Det absolut bästa… Professionellt bemötande, hög servicenivå och kvalitet, snabba återkopplingar när man har frågor. Vill ge de allra bästa rekommendationer - allt fungerade klockrent! / Boss... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Verkar som att det är ett bra val. Bra isolering, vackert träslag. Hoppas jag är nöjd när bastrummet är uppbyggt hos mig. Väldigt många mail oss emellan har det varit, med frågor åtminstone från min... Ver mais
Samtalen med företaget var bra och nyttigt! Bilderna på instruktionerna kan dock förbättras, en del var nästan svarta och svårt att se.
Informações sobre a empresa
Träbyggarna tillverkar bastustugor och inomhusbasturum och startades 2001 i mindre skala och har genom åren vuxit sig större. Vår tillverkning sker idag i Töre i Norrbotten så ni kan vara säkra på att kvalitén håller högsta klass. Vi levererar idag våra produkter över hela Sverige samt även till övriga Norden och även på export. Vi jobbar huvudsakligen med vedaggregat för att få den bästa värmen men har även elaggregat om ni vill ha en snabbare uppvärmning. Vattentank till aggregaten är självklart någonting vi erbjuder om ni vill kunna tvätta av er efter bastun med varmt vatten. Har ni redan en bastu som börjar bli till åren? Beställ era nya bastulavar av oss så blir bastun som ny igen. Vi har olika val av vilken lav ni kan beställa - ring oss för att veta mer! Ta en närmare titt på våra bastustugor på https://trabyggarna.se/produkt-kategori/stugor/bastustugor/ . De kan med lätthet bli specialdesignade efter era önskemål så ni får exakt den stuga som ni har drömt om att ha på gården. Vill ni ha en inomhusbastu eller bastustuga senare i år? Inga problem - lägg beställningen idag så tajmar vi in leveransen efter era önskemål så det blir så smidigt som möjligt. Självklart erbjuder vi delbetalning så att ni kan betala i den takt som ni önskar.
Informações de contacto
Törefors 225, 950 40, Kalix, Suécia
- 0923 - 755 85
- info@trabyggarna.com
- trabyggarna.se
Det absolut bästa…
Det absolut bästa…
Vill ge de allra bästa rekommendationer - allt fungerade klockrent!
/ Bosse
Bra och fint virke
Bra och fint virke. Lättmonterat och inte snålat på virket. Välpackat och inga transportskador.
Bra kvalitet rakt igenom
Bra kvalitet rakt igenom, bra monteringsanvisning och bra telefonsupport om man undrar något. Trevlig och bra personal att ha att göra med. Kan varmt rekommendera Träbyggarna!!
Snyggt och korrekt
Enkelt at beställa
Enkelt at beställa, smidig leverans och bra manual för montering.
Tryggt köp med personlig service
Tryggt köp med personlig service och snabb återkoppling vid frågor. Hemsida med bra struktur och information. Brett sortiment på bastu och stugor.
Snygga prisvärda lavar.
Köpte ett bastuagregat på nätet
Köpte ett bastuagregat på nätet, allt fungerade bra.
Det är bra kvalitet på bastun
Det är bra kvalitet på bastun och ger ett gediget intryck. Instruktionen var lätt att följa steg för steg. Vi hade några frågetecken och vi fick lätt kontakt med Träbyggarna och råd om hur det skulle lösas av trevlig personal.
Mycket nöjda!
Trevligt bemötande
Bra kontakt, hjälp vid funderingar.
Trevligt bemötande på plats.
Snyggt jobb (bastulavar, ryggstöd,raster)
Trevligt och bra bemötande
Trevligt och bra bemötande. Uppfyllde mina önskemål med ex. fönsterstorlek mm.
Snabb leverans och oslagbart pris :)
Allt var topp
Allt var topp. Snabb leverans. Hjälp på vägen i bygget. Inga problem alls.
Verkar som att det är ett bra val
Väldigt många mail oss emellan har det varit, med frågor åtminstone från min sida
Våran bastu är i nyskick...köpte en…
Våran bastu är i nyskick...köpte en 2009.
Men bastuaggregaten orkar inte med...
Blir ett tredje aggregat i sommar.
Bra service från början till slut
Bra service från början till slutet, köpte bastu vedeldad, allt har passat och fungerat.
Bastustuga Halsön
Fin bastustuga som är relativt enkelt att montera själv. Snabb leverans.
Snabb och bra hantering och leverans
Snabb och bra hantering , bra info om produkten
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.