuze, goede prijzen en snelle levering. Zelfs rond de feestdagen 😌

Top levering
Goed advies als je twijfeld of je de correcte producten besteld en de levering is snel en netjes.
Bestelkenmerk:117070-2152-CV

Heb al 2 keer bij op deze site besteld
Heb al 2 keer bij op deze site besteld, allebij keer was toppie ervaring. De juiste lamp en top kwaliteit👌.

Resposta da Topledverlichting
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.