Toytobuyme Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Classificada 1 em 5 estrelas

Bonjour, je ne souhaite pas mettre d’avis sur votre site puisque, je ne suis pas connecté que je ne suis pas client et que c’est une vente fausse sur Facebook qui m’a amené à vous faire vous fournir u... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Eugene me ayudó a resolver mi problema. Eugene me canceló la suscripción pero nunca me hizo la devolución que supuestamente me iba a hacer. Además de pedirme que no lo diga me pidió que dé esa opinió... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Je souhaite annuler l’abonnement car je n’y ai jamais adhérer. Problème résolu par Kenny

Classificada 5 em 5 estrelas

Merci à Ann d’avoir été très réactif, dans mon remboursement. Merci pour l’effort effectué.

Bom

TrustScore: 4 em 5

80 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

I am so thankful for your quick…

I am so thankful for your quick response and understanding the situation and act upon it timely to be very honest I had no expectations and hope that I will be even heard but I am so grateful for your help

23 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Eugene me ayudó a resolver mi problema

Eugene me ayudó a resolver mi problema.
Eugene me canceló la suscripción pero nunca me hizo la devolución que supuestamente me iba a hacer. Además de pedirme que no lo diga me pidió que dé esa opinión. Estoy muy desconforme!!

19 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Scammers and also called Debilo ltd at…

Scammers and also called Debilo ltd at same address .Fani Bellou is the company director and secretary of Debilo Ltd .address is in Limassol Cyprus.Dont even go there with Shedgardenwood site for scamming money for a garden storage .No emails to date and i ask for a full refund and bank is investigating too.

16 de fevereiro de 2025

Diese Firma ist kriminell

Diese Firma ist kriminell
1. Liefert sie nicht was bestellt wurde
2. Werden alle 14 Tage automatisch Geld abgebucht
3. Hängt die Firma mit toypickplay.com und ntribalanz.com zusammen, welche ebenfalls automatisch Beträge abbuchen

16 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

It's a subscription scam.

It's a subscription scam.

I followed a link to purchase some boots (too good to be true). They took 20 EUR as a 'fee', followed by another 46 EUR as a 'top-up'. No order was even placed.

I cancelled the 'subscription' I didn't even know I had (no emails or anything). I'm Still trying to get a refund.

31 de janeiro de 2025