Køb aldrig på trampolinshoppen
Jeg bestilte en trampolin kantpude d. 5 marts og de trak pengene d. 8 marts . Jeg har intet hørt siden eller modtaget varen endnu, efter 3 henvendelser og nu er det den 25 marts.
Fusk og svindel.....
Fusk og svindel.....
Jeg blev noget bleg da jeg læste de dårlige anmeldelser - altså efter jeg havde købt. De opererer også ud fra Tyskland hvilket gjorde mig ekstra nervøs. Men jeg fik altså min fine trampolinkant til en god pris og uden problemer. Penge blev også først trukket efter varen var sendt. Leveringen er ikke så hurtig (3-4) dage, men det hele fungerede fint.
Inden jeg har modtaget min vare har de trukket 2x799 kroner på min bankkonto. Jeg har ikke modtaget nogen mails i forhold til min bestilling til, at begynde med og jeg vil anbefale alle om at holde sig langt væk fra firmaet.
Bestilte d. 23/3 og pengene blev trukket d. 4/4.
D. 5/4 sender jeg en mail. Hvor jeg skriver at jeg ikke har fået en besked på at varen er afsendt.
I dag er det d. 11/4. Jeg har stadig ikke hørt noget fra virksomheden. Jeg har forsøgt at ringe til dem på telefon. Den bliver ikke taget. Jeg giver det 1 uge mere. Så bliver de anmeldt.
Jeg bestiller reservedele til vores trampolin. Får hurtigt besked om at varen er sendt afsted, men får aldrig besked om levering fra fragtmand. Forsøger at kontakte trampolin shoppen men her svarer man hverken på mail eller telefon. Først da det er for opdager jeg at varerne ligger på et GLS lager udenfor København. Alt dette kunne være gjort lettere hvis Trampolin Shoppen var til at kommunikere med.
Hurtig levering og super priser. Kan kun anbefale
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.