Endnu et fantastisk besøg på denne vidunderlige restaurant med virkelig lækker mad, super service og for os de perfekte værter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i... Ver mais
A empresa respondeu
Ikke den bedste oplevelse: Jeg havde bestilt en ret hvor kartofler skulle erstattes af grøntsager, da jeg pga diabetes2 ikke tåler kartofler. Tjernerpigen noterede ønsket. Da maden kom var det med e... Ver mais
Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen inständig, dass dieses Tolle... Ver mais
A empresa respondeu
Vi takker for en hyggelig aften, med dejlig betjening, champagne blev løbende fyldt i glasset, og laksen smagte himmelsk. Personalet er meget venlige og opsatte på at give en god oplevelse. Og det... Ver mais
A empresa respondeu
Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistøvler eller laksko....
Nørre Havnegade, 28, 6400, Sønderborg, Dinamarca
Respondeu a 85% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Vi var 21 gæster. Havde forud bestilt maden, og skulle have 18 forskellige retter på samme tid “sorry”
Men det var intet problem…
Super varmt mad til alle, ingen ventetid, maden var helt i top også til prisen.
Sød og venlig service.
Dejligt sted, tak for det👨🍳👨🍳👨🍳👨🍳👨🍳

Resposta da Torve-Hallen
Torvehallen har for mig altid været en god oplevelse. Det rå interiør, atmosfæren, udsigten er fantastisk. Dejlig mad, perfekt stegt kød, lille lækker dessert.
Den unge tjener havde dog ikke styr på, hvilken tallerken, der var til hvem, det måtte vi selv finde ud af. Men alt i alt en dejlig oplevelse!

Resposta da Torve-Hallen
Lækker tappas og super betjening, hyggelig atmosfære. Alt i alt en dejlig aften

Resposta da Torve-Hallen
Super lækker mad, jeg er normalt forsigtig med at bestille muslinger, men de smagte fremragende.
Kan varmt anbefales.

Resposta da Torve-Hallen
Som hvergang, byens bedste køkken, Pauls team byder hver gang på en fantastisk oplevelse og atmosfæren er unik.

Resposta da Torve-Hallen
Fantastisk oplevelse, som altid. Opmærksom og venligt personale ligesom en dejlig julemenu i de hyggelige og afslappede rammer 🌟🌟🌟

Resposta da Torve-Hallen
The food and the restaurant were perfect. Also the times between starts, dishes and desserts. The only, but small, complaint is that we booked a table and when we arrived the table that was assigned for us was already taken. However it was not a problem because the staff was really kind and fast to give us another table.

Resposta da Torve-Hallen
Fantastisk mad og dejlig betjening - kan helt sikkert anbefale Torve-Hallen.

Resposta da Torve-Hallen
Der blev serveret superb mad og vin til rimelige priser. Det er bestemt et anbefales værdigt spisested. TAK 🙏

Resposta da Torve-Hallen
Virkelig god og nærværende service og fantastisk lækker mad.
Bare en dejlig aften i skønne omgivelser .
Tak!

Resposta da Torve-Hallen
Hyggeligt sted med god stemning og smagfuld mad til overkommelige priser. Kommer gerne igen.

Resposta da Torve-Hallen
Rigtig lækker mad, og servering, så vi kommer gerne igen😊

Resposta da Torve-Hallen
Jeg var i restauranten igen, denne gang til julemenuen. Jeg må sige, at køkkenet endnu en gang har slået sig selv. Fra den lækre alkoholfrie aperitif over en delikat forret til and og oksemørbrad som hovedret – simpelthen himmelsk. Afrundet med et udvalg af lækre oste og den innovative idé at servere risalamande i en tærte, ledsaget af lækker spansk rødvin – alt sammen med meget opmærksom service. En helt igennem perfekt aften.

Resposta da Torve-Hallen
Hyggelig atmosfære. Sødt, smilende og serviceminded personale, som kan genkende sig og giver en ekstra ordinær oplevelse. Maden var helt i top, som den plejer. Vores yndlings restaurant.

Resposta da Torve-Hallen
Folt sted og rigtig god mad og service

Resposta da Torve-Hallen
Fik børger med kold burger bolle, fruen fik pasta ret uden den store oplevelse.
Bestilte kage til dessert sammen med Expresso som kom uden kagen. Valgte at betale og undlade kagen.
Synd at så simle ting ødelægger oplevelsen🤷♂️

Resposta da Torve-Hallen
Min mor, min søster og jeg havde en rigtig god oplevelse 😊 vores første besøg og vi kendte ikke til restauranten inden vi kom.
Vi var imponerede over stilen, den gode plads mellem bordene, meget venlige tjenere, både dansk og engelsk talende 😊
Lækre pizzaer og dejlig kolde drikkevarer.
Vi kommer helt sikkert tilbage!

Resposta da Torve-Hallen
Flink og venlig betjening, god humor hos tjeneren. Rigtig lækker mad. Rimelig pris.

Resposta da Torve-Hallen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.