totaalBED - Amersfoort Opiniões

TrustScore: 5 em 5

Nijverheidsweg-Noord 21, 3812 PK Amersfoort, Utrecht, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goeie matrassenwinkel. We hadden hier onze nieuwe matras gehaald. We werden snel en met aandacht geholpen. De medewerkers lijken expertise te hebben. De levering van het matras was duidelijk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel fijn geholpen door Yvonne bij Totaalbed in Amersfoort. Ze is erg kundig in haar vak. Fijne ervaring. Precies op de afgesproken tijd heeft de levering plaats gevonden. Barry en Michel (bezor... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ons vorige bed kwam ook van totaal bed. Door mijn gevorderde vorm van Parkinson was een harder bed nodig. We zijn weer hartelijk ontvangen met een kopje cappuccino. Sonja kon makkelijk onze gegev... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Aankoopproces was top. We zijn in Amersfoort door Sonja voortreffelijk geholpen. Vijf sterren. De levering vertraagde echter omdat een onderdeel bleek de ontbreken. We hebben toen de levering in ove... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Loja de mobília para quartos
  6. Loja de roupas de cama

Sobre totaalBED - Amersfoort

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

Informações de contacto

• Nijverheidsweg-Noord 21, 3812 PK, Amersfoort, Utrecht, Holanda

• 033 462 08 58

Excelente

TrustScore: 5 em 5

277 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1491 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

totaalBED Amersfoort

Ik ben naar totaalBED Amersfoort geweest en ik ben geholpen door een super aardige medewerkerster. Ze heet Yvonne en ze was heel aardig, erg behulpzaam en had veel geduld. Ik raad het jullie aan om hier naar toe te gaan!

31 de julho de 2025
Opinião espontânea

Beste Palwasha,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen door Yvonne!

Bedankt voor je positieve review!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Snelle montage en netjes geleverd. Snel een oplossing voor klein misverstandje

17 de julho de 2025

Beste Pè,

Wat fijn om te zien dat je vriendelijk personeel hebt ervaren en dat ook de montage snel en netjes is gebeurd!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel tevreden met mijn nieuwe bed!

Heel tevreden met mijn nieuwe bed!
Snel geleverd, goed contact en fijn geholpen in de winkel. De montage verliep vlot en professioneel. En het belangrijkste: het bed slaapt héérlijk! Echt een aanrader.

7 de julho de 2025

Beste Charell,

Heel hartelijk dank voor jouw mooie, uitgebreide review! Dit is natuurlijk waar wij het voor doen, een tevreden klant die heerlijk slaapt! We wensen jou enorm veel slaapplezier!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben echt blij met service en quality van mijn bed.

Ik ben echt blij met service in de winkel maar ook ben ik blij met de levering. Alles op tijd en vriendelijk. Goede contact en mijn bed is super leuk. Bedankt ♥️

30 de junho de 2025

Beste Joanna,

Bedankt voor het schrijven van deze lovende review! We zijn blij om te horen dat je jouw ervaring als prettig hebt ervaren. We wensen je veel plezier van jouw nieuwe aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Komen keurig afspraken na.

29 de junho de 2025

Resposta da totaalBED - Amersfoort

Beste meneer, mevrouw van der Wind,

Bedankt voor jouw feedback! We zijn zo blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. We werken hard om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden!

Wij wensen je heel veel slaapplezier toe!

Klantenservice TotaalBED

Goede communicatie over levering

Goede communicatie over levering, half uur vantevoren wordt je gebeld dat ze eraan komen. Monteurs zetten alles perfect en snel in mekaar en nemen al het afval mee retour.
Al met al zeer tevreden.

20 de junho de 2025

Beste meneer, mevrouw Brouwer,

Hartelijk dank voor je positieve review.

We vinden het fijn om te horen dat de monteurs alles naar wens hebben gemonteerd en het afval hebben meegenomen.

Klantenservice totaalBED BV

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne medewerker die ons kon adviseren over de verschillende matrassen, en hele goede service bij de levering!

14 de junho de 2025

Beste Esmee,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geadviseerd bij totaalBED Amersfoort en dat je ook de service en levering goed hebt ervaren!

Topservice!

Allereerst heel fijn geholpen in de winkel. We hadden al akkoord gegeven op de offerte en daarna belde verkoopster nog dat er een aanvullende korting was, die nog werd toegepast. Daarna communicatie rondom levering en levertijden ook uitstekend, waarbij de 2 bezorgers binnen mum van tijd het bed in elkaar hebben gezet en alle troep weer meenemen. Al met al topservice!

10 de junho de 2025

Hallo Patrick,

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent in de winkel en dat de extra korting nog is toegepast. We zijn blij te horen dat de communicatie en levering uitstekend waren en dat de bezorgers alles netjes hebben achtergelaten. Bedankt voor de topservice review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede medewerkers, goede bedden.

