totaalBED - Amersfoort Opiniões 264

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Nijverheidsweg-Noord 21, 3812 PK Amersfoort, Utrecht, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Aankoopproces was top. We zijn in Amersfoort door Sonja voortreffelijk geholpen. Vijf sterren. De levering vertraagde echter omdat een onderdeel bleek de ontbreken. We hebben toen de levering in ove... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wachten op nieuwe bedden is zelden plezierig, maar sommige processen lopen nu eenmaal langer dan gewild. Des te meer zijn wij erg blij met onze nieuwe bedden en matrassen. Wij zijn daarbij erg onder... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel fijn geholpen door Yvonne bij Totaalbed in Amersfoort. Ze is erg kundig in haar vak. Fijne ervaring. Precies op de afgesproken tijd heeft de levering plaats gevonden. Barry en Michel (bezor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ons vorige bed kwam ook van totaal bed. Door mijn gevorderde vorm van Parkinson was een harder bed nodig. We zijn weer hartelijk ontvangen met een kopje cappuccino. Sonja kon makkelijk onze gegev... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de camas
  2. Loja de roupas de cama
  3. Loja de mobília para quartos
  4. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  5. Loja de colchões

Sobre totaalBED - Amersfoort

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

Informações de contacto

• Nijverheidsweg-Noord 21, 3812 PK, Amersfoort, Utrecht, Holanda

• 033 462 08 58

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

264 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben van a tot zet goed geholpen ik…

Ik ben van a tot zet goed geholpen ik ben zeer tevreden ik zou het zo weer doen

22 de maio de 2026

Beste meneer/mevrouw Van Hamersveld,

Wat fijn om te zien dat je zo goed bent geholpen bij totaalBED Amersfoort en dat je zeer tevreden bent. 🤗

Hartelijk dank voor je review!

Top service

Klantenservice goed bereikbaar. Bezorg afspraak kon makkelijk verzet worden. Bezorgers zorgvuldig en vriendelijk.

25 de maio de 2026

Hallo Rob,

Wat fijn om te horen dat onze klantenservice goed bereikbaar was en dat het verzetten van de bezorgafspraak soepel verliep. We zijn ook blij dat onze bezorgers zorgvuldig en vriendelijk waren. Bedankt voor deze mooie, positieve feedback!

Sandra

Classificada 5 em 5 estrelas

Keurig geholpen in de winkel

Keurig geholpen in de winkel, goede service aan huis, kortom ze doen wat ze beloven!

10 de maio de 2026

Beste meneer/mevrouw Van Dijkhuizen,

Wat super fijn dat je zo goed geholpen bent in zowel de winkel als bij de aflevering.

Classificada 2 em 5 estrelas

Aankoopproces was top

De levering vertraagde echter omdat een onderdeel bleek de ontbreken. We hebben toen de levering in overleg uitgesteld,
De levering zelf was weer helemaal goed. Vreemd dat u de locatie beoordeeld en niet het hoofdkantoor.

7 de maio de 2026

Beste Peter,

Bedankt voor je mooie review en de complimenten voor Sonja en onze levering! Fijn dat we in goed overleg een nieuwe leverafspraak konden maken.

Hartelijk dank voor je review.

Helemaal goed!

20 de abril de 2026

Beste meneer/mevrouw Tevreden,

Wat fijn om te zien dat je alles helemaal goed is en dat je ons met 5 sterren beoordeeld!

Hartelijk dank voor je review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wachten op je bedden is zelden leuk, maar dan...

Wij zijn daarbij erg onder de indruk geweest van de aflevering en snelle montage van de bezorgdienst: KLASSE! Werkelijk een leuk, klantvriendelijk en deskundig stel!

16 de abril de 2026

Beste G.J. Rintjema - Van der Kooi,

Wat fijn om te zien dat je zo goed bent geholpen bij totaalBED Amersfoort en dat ook de bezorging goed is verlopen.

Hartelijk dank voor je review!

Super goede service

Super goede service, snel geregeld en hij ligt heerlijk!!

27 de março de 2026

Beste meneer/mevrouw Beens,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Fijn om te horen dat alles snel geregeld was en dat u er zo heerlijk op ligt.

Alles klopte

Alles klopte, advies - koop - levering - in gebruik nemen van het nieuwe bed. TotaalBed = Categorie Ja zeggen en Ja doen, belofte nakomen.

23 de março de 2026

Beste Marc,

Bedankt voor je review!

Erg fijn om te zien dat je een goede ervaring bij totaalBED hebt gehad en dat we alle beloftes zijn nagekomen.

Wij wensen je veel plezier toe met je bestelling!

Classificada 5 em 5 estrelas

fijne hulp in de winkel bij het…

fijne hulp in de winkel bij het uitzoeken van het bed en een fijne aflevering. Het bed was snel gemonteerd.

19 de março de 2026

Beste meneer/mevrouw Brandenburg,

We zijn blij te zien dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad en dat de levering goed is verlopen.

Top!!

Precies op de afgesproken tijd heeft de levering plaats gevonden. Barry en Michel (bezorgers/monteurs) het bed in elkaar gezet, verpakkingsmateriaal meegenomen en alles keurig netjes achter gelaten.
Nogmaals bedankt voor alles!!
Ben voor meer dan 100 % tevreden.
Helemaal top!!

8 de março de 2026

Beste Anita,

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn heel goed geholpen.

28 de fevereiro de 2026

Beste Hof van Huygens,

Classificada 4 em 5 estrelas

Positief

Goede informatie. Snelle levering.

5 de março de 2026

Beste Wilco,

We zijn blij te zien dat je goede informatie en snelle levering hebt gehad!

Perfecte keus

Perfecte keus. Goed advies en keurige levering.

6 de março de 2026

Beste E.L. Floor,

Classificada 5 em 5 estrelas

De verkoop en het advies in de winkel…

De verkoop en het advies in de winkel was al zeer prettig. Een paar jaar eerder hadden wij hier ook al een bed gekocht voor onze dochter. En nu voor onszelf. Goed en eerlijk advies. Duidelijk over de levering en betaling. Ook de mailberichten richting levering mooi op tijd en zeer duidelijk.

16 de fevereiro de 2026

Beste meneer/mevrouw Koelewijn,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Wat fijn dat u opnieuw voor ons heeft gekozen en dat u tevreden bent over het advies en de communicatie rondom levering en betaling.

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn erg tevreden over de hulp die…

We zijn erg tevreden over de hulp die we in de winkel ontvingen en we zijn erg gelukkig met ons nieuwe bed. Niets aan te merken op de service en het advies. Helemaal top.

12 de fevereiro de 2026

Beste meneer/mevrouw Oosterhoff,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de hulp in de winkel en dat je blij bent met je nieuwe bed. Mooi om te horen dat zowel de service als het advies helemaal naar wens zijn geweest.

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima en zeer klantvriendelijk bedrijf

Goede tips bij het kopen van een bed, bij gebleken fout zeer snel en voortvarend nieuwe matras gekregen.

14 de fevereiro de 2026

Resposta da totaalBED - Amersfoort

Bedankt voor jouw feedback Corrie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service!
Wij wensen je heel veel slaapplezier toe op het nieuwe matras!
Sharissa
Klantenservice TotaalBED

Classificada 3 em 5 estrelas

Dit is ons tweede matras bij Totaalbed

Dit is ons tweede matras bij Totaalbed. Duidelijk verhaal en hele vlotte afhandeling en vriendelijke bezorging.

Beste George,

Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent en daarom voor de tweede keer je matras bij ons hebt aangeschaft!

Goed geholpen door Yvonne

Goed geholpen door Yvonne, veel kennis en kan al je vragen beantwoorden om een goede keuze te maken! Fijne winkel

14 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Beste Martijn

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent.

Prima matras!

Prima geholpen, heerlijk en betaalbaar matras en levering volgens afspraak.

Beste Cecile,

Prima matras

Prima matras. Goed bezorgd

Beste Tim,

Klantenservice totaalBED

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.