Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Trappe Jens og hans Crew er geniale

Trappe Jens og hans Crew er geniale - intet mindre.

Jens fandt på en god og smuk løsning i et ellers knapt så samarbejdsvilligt rum, vi kunne ikke have ønsket os noget bedre.

Opsætningen giv ligeledes udover alle forventninger! To søde unge gutter arbejdede uafbrudt i få timer og leverede det bedre håndværk.

Varmeste anbefaler fra skovhuset.

15 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Trappemanden har leveret den smukkest…

Trappemanden har leveret den smukkest tænkelige trappe til vores hus. Hele processen har været super god. Lige fra opmåling til installation har de været dygtige, venlige og professionelle.
Jeg giver trappemanden 10 ud af 10 på alle parametre.

9 de novembro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har fået en trappe

Jeg har fået en trappe, der virker. På afstand ser den godt ud, men tæt på er der skønhedsfejl. Ville ønske at der var blevet oplyst, at træet ville kunne flosse i kanter, at der kunne være malingsbobler som skaller af ved påsætning af trappetrin.

8 de dezembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Fuld tilfredshed med køb af trappe hos…

Fuld tilfredshed med køb af trappe hos Trappemanden.
Vi havde mange individuelle ønsker til trappen og alt blev leveret til fuld tilfredshed. Vi kan varmt anbefale Trappemanden hvor alt blev afleveret som aftalt i en meget høj håndværksmæssig kvalitet.

24 de junho de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet, rådgivning og efterfølgende service!

Fik installeret kvartsvingstrappe til kælderen. Jens gav grundig rådgivning om design og valg af materialer. Arbejdet udført til tiden og i høj kvalitet som ønsket. Tydeligt at snedkerne har sans for detaljen! Efterfølgende justering omkostningsfrit. Alt i alt en god håndværkeroplevelse (og det er ikke ofte at jeg kan skrive det)!

24 de março de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitet og kreativitet til tiden

Vi har fået lavet en fantastisk velfungerende og pæn trappe fra trappemanden.dk og vi har været meget tilfredse med hele forløbet. Jens og Trappemanden.dk får hermed vores varmeste anbefalinger.

26 de fevereiro de 2016
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais