Leia as opiniões dos outros
Jeg snakkede med Thomas Hansen, virkelig en behagelig samtale 💪🏼 Så må vi se om Tryg Energi, lever op til aftalen. 5 stjerner får de i hvert fald nu, baseret ud fra samtalen med Thomas ☺️
Jeg havde en rigtig dejlig oplevelse (telefonsamtale) med Felix Nielsen flink, rar og sjov. Han gjord sig rigtig forståelig over for mig. Felix ved vad han snakker om god sælger. Kan varmt anbefale Tr... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
TrygEnergi Danmark vil være Danmarks mest pålidelige elselskab ved at levere billig, gennemsigtig og ærlig strøm. Sammen med vores kunder skaber skaber vi god energi, omsorg og tager et socialt ansvar for mennesker, der har brug for en hjælpende hånd. Gør os bedre ved, at give os din feedback - på forhånd mange tak.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Der var en meget behagelig samtale med…
Der var en meget behagelig samtale med både Marie og Frederik som begge var rigtig gode til at forklare og synliggøre fordelene ved at skiftet over til dem. Nu glæder jeg mig bare til at se om det er så godt og billigt som lovet 😊🤞
Tak til Anders Pelle for en super skøn snak, der var så fint, tænker ham Anders skal i lige have et godt øje til
Fantastisk service god hummer god energi osv
Tak Anders Pelle
Hilsen
Suzanne (Suz)
God jul og godt nytår når det kommer
Felix er en god sælger
Felix er en god sælger, tog sig god tid,svarede på mine spørgsmål, så jeg fik svar på det hele.
Birgitte
Teknikken drillede
Teknikken drillede, men det lykkedes til sidst.😊
Andreas thinggård gav grundig…
Andreas thinggård gav grundig information om bl.a. priser. God tid og tålmodighed til at besvare alle spørgsmål
Maria og Filip
Maria og Filip, I havde en rigtig god samtale og var begge meget behagelige at tale med. Jeg har ændret mit abonnement, og jeg håber, at jeg også i de kommende dage vil fortsætte med at få god kundeservice. Tusind tak for jeres venlige samtale og gode service. 🙏
Nu havde jeg nogle gode snakke med…
Nu havde jeg nogle gode snakke med Sofie Nielsen - hun overbeviste mig om, at et skifte til Trygenergi var et godt valg.
Nu ser vi, når regningen kommer om jeg har valgt rigtigt, hvis - så har i en god sælger i Sofie, hvis ikke, så opsiger jeg straks og laver en ny anmeldelse her på siden.
Men flink og venlig gør indtryk.
God forklaring omkring skiftet.
Meget venlig at snakke med og forklare…
Meget venlig at snakke med og forklare det godt
Venlig
Venlig, og forstående, for hvilken ting man ikke helt havde fat på,
Gav en super forklaring på hvad det drejer sig om.
Venlige
Venlige, ikke påtrængende og overbevisende samtale og tilbud fra Arthur Madsen. Gode og forståelige forklaringer og informationer om salg og køb af el, alt i alt en rigtig god oplevelse!
Anthon Jensen var en god og grundig…
Anthon Jensen var en god og grundig sælger
Imødekommende
Venlig sælger, som ikke lod sig slå ud af, at jeg i starten ikke rigtig gad tale med ham.
God service af August
God og transparent pris og rigtig fin service af August Engelbreth Stage
En meget behagelig og grundig samtale.
En god oplevelse tale forbrug af el med…
En god oplevelse tale forbrug af el med Mikkel Holm 😊
Hjælpsom og behageligt samtale
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.