Aardige verkoper. Liet ons rustig kijken, gaf goed advies, liet ons zelf verder nadenken en bedden uitproberen. Ook advies mbt garantie ed heeft ze meegedacht.
Matras hebben we nu een paar weken en slaapt echt heel fijn.

6 de junho de 2025

Resposta da totaalBED - Amersfoort

Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen bij het kiezen van jouw aankoop! We zijn blij te horen dat u er heerlijk op slaapt en dat u tevreden bent met ons advies. Dank voor uw positieve feedback!

Sharissa
Klantenservice TotaalBED

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne service, goede levering, mooi product

In de winkel zijn we goed geholpen door een vriendelijke mevrouw. Ze dacht goed mee in de keuzes die wij wilden maken, ook in praktisch opzicht. Bijv. past het formaat bed wel door jullie trapgat?
De bezorging ging super snel, vakkundig en de mannen namen al het verpakkingsmateriaal weer keurig mee.
Het product zelf (een twee persoons boxspring) voldoet aan al onze eisen en wensen en ligt uitstekend. Wij zijn er erg blij mee!

2 de junho de 2025

Beste Dominique,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen bij totaalBED Amersfoort en dat ook de bezorging goed is verlopen.
Desalniettemin; erg fijn om te zien dat lekker ligt en dat je blij bent met je nieuwe bed!

Classificada 5 em 5 estrelas

goed en vriendelijk geholpen.

goed en vriendelijk geholpen.
matrassen zoals afgesproken geleverd, en oude meegenomen.

6 de junho de 2025
Opinião espontânea

Beste Rob,

Fijn om te horen dat we je goed en vriendelijk hebben kunnen helpen! We zijn blij dat de matrassen volgens afspraak zijn geleverd en de oude zijn meegenomen. Dank voor jouw feedback!

Snelle service
Goed aan afspraken gehouden

25 de maio de 2025

Beste heer/mevrouw Van Ee,

Dank voor deze mooie complimenten, wij waarderen het zeer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel vakkundig en niet opdringerig…

Heel vakkundig en niet opdringerig geholpen in de winkel. Monteren en brengen ging ook super.

24 de maio de 2025

Beste Adri,

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent, dank voor deze mooie feedback!

Topwinkel

Fijn, vriendelijk en deskundig advies. Blij dat zulke winkels nog bestaan!

24 de maio de 2025

Beste Harry,

Wat fijn dat je onze vriendelijke en deskundige hulp waardeert! We zijn blij met jouw positieve ervaring.

Fijn bed

Fijn bed, fijne mensen,en een fijne prijs.

16 de maio de 2025

Beste Ada,

Heel hartelijk dank voor jouw mooi review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede uitleg en voorlichting door…

Zeer goede uitleg en voorlichting door medewerkster in filiaal Amersfoort. Op alle vragen ook de technische werd op duidelijke wijze geantwoord en uitleg gegeven. Alle afspraken zijn nagekomen en de montage van de bedden is snel en professioneel uitgevoerd.

22 de maio de 2025

Beste E.F Van Sonsbeek,

Wat fijn om te zien dat je zeer goede uitleg hebt gekregen bij totaalBED Amersfoort en dat je alle overige afspraken omtrent montage en dergelijke ook netjes is nagekomen en uitgevoerd!

Hartelijk dank voor je reactie en beoordeling!

Classificada 4 em 5 estrelas

makkelijk en vertrouwd

10 de maio de 2025

Beste Dick,

Heel hartelijk dank voor jouw review, wij waarderen het zeer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bed is heerlijk verkopers eerlijk en…

Bed is heerlijk verkopers eerlijk en behulpzaam
Bezorgers netjes en optijd
De.prijs (oke niet goedkoop) valt reuze mee

16 de maio de 2025

Beste Termeulen Makkinje Hermina,

Wat fijn om te zien dat het bed heerlijk slaapt en dat de verkopers je eerlijk en hulpzaam hebben geholpen!
Ook fijn om te zien dat de bezorgers netjes hebben gewerkt en op tijd bij je waren.

Goed geholpen, prima levering

Goed geholpen in de winkel, goed advies, en ook de aflevering ging probleemloos en keurig op tijd. Fijne, nette mensen.

9 de maio de 2025

Beste Saskia,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen bij totaalBED Amersfoort en dat ook de levering probleemloos en op tijd is verlopen!
Hartelijk dank voor je reactie en beoordeling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Direct koffie bij binnenkomst en een…

Direct koffie bij binnenkomst en een heel aardige mevrouw die ons hielp. Gewoon gezellig en ontspannen.

12 de maio de 2025

Beste Jan,

We zijn blij te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Klantenservice TotaalBED BV