goede service, extra lange kabel meegeleverd en alleen de wachttijd was iets langer dan verwacht
Leia as opiniões dos outros
ze hebben uitgelegd dat verwijderen geen grote impact heeft op trap of muur wat mij gerust stelde
Leuk bedrijf dat een ruime keuze aanbiedt aan trapliften. Plaatsing konden ze al snel voor ons inplannen.
Prettig bedrijf met een ruime keuze aan keuze mogelijkheden, niet elk type past bij elke trap maar er is genoeg keuze.
Informações sobre a empresa
Traplift Zaandam is dé specialist in het leveren en installeren van trapliften in Zaandam en omgeving. Wij begrijpen dat mobiliteit essentieel is voor uw comfort en onafhankelijkheid. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en woonsituatie. Of u nu op zoek bent naar een traplift voor een rechte trap, een trap met bochten, of een smalle trap, wij hebben voor elke situatie de juiste oplossing. Bij Traplift Zaandam staat kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Ons team van ervaren monteurs zorgt voor een vakkundige installatie en uitgebreide uitleg, zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw nieuwe traplift. Bovendien bieden wij uitgebreide service- en onderhoudspakketten om de levensduur van uw traplift te maximaliseren. Wij staan voor transparante communicatie, scherpe prijzen en snelle service. Dankzij ons breed assortiment aan trapliften van gerenommeerde merken, bent u verzekerd van een veilige en betrouwbare oplossing voor elke woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of een offerte op maat!
Informações de contacto
Ebbehout 1, 1507 EA, Zaandam, Noord Holland, Holanda
- +31753690152
- contact@trapliftzaandam.com
- trapliftzaandam.com
Sem histórico de convites para avaliação
Goede service extra
ze hebben uitgelegd dat verwijderen…
alles goed voorbereid zonder stress
alles gaat geleidelijk zonder gedoe
De installatie van de traplift maakt…
De installatie van de traplift maakt het mogelijk om nog jarenlang in dit huis te blijven
Door deze functie voelt de traplift…
Door deze functie voelt de traplift minder spannend om te gebruiken.
de traplift rijdt soepel en de stoel…
de traplift rijdt soepel en de stoel blijft stevig onder je zitten
alles oogt nu acacn geheel in de hal…
alles oogt nu acacn geheel in de hal zonder rare uitschieters
Lift voelt betrouwbaar rustig en veilig…
Lift voelt betrouwbaar rustig en veilig elke keer dat ik hem gebruik
ze bleven netjes en vriendelijk tot…
ze bleven netjes en vriendelijk tot laatste moment
de lift paste wonderbaarlijk goed op…
de lift paste wonderbaarlijk goed op onze trap
nu is de trap niet alleen mooi maar ook…
nu is de trap niet alleen mooi maar ook veilig verlicht dankzij hun tips
Ze Maakten Hem Helemaal Passend Op Onze Spiraaltrap
ze maakten hem helemaal passend op onze spiraaltrap
ik kan weer boven slapen zonder pijn
ik kan weer boven slapen zonder pijn, dat maakt een groot verschil in m'n dag
alles is nu toegankelijk zonder dat we…
alles is nu toegankelijk zonder dat we ons huis hoefden te verlaten
vriendin van me heeft er ook eentje en…
vriendin van me heeft er ook eentje en die zei al dat ie makkelijk werkt nou dat klopt helemaal
we hebben de traplift vooral voor…
we hebben de traplift vooral voor mezelf laten installeren, maar hij blijkt ook een attractie voor alle kleinkinderen te zijn
Trapprobleem opgelost, echt top
trap was een ramp maar door z'n werk is dat gelukkig voorbij
alles verliep soepel
alles verliep soepel, lift werkt top en ze namen de tijd om t goed uit te leggen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.