Traebutikken.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Syntes det er misvisende at der på hjemmesiden står fra 86 kr. men en lille kasse på 35x35x22 koster 960 kr. Meget langt fra de 86 kr.. Faktisk kan det slet ikke lade sig gøre at få en kasse til... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har oplevet rigtig god service hos Traebutikken.dk. Var lidt i tvivl om, hvilken finértype jeg skulle vælge, og fik - efter en telefonopringning - samme dag tilsendt vareprøver, da der var tal... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for super god kundeservice. Med det samme jeg købte akustik panelerne, var jeg i tvivl om farven. Ændrede det på e-mail. Da jeg fik talt med min mand om farven - fik trævarebutikken sendt fra dere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Som indehaver af et linoleumsbord som jeg elsker meget højt og gerne vil passe på har jeg ledt efter et produkt der både plejer og rengører og gør at det holder i årevis. Sådan et linoleums-plejemidde... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja self-service
  2. Mercado de materiais de construção

Escrito pela empresa

Træbutikken.dk tilbyder Danmarks største udvalg af træplader og trækasser, skåret præcist efter de mål, du ønsker. Vi sælger MDF-plader i flere farver, populære OSB-plader, spånplader og mange andre typer plader, alle tilpasset dine behov. Det kan være udfordrende at finde små træplader til f.eks. reoler, uden at købe en hel plade i et byggemarked. Hos Træbutikken.dk kan du nemt bestille præcis den størrelse, du har brug for. Det er hurtigt og enkelt: Vælg produkt, tykkelse og mål på vores hjemmeside, og få en pris med det samme. Vi tilbyder også trækasser efter mål, vinduesbundstykker i laminat og skræddersyede trailerbunde. Derudover finder du et bredt udvalg af tilbehør, herunder maling, olie, lak og træpropper. Få kvalitetstræprodukter leveret direkte til din dør.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

25 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Et fremragende produkt

Et fremragende produkt, der har gjort en kæmpe fordel

7 de novembro de 2024

Tak for din anmeldelse,

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Har du brug for vejledning eller andre input, er du altid velkommen til at kontakte os.

Alt leveret som aftalt

Alt leveret som aftalt, til aftalt tid.... Ingen klager herfra :-)

7 de novembro de 2024

Tak for din anmeldelse,

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse. Du er altid velkommen til at række ud, hvis du har brug for hjælp eller ønsker at dele yderligere feedback.

Godt produkt

Godt produkt, hurtig levering, rimelig pris for corian på specialmål, dog nogen merpris for andet end standard hvid.

3 de novembro de 2024

Hurtigt

Hurtigt, enkelt og præcist. Khjao

18 de outubro de 2024

Tak for din anmeldelse,

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Sig endelig til, hvis du har spørgsmål eller vil dele mere feedback.

Nem at bestille

Nem at bestille
Dårlig levering af GLS… havde skrevet den måtte stilles i Carport istedet skal jeg i pakkeshop.. men alt i akt god oplevelse

12 de outubro de 2024

En meget tilfreds kunde

Jeg havde bestilt en egetræsplade og fik oplyst leveringstid 4-10 hverdage, men varen blev leveret blot et par dage efter ordreafgivelse, og pladen er helt som den skal være. Det er anden gang jeg får træplader fra Træbutikken, og hver gang er alt bare som det skal være.

3 de outubro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Leveringsprocessen kunne være bedre

Leveringsprocessen kunne være bedre. Fik aldrig besked om der ville blive leveret med GLS eller fragtmand. Ej heller hvilken dag. Jeg fik så tre timers varsel på selve dagen og måtte skynde mig hjem. Det ku godt være håndteret bedre.

28 de setembro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais