Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Eerlijk gezegd dacht ik: heb je weer zo’n merk. Maar na een tijdje hierin te hebben rondgelopen zeg ik: nooit meer anders! De kwaliteit is TOP! Het zit super, de stof is zeer fijn (je voelt het... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Geplaatste order had ik snel in huis en over de kwaliteit van de bestelde producten ben ik zeer tevreden

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas desportivas

Onze missie is om uitrusting te creëren voor jouw persoonlijke reis. Sportkleding die niet alleen goed zit, maar kracht uitstraalt. Ontworpen voor actie, gebouwd op kwaliteit, bedoeld om te dragen tijdens de momenten die ertoe doen: als je pusht, faalt, groeit en weer opstaat. Maar Traib is meer dan kleding. We bouwen aan een gemeenschap van mensen die elkaar niet optillen met woorden, maar met daden. Die elkaar uitdagen, scherp houden en vooruit duwen, omdat groei zelden comfortabel is, maar altijd de moeite waard. Bij Traib staan we voor discipline, voor progressie en voor karakter. Niet voor perfectie. Niet voor shortcuts. Alleen voor wat echt telt.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

21 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Zo goed, gelijk opnieuw besteld

Super snel reactie op vraag over de maat. Verder is de kwaliteit top! Ik heb een t-shirt voor mijn vriend gekocht en na het ontvangen ook een voor mezelf :)

13 de agosto de 2025

Resposta da Traib

Bedankt voor je leuke review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de kleding. Leuk dat je na je eerste bestelling ook zelf een shirt hebt genomen — dat waarderen we enorm.

Topmerk!

De kwaliteit is TOP! Het zit super, de stof is zeer fijn (je voelt het haast niet), het zweet wordt er goed in afgedragen en zelfs na een aantal wasbeurten blijft de kwaliteit goed.

Het broekje is ook echt nice, het binnenbroekje sluit zeer goed aan en de binnenzakken zijn handig voor sleutel/ portemonnee/telefoon etc.

Kortom: of je er nu in chillt of sport, dit is sowieso een aanrader. Heb nu enige tijd m’n eerste 3 setjes, maar dit zijn zeker niet de laatste!

Resposta da Traib

Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review. Geweldig om te horen dat onze kleding je verwachtingen heeft overtroffen en dat je tevreden bent over de kwaliteit, het comfort en de functionaliteit. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en vinden het fantastisch dat je zo enthousiast bent over onze producten.

Niet twijfelen, gewoon kopen

Zeer tevreden over de kwaliteit, de passie die er achter zit merk je in alles

Resposta da Traib

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat de kwaliteit en onze passie zo goed bij je overkomen — dat is precies waar we het voor doen.

Perfect kwaliteit sportkleding

Traib is een van mijn favoriete sportmerken geworden! Hoogstaand materiaal en snelle levering. Ik kijk uit naar de volgende drop!

18 de julho de 2025

Resposta da Traib

Bedankt voor je geweldige review. Wat mooi om te horen dat TRAIB één van je favoriete merken is geworden en dat je tevreden bent over de kwaliteit en levering. We kijken ernaar uit om je bij de volgende drop weer te verrassen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en top kwaliteit!

Snelle levering en top kwaliteit!

Resposta da Traib

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze kleding.

Kwaliteit

Nieuw sportmerk dat echt kwaliteit levert. Je merkt dat er goed is nagedacht over de kwaliteit van de stof. Het voelt stevig en comfortabel tijdens het sporten. Het voldoet volledig aan mijn verwachtingen!

12 de setembro de 2025

Resposta da Traib

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat de kwaliteit en het draagcomfort van onze kleding aan je verwachtingen voldoen. We waarderen je vertrouwen in ons merk enorm.

For the real ones

For the real ones

Resposta da Traib

Bedankt voor je review. Korte maar krachtige woorden — dat waarderen we!

Classificada 5 em 5 estrelas

De kleding van Traib zit echt heerlijk

De kleding van Traib zit echt heerlijk. Een super zacht en rekbaar stofje! De pasvorm is ook perfect.

Resposta da Traib

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het comfort, de stof en de pasvorm van onze kleding. We waarderen je feedback enorm.

Kleding

Kleding is van uitstekend materiaal, snelle levering en goede service.
Zeker een aanrader!

Bedankt voor je review!

Strak en comfortabel design

Mooi opkomend merk dat strak design combineert met functionele prestaties. De kleding zit comfortabel, ademt goed en blijft perfect zitten tijdens de intensieve workouts. Voor een mooie prijs heb je premium kwaliteit. Ik gebruikt het voor het fitnessen, tennis/padel en hardlopen. Verder kan je het ook dragen als casual wear, echt een topmerk, zeker een aanrader!

23 de agosto de 2025

Resposta da Traib

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review. Geweldig om te horen dat onze kleding zowel tijdens trainingen als casual zo goed bevalt. We streven ernaar om functioneel design en comfort te combineren, dus het is mooi om te zien dat dat wordt gewaardeerd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden over de…

Ik ben ontzettend tevreden over de kleding van TRAIB Vanaf het moment dat ik mijn bestelling ontving, was ik onder de indruk — de verpakking zag er verzorgd uit en elk kledingstuk voelde direct van hoge kwaliteit.

13 de agosto de 2025

Resposta da Traib

Bedankt voor je mooie woorden en positieve feedback. Fijn om te horen dat zowel de verpakking als de kwaliteit van onze kleding zo’n goede indruk hebben gemaakt. We waarderen je vertrouwen in TRAIB enorm.

Super

Niet alleen stijlvol maar zit ook nog is heerlijk en zeer goede kwaliteit.

Resposta da Traib

Bedankt voor je review. Wat goed om te horen dat je onze kleding zowel stijlvol als comfortabel vindt en tevreden bent over de kwaliteit.

10/10

Goeie dienstverlening, snelle levering en heerlijk zittende kleding.

Resposta da Traib

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, levering en het comfort van de kleding. We stellen je feedback erg op prijs.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb hier een korte sportbroek en…

Ik heb hier een korte sportbroek en oversized t-shirt gehaald, passen allebei top en de kwaliteit is extreem goed!!

5 de novembro de 2024

Resposta da Traib

Top om te horen dat de fit en kwaliteit helemaal naar wens zijn! Dank voor je review en je vertrouwen in ons merk.

Goede kwalitatieve kleding

Goede kwalitatieve kleding, er is nagedacht over de pasmaten, de kwaliteit is top, en echt de fijnste shirts en jas die ik tot heden in mijn garderobe heb.

Resposta da Traib

Echt tof om te horen dat onze shirts en jas tot je favorieten behoren. We streven altijd naar topkwaliteit en de perfecte fit, dank dat je dat waardeert!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik was opzoek naar kleding die bij mij…

Ik was opzoek naar kleding die bij mij aansloot die zowel geschikt waren voor hybride als krachttraining. Blij met dit merk

Resposta da Traib

Top om te horen dat onze kleding goed werkt voor je trainingen, daar worden we blij van!

Traib = Top kwaliteit!

Voor een beginnend sportmerk was ik verbaasd over de kwaliteit van de kleding. De kleding is van hoge kwaliteit en ik draag het liever dan Nike of Under Amour. Na de site bezocht te hebben en me ingelezen te hebben over het merk ben ik nog meer hyped er over. Dit is me to go gym merk!

10 de agosto de 2025

Resposta da Traib

Super om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat onze kleding je nieuwe go-to gym outfit is.
We werken hard om producten te maken waar sporters écht blij van worden, dus dit betekent veel voor ons.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.