Trygt Indeklima ApS Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Consultor de construção civil

Escrito pela empresa

Trygt Indeklima ApS er en uvildig rådgivningsvirksomhed med speciale i fugt, skimmelsvamp og indeklimaproblemer i boliger og bygninger. Vi hjælper boligejere, boligkøbere, lejere, udlejere, virksomheder og boligforeninger med at få klarhed over årsager, omfang og mulige løsninger ved mistanke om fugtskader, skimmelsvamp, dårlig lugt eller dårligt indeklima. Vi udfører fugttekniske undersøgelser, skimmelundersøgelser, indeklimamålinger og professionel vurdering af bygningers fugtforhold. Undersøgelserne kan blandt andet omfatte visuel gennemgang, fugtmålinger, vurdering af konstruktioner, DNA-luftanalyse, overfladeprøver og rådgivning om den videre håndtering. Hos Trygt Indeklima ApS er fokus ikke kun på at konstatere, om der er skimmelsvamp, men også på at finde den bagvedliggende årsag. Skimmelsvamp og fugtproblemer skyldes ofte forhold som kuldebroer, kondens, manglende ventilation, utætte konstruktioner, tidligere vandskader, opstigende fugt eller skjulte bygningsskader. Derfor lægger vi vægt på en grundig og praktisk vurdering, så problemet ikke blot behandles overfladisk. Vi tilbyder blandt andet rådgivning om skimmelsvamp, fugt i kælder, fugt i krybekælder, fugt i ydervægge, skimmel i soveværelse, dårlig lugt i bolig, skjult skimmelsvamp, fugtskader, forsikringssager, ejerskifteforsikring og vurdering af indeklima før boligkøb. Vi hjælper også med handlingsplaner, dokumentation og dialog med håndværkere, forsikringsselskaber eller andre relevante parter. Trygt Indeklima ApS udfører ikke skimmelsanering og har derfor en uvildig rolle. Det betyder, at vores rådgivning tager udgangspunkt i bygningens faktiske forhold og kundens behov — ikke i salg af afrensning, affugtning eller renoveringsarbejde. Vores mål er at skabe tryghed, overblik og et solidt beslutningsgrundlag, når der er mistanke om fugt, skimmelsvamp eller dårligt indeklima.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kan kun give vores varmeste…

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til Steffen og Trygt Indeklima.

Fra første kontakt har vi oplevet en utrolig professionel, grundig og imødekommende service. Steffen tog sig god tid til at gennemgå boligen og forklare sine observationer, og man mærkede tydeligt hans store faglige viden og engagement.

Han var meget venlig, ærlig og tillidsvækkende, og vi følte os taget seriøst gennem hele forløbet. Rapporten og dokumentationen var grundig og udført med stor omhu, og det gav os en stor tryghed i en ellers svær situation.

Steffen gik langt ud over vores forventninger og viste både stor faglighed og menneskelig forståelse. Vi ville uden tøven kontakte ham igen, hvis behovet opstod.

Vi er dybt taknemmelige for den hjælp, vi har fået, og kan kun anbefale Trygt Indeklima til alle, der har brug for en kompetent og professionel vurdering af fugt- eller skimmelproblemer. En virksomhed, der virkelig lever op til sit navn.

11 de junho de 2026

Hej Marie

Mange tak for den meget fine anmeldelse og for de pæne ord.

Jeg er glad for, at I oplevede forløbet som trygt og grundigt. Jeg håber, at rapporten kan danne et godt fagligt grundlag for en konstruktiv dialog med jeres udlejer.

I er naturligvis altid velkomne til at række ud, hvis der opstår behov for yderligere dokumentation eller opfølgning.

Steffen

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun give Trygt Indeklima ApS de…

Kan kun give Trygt Indeklima ApS de bedste anbefalinger. Hurtig behandling, behageligt og professionelt besøg.

27 de maio de 2026

Resposta da Trygt Indeklima ApS

Hej Connie. Mange tak for den fine anmeldelse. Jeg håber at i får huset solgt hurtigt og godt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt i særklasse, varmeste anbefaling herfra

Vi havde netop overtaget vores nye bolig, da vi opdagede tydelige tegn på, hvad der potentielt kunne være skimmelsvamp. Vi havde desværre en meget kort frist til at få en fagkyndig vurdering, og vi kontaktede i alt fem selskaber i håb om hjælp. For de fire andre var tidsrammen, som vi havde frygtet, simpelthen ikke realistisk. Men det var ikke et problem for Steffen fra Trygt Indeklima ApS.

Udover at være den eneste, der kunne rykke hurtigt, var Steffen samtidig den klart rareste fagperson, vi har mødt i hele vores renoveringsproces. Han var serviceminded fra start til slut, og hans gode humør betød virkelig meget i en situation, der ellers var præget af stress og usikkerhed. For når man står og ikke ved, hvad man skal stille op med sådan et problem, så fylder uvisheden virkelig meget. Steffen tog sig tid til at vejlede os grundigt, effektivt og forståeligt gennem en konkret handlingsplan for vores situation.

Jeg skriver stort set aldrig anmeldelser, men her gør jeg en undtagelse, for Steffen og Trygt Indeklima ApS fortjener det i allerhøjeste grad. Varmeste anbefalinger herfra.

16 de maio de 2026

Resposta da Trygt Indeklima ApS

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse og de varme ord.

Det betyder virkelig meget, at I har taget jer tid til at skrive så grundigt om jeres oplevelse — især når I stod midt i en presset situation med ny bolig, renovering og en stram tidsplan.

Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe jer hurtigt og give jer et mere klart overblik over situationen og den videre handlingsplan. Uvished omkring mulig skimmelsvamp kan fylde rigtig meget, særligt når man lige har overtaget en bolig, så det er dejligt at høre, at rådgivningen gav jer mere ro og retning.

Jeg håber, at I er kommet godt i gang med renoveringsarbejdet, at I når jeres tidsplan, og at I bliver rigtig glade for jeres nye andelsbolig.

Endnu engang mange tak for anbefalingen.

Steffen

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi stod med en vandskade i vores kælder…

Vi stod med en vandskade i vores kælder og oplevede desværre, at sagen med både forsikringsselskab og skadeservicefirma ikke blev håndteret tilfredsstillende.

Vi kontaktede derfor Steffen fra Trygt Indeklima, og det var den helt rigtige beslutning. Han lavede en grundig og professionel vurdering af skadens omfang og udarbejdede en detaljeret rapport til forsikringen. Det betød, at skadeservicefirmaet efterfølgende fik en klar og brugbar handlingsplan.

Resultatet var, at både vandskade og skimmelsvamp blev håndteret korrekt. Vi er meget tilfredse med forløbet og kan varmt anbefale Trygt Indeklima.

13 de abril de 2026

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse!
Han var rar og havde styr på det hele! Så selvom han fandt fugt og skimmel i vores krybekælder, så var vi meget fortrøstningsfulde da han tog afsted pga hans gode vejledning. Kan klart anbefales!

4 de agosto de 2024

Resposta da Trygt Indeklima ApS

Hej Katrine. Tak for din fine anmeldelse, det sætter jeg pris på! Jeg håber at I får styr på krybekælderen. Hvis der opstår spørgsmål så ring endelig!

Meget venlig og hjælpsom

Steffen er venlig og hjælpsom. Vi er meget tilfredse!

17 de maio de 2024

Resposta da Trygt Indeklima ApS

Hej Ann. Tak for jeres anmeldelse. Jeg håber, at I får styr på jeres lejebolig og udlejer. Hvis I har brug for yderligere hjælp, er I altid velkomne til at ringe.!

Kompetent og fyldestgørende rådgivning

Jeg havde booket et gratis(!) online møde med rådgiveren Steffen. Han besvarede alle vores spørgsmål meget kompetent og fyldestgørende. Meget behageligt og informativt møde.De bedste anbefalinger herfra

3 de abril de 2024

Resposta da Trygt Indeklima ApS

Mange tak for den fine anmeldelse! I vender blot retur, hvis der opstår nye spørgsmål eller udfordringer med indeklimaet.

Professionel

Professionel, venlig og god viden om fugt og skimmel

9 de março de 2024

Resposta da Trygt Indeklima ApS

Hej Max - Mange tak for anmeldelsen. Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål til din forsikringsskade.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais