Leia as opiniões dos outros
Beställde till en födelsedagspresent, snabb leverans! Roligt sortiment! Fick ett trevligt samtal från en kille som jobbar där eftersom det var slut på en vara. Fick annan i utbyte och några tilläggspr... Ver mais
Stort utbud av väldigt goda tonic i olika smaker till vettiga priser. Paketet packades samma dag som jag la beställningen och leveransen var exemplariskt snabb. Dessutom var varorna mycket väl packade... Ver mais
Fick först fel paket och när jag skrev till True Selection så åtgärdade de felet direkt och kompenserade för misstaget. Beställde viol tonic vilket smakade precis som förväntat, väldigt god.
Informações sobre a empresa
Hos oss hittar du allt från isformar för kristallklar is & glas till stekbord för din grill. Vi har dessutom ett mycket stort sortiment av tonic. Gillar du att servera extra lyxiga drinkar till dina gäster är ett besök i vår webbshop en bra start. Perfekta presenter till hemmabartendern. Snabba leveranser över hela Sverige.
Informações de contacto
Suécia
- trueselection.se
Snabba leveranser och grym support
Snabba leveranser och grym support.
Ett företag som jag kommer att beställa ifrån många gånger
Snabb och tillförlitlig leverans!
Nöjd så klart
Snabb hantering
Leverans i tid
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans. Beställde på fredag lunch och hämtade paketet på lördag eftermiddag 🎉
Mycket nöjd med två lådor Artisan Tonic
Köpet av två lådor Artisan Tonic gav ett lyckat inslag i senaste festen. Även gäster som inte drack gin valde dessa drycker. De små eleganta flaskorna och några olika smaker bidrog säkert till detta. Jämfört med liknande drycker i livsmedelsbutiker så är dessa mycket prisvärda. Väl förpackade, inget kross.
Fick först fel paket och när jag skrev…
Snabb leverans o väl skyddat.
Kvaliten på ölkorven samt blixtsnabb…
Kvaliten på ölkorven samt blixtsnabb leverans !
Bra kvalitetprodukter som fungerar lätt.
Bra kvalitetprodukter som fungerar lätt.
Mycket bra och snabb leverans och bra…
Mycket bra och snabb leverans och bra priser :)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.