Torstein Drikkevareservice Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

This is a GREAT small company that has attention to detail excellent service and a sense of care about the world, visit Torstein x Made Blue a clean water project. Respectfully Bryghuset Solvognen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god service ved besøg på lager og derefter anbefaling til, hvad vi skulle købe via webshoppen. Hurtig levering og alle aftaler overholdt. Mit eneste andet ønske ville være, at der lå et enkelt... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

En god oplevelse og eneste grund til det ikke bliver 5 store stjerner er at vi savnede en god dansk brugsanvisning eller video i forhold til hvordan de 22 dele skal samles. Det er ikke alle der er ek... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega god service i forbindelse med købet af fadølsanlæg! Selve købet gik nemt, og servicen var i top. To dage efter jeg havde brugt anlægget første gang, ringede jeg ind, fordi jeg ikke kunne finde u... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamentos
  2. Importador de equipamentos
  3. Fornecedor de refrigeradores de água
  4. Grossista

Escrito pela empresa

Torstein Drikkevareservice er en danskejet familievirksomhed. Derudover er Drikkevareservice en landsdækkende salgs- og servicevirksomhed, som tilbyder forskellige drikkevare-løsninger inden for fadøl, vand, og sodavand. Vi lægger vægt på at tilbyde totale løsninger, som indeholder maskiner, produkter, installation og service tilpasset den enkelte kundes behov. På hvert drikkevareområde har vi valgt at tilbyde maskiner af høj kvalitet fra førende leverandører for at sikre vore kunder stabile og holdbare løsninger. Vi vægter værdier som kvalitet, ærlighed og god kundeservice utrolig højt.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

61 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Det gik hurtigt med levering og jeg fik…

Det gik hurtigt med levering og jeg fik hvad jeg havde bestilt, så super oplevelse

27 de dezembro de 2024

Hej Jes,
Tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du havde en god oplevelse!

Kundeservice i verdens klasse

Yderst hurtig levering. Og helt igennem fantastisk service da installationen drillede lidt for os. Absolut ikke sidste gang vi har handlet her. Stor anbefaling herfra 🤩
Mvh André, Jørand Tækkeforretning ApS

19 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Hej Andé,
Vi er så glade for at du har taget dig tid til at skrive en god anmeldelse - tak for det. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse - vi glæder os til at handle med dig igen ;-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Vare i en rigtig god kvalitet god…

Vare i en rigtig god kvalitet god indpakning.
Hurtig levering.
Mvh.Herbert

3 de dezembro de 2024

Hej Herbert,
Tak for din anmeldelse - vi er glade for at du har haft en god oplevelse!

En god oplevelse

En god oplevelse.
Vi besøgte deres butik i Odder, og sælgeren var meget venlig og kompetent, vi fik en god snak omkring det produkt, som vi købte🥰

3 de dezembro de 2024

Hej Else-Marie,
Vi er glade for at I havde en god oplevelse hos os!

Fornem fleksibel service

27 de novembro de 2024

Hej Peter,
Tak for din 5 stjerners anmeldelse - vi er glade for, at du har haft en god oplevelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid hurtig afsendelse, god service

Altid hurtig afsendelse. Vi var i tvivl om vi havde pakninger nok, og fik nogle ekstra med uden beregning, da de ikke var i webshop.
Jeg arbejder slet ikke med drikkevarer, men vi køber ind imellem fittings her.

27 de novembro de 2024

Hej Ulf,
Tak for din anmeldelse - vi er så glade for, at vi har kunne hjælpe - også selvom det ikke har haft noget med drikkevarer at gøre ;-)

Super firma !

Super firma med stort udvalg. Hurtig levering og lige til døren.
Kan varmt anbefale Torstein Drikkevareservice

8 de novembro de 2024

Hej Sanne,
Mange tak for din anmeldelse! Den sætter vi pris på!

Service

Bestilte et fadølsanlæg om tirsdagen, og fik det allerede leveret om torsdagen. God service, og fin snak inden de sendte anlægget :-)

24 de setembro de 2024

Hej Kasper,
Tak for anmeldelse - og godt du fik dit anlæg inden weekenden, så det kunne tages i brug. Vi håber du har haft stor glæde af det!

God service!

I ringede tilbage selv om jeg ikke havde bedt om det

I hjalp med dag-til-dag levering

29 de agosto de 2024

Hej Niels,
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse! Tak for din anmeldelse!

Super service.

Super service.
Vi skulle bruge et anlæg ret hurtigt, vi mailede med firmaet og fik en god løsning, og så var det rart vi kunne hente selv, så vi sparet tid og penge!
Klar anbefaling her fra

26 de julho de 2024

Resposta da Torstein Drikkevareservice

Tak for din anmeldelse - vi er glade for, at vi har kunne hjælpe jer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte et fadølsanlæg uden…

Jeg bestilte et fadølsanlæg uden slanger som var en fejl. Jeg bliver ringet op dagen efter og spurgt om det kan passe. Jeg siger nej godt du ringede så jeg kunne få komplet pakke. Plus jeg har ringet og fået god vejledning ang anlægget hvis jeg har været udfordret
Kanon service her fra
Mvh Casper

26 de junho de 2024

Hej Casper,
Vi er glade for at kunne hjælpe! Tak for din anmeldelse!
/Anders - Torstein Drikkevareservice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais