Ikke mottatt noen varer enda det har gått mer enn en måned etter bestilling, skylder på manglende leveranse inn til firma. Har hatt kontakt med firmaet både pr. telefon og epost. Konto har blitt bela... Ver mais
A empresa respondeu
Bluff företag! Vill bara tjäna pengar! Daterar faktura den 16/1, varorna anländer den 27:e. Förfallo datum och ånger datum 1/2. Medelar den 3/2 att jag få allergisk reaktion. Tyvärr försent, kan inte... Ver mais
A empresa respondeu
Brukker noen andre testosterone booster som virke med energie,styrke og libido,men ikke viser noen resultaten pa blod proven,disse resultaten ville jeg folgen taet med T+.-Akkurat na merke noen still... Ver mais
A empresa respondeu
Så langt så bra, jeg er spent på om mitt testosteronnivå øker. Siden jeg trener hver dag vil jeg merke det raskt, dvs. om en måned eller så. To spørsmål; jeg har ikke fått faktura for denne leveransen... Ver mais
Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Vist du går på blodfortynnende kan dette gi deg blodig avføring noe eg fikk og måtte til legen der eg fikk beskjed om og ikke bruke dette siden eg går på blodfortynnende

Resposta da Tplus
Umulig å nå kundeservice på telefon, og ingen respons på epost. Har sagt opp/benyttet angreretten, men venter ennå på bekreftelse. Føles lite troverdig.

Resposta da Tplus
Gikk enkelt å gjennomføre, varene kom innen rimelig tid.

Resposta da Tplus
Testen som følger med mangler tolldeklarering, så den kommer bare i retur fra Posten Norge. Skjema bør følge pakken.

Resposta da Tplus
Leverer ikke alt som skal være med, sender med faktura selv om jeg har benyttet kreditkort. Svarer ikke på hverken mail eller tlf, har sagt opp abonnementet via mail da jeg opplever dette firma for useriøst !!!

Resposta da Tplus
Tok 1,5 måned fra jeg bestilte varen til en kom. Når jeg tok kontakt med kundeservice sa de jeg hadde bestilt en helt annen dato, men når kvittering ble sendt da var det ikke noe beklagelse.

Resposta da Tplus
Har opperert urinblære for kreft,så da blir det ikke full virkning.

Resposta da Tplus
Produktet er vell og bra (tror jeg), men leveringen fra tplus holder ikke mål. 2.mnd på rad at jeg går fri for "kuren" eller hva nå man enn skal kaller det.
Kontaktet kundeservice, men får ikke svar. Sist mnd gikk jeg ca 1 uke uten grunnet (beklager språkbruken) piss dårlig levering.

Resposta da Tplus
Fortsätter skicka fast man sagt upp abonnemanget.
Har ringt skickat två mail där jag vill ha en bekräftelse på att mitt abonnemang är avslutat me fortfarande inget svar, däremot en ny leverans där fakturan skulle betalas inom 4 dagar....
Kundnummer 132619

Leveringstiden.
Den meget lange lange leveringstid (13 dage fra afsendelse til modtagelse) skaber for mig usikkerhed om hvor og under hvilke forhold produktet produceres.

Resposta da Tplus
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.