Traebutikken.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Syntes det er misvisende at der på hjemmesiden står fra 86 kr. men en lille kasse på 35x35x22 koster 960 kr. Meget langt fra de 86 kr.. Faktisk kan det slet ikke lade sig gøre at få en kasse til... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har oplevet rigtig god service hos Traebutikken.dk. Var lidt i tvivl om, hvilken finértype jeg skulle vælge, og fik - efter en telefonopringning - samme dag tilsendt vareprøver, da der var tal... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for super god kundeservice. Med det samme jeg købte akustik panelerne, var jeg i tvivl om farven. Ændrede det på e-mail. Da jeg fik talt med min mand om farven - fik trævarebutikken sendt fra dere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Som indehaver af et linoleumsbord som jeg elsker meget højt og gerne vil passe på har jeg ledt efter et produkt der både plejer og rengører og gør at det holder i årevis. Sådan et linoleums-plejemidde... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja self-service
  2. Mercado de materiais de construção

Escrito pela empresa

Træbutikken.dk tilbyder Danmarks største udvalg af træplader og trækasser, skåret præcist efter de mål, du ønsker. Vi sælger MDF-plader i flere farver, populære OSB-plader, spånplader og mange andre typer plader, alle tilpasset dine behov. Det kan være udfordrende at finde små træplader til f.eks. reoler, uden at købe en hel plade i et byggemarked. Hos Træbutikken.dk kan du nemt bestille præcis den størrelse, du har brug for. Det er hurtigt og enkelt: Vælg produkt, tykkelse og mål på vores hjemmeside, og få en pris med det samme. Vi tilbyder også trækasser efter mål, vinduesbundstykker i laminat og skræddersyede trailerbunde. Derudover finder du et bredt udvalg af tilbehør, herunder maling, olie, lak og træpropper. Få kvalitetstræprodukter leveret direkte til din dør.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 60% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

25 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Ordren var ikke leveret til mit…

Ordren var ikke leveret til mit sommerhus 11 dage efter bestillingen. Da jeg ringede og rykkede, fik jeg ingen undskyldning - kun besked om, at tilskæringen af den bestilte plade nu ville blive sat i gang med forventet leveringstid på 2-3 dage. Jeg afbestilte ordren, da en håndværker allerede stod parat - og måtte starte med en tur i Jem@Fix. Her kostede pladen det halve og blev gratis skåret til.

14 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Det er første og sidste gang jeg…

Det er første og sidste gang jeg handler der! Returfragt hænger du selv på og omkostningerne til returnering overstiger varens pris grundet størrelsen. Mit råd er at man går en meget stor bue udenom dem her, og handler et andet sted!

12 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Kæmpe anbefaling herfra - super kvalitet og levering

Hurtig leveringstid, på specialtilskårne plader.
Super glad for resultatet - passede MEGET præcist på oplyste mål, og super god kvalitet og sikker emballage.
Samtidigt meget overrasket over at MDF med finer havde finer på begge sider - og igen af super god kvalitet. Kæmpe anbefaling herfra - I'll be back!

5 de fevereiro de 2024

Fusker firma

Fusker firma, jeg står til at miste en af mine bedste kunder pga af dette firma! Vi havde en klar aftale omkring levering skulle ske senest idag, men intet er leveret og de har ikke engang givet besked om dette.. Bestil ikke fra dette firma! De har ikke styr på noget som helst!!

26 de janeiro de 2024

Præcis og perfekt

Pladen var fremstillet præcis og perfekt efter ønske. Varen var forsvarligt indpakket.
Pladen er monteret uden tilretninger.
Tak for en god oplevelse.

7 de janeiro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais