Der var en god vejledning
Der var en god vejledning, så man kommer hjem med det look det passer en bedst. Flot arbejde 👌🏼
Skønhedsklinik og Academy i Thisted
Dinamarca
Rigtig god og professionel behandling 🫶🏼
Meget, meget glad for resultatet!
Har fået lavet mine bryn og læber hos Emma, og jeg er så glad for jeg valgte netop hende.
Emma er både imødekommen, professionel og så sød. Jeg følte mig tryg under hendes hænder og det eneste jeg er ked af, er at jeg ikke gjorde det før 😉
Kæmpe anbefaling!
Emma er så sød og dygtig, jeg går altid tilfreds ud derfra, og jeg har været kunde hos hende i trulydk i flere år! Det er det Aller bedste sted, og man er 100% i de bedste hænder! 😍🙏🏼🫶🏻
Jeg er begejstret! Jeg fik lavet vipper for første gang. Det var en behagelig oplevelse med et smukt resultat. Jeg kommer helt sikkert igen
Utrolig dygtig underviser, som aldrig dømmer. Emma imødekommer ALLE spørgsmål.
Jeg har også selv fået behandlinger hos Truely, der er ikke noget at sætte en finger på.✨
Jeg skulle have lavet vipper til mit bryllup. Det var en super god oplevelse. Kommunikationen var god og resultatet endnu bedre. Kan varmt anbefale Truely🌼
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.