Travelinoutdoor Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi, uitgebreid outdoor assortiment. De door mij gekochte schoenen zien er vlot uit en zitten super. De prijs is ook aantrekkelijk. Verzending is gratis en snel. Tussen bestelling en verzending ben i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na vele jaren met eenzelfde merk hoge schoenen gelopen te hebben, ging de kwaliteit bij elk nieuw paar (drie jaar met één paar) achteruit. Bij mijn laatste ervaring braken één voor één de haakjes af (... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb al eerder bij Travelinoutdoor besteld en draag deze bruine, stoere laarzen heel graag! Omdat ik nieuwe wandelschoenen nodig had en ze bij Travelinoutdoor in de aanbieding waren had ik ze bestel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb na veel zoeken, passen en terugsturen van andere merken en modellen, gekozen voor de Broadford laars. Zonder maattabel was me niet duidelijk welke maat mij past en die vraag stelde ik per conta... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado
  2. Loja de roupa
  3. Loja de equipamentos e roupas para actividades ao ar livre
  4. Fábrica de calçado
  5. Loja de moda feminina

Informação fornecida por diversas fontes externas

Travelin’ wil zoveel mogelijk met natuurlijke materialen werken, echt wild, leer en katoen. Daar waar de functionaliteit het vereist (waterdicht) werkt Travelin’ altijd met de laatste techniek. Omdat het onze passie is willen we nimmer afbreuk doen aan...

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

521 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

57 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie kwaliteit

Snelle levering, goede pasvorm van de jas, 100% waterdicht inmiddels tijdens flinke regenbui bewezen !!

7 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Eindelijk weer eens droge voeten

Eindelijk weer eens droge voeten. Supersterke wandelschoenen voor heerlijke wandelingen in ons kikkerlandje. Inmiddels heb ik drie paar schoenen van Travelin en ze bevallen allemaal prima. Sterke stevige schoenen voor eindeloze wandelingen.

30 de março de 2024

Fantastische schoenen

Al enkele jaren koop in diverse schoenen bij Travelin.
De goede pasvorm en betroubare maatvoering zorgen ervoor dat ik elk jaar opnieuw bestel.
Het is mijn favoriete merk voor de allerdaagse schoenen. Zowel laag als hoge modellen. Zomer en winter.

28 de março de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Supersnelle levering en prima kwaliteit

Voor 20u besteld is ook ècht de volgende dag in huis. Duidelijk goede kwaliteit laarzen. Nog even inlopen om wat blaartjes te voorkomen, maar nu al helemaal blij met een mooi exemplaar stevige en stoere laarzen die eruit zien als op de foto's.

Classificada 1 em 5 estrelas

Verkeerde maat geleverd.

Verkeerde maat geleverd.
Besteld pantoffels maat 38. Keurig door Postnl geleverd. Verpakking geopend, op de doos staat:
Maat 38. Echter hebben de pantoffels in de doos
maat 37. Alles weer ingepakt, memo op de doos geplakt met de tekst dat de maat op de doos niet klopt.
Retour gestuurd, durf omruilen niet aan.

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit bedrijf geeft je vertrouwen!

Dit bedrijf geeft je vertrouwen!
Maat van de sneakers is perfect
Sneakers keurig ingepakt en vlug verzonden
Zeer goede kwaliteit !
Ik ben zeer tevreden Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan!

Hele fijne webwinkel

Hele fijne webwinkel, makkelijk om te bestellen, snelle levering en top kwaliteit schoenen met een prima pasvorm.
Zeer snelle levering 👍

21 de março de 2024

Heel fijne schoenen

Snelle levering. Al vaker besteld en altijd goede ervaring. De schoenen zijn erg comfortabel en van prima kwaliteit. Daarbij zien ze er nog goed uit ook. Ik ben erg blij met dit bedrijf! Eindelijk schoenen gevonden die me goed passen en waarop het fijn lopen is.

19 de março de 2024

Geweldige kwaliteit

Per toeval op jullie site terecht gekomen. Wandel laarzen besteld. Wat een goede en snelle service. De laarzen zaten meteen geweldig. Hele stevige mooie kwaliteit. Hier ga ik zeker vaker bestellen!!!!

14 de março de 2024

Travelin is gewoon goed

Travelin is gewoon goed! Heerlijke stevige schoenen. Snelle levering en een goede service, wat wil een mens nog meer? Super tevreden!
Anja.

12 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Eerste bestelling, goede ervaring!

Voor het eerst besteld bij Travelin.
Ik heb eerst ‘Metz’ schoenen gekocht. Deze heb ik niet hoeven inlopen en zitten erg lekker.
Omdat ze zo goed bevielen heb ik daarna ‘Varde’ laarzen besteld. Met beiden ben ik erg tevreden. Mooie kwaliteit en pasvorm.
Zal hier zeker weer bestellen.

9 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne schoenen, grote maten voor dames

Fijne schoenen, snel in huis. Ik bestel hier vaker en elke keer krijg ik hoge kwaliteit schoenen, op de website goede onderhoudsinstructies en een snelle levering. Ook fijn dat er grotere damesmaten zijn!

5 de março de 2024

Top levering

Laarzen al de volgende dag ontvangen. Top! Laarzen zijn zoals verwacht van goede kwaliteit.

28 de fevereiro de 2024

É esta a sua empresa?