I forbindelse med at vores barn havde…
I forbindelse med at vores barn havde været fraværende fra folkeskolen i næsten 2 år pga skolevægring, fik vi hjælp fra Monica Lylloff, som i løbet af få måneder fik kommunen til at tilbyde en plads i kommunens mest specialiserede tilbud målrettet børn og unge med diagnoser indenfor autismespektret. Jeg er dybt taknemmelig for den indsats Monica Lylloff har ydet; hun er både yderst professionel, grundig og effektiv, samt hun har en viden om og forståelse for børn/familier med adhd/ASF.
Men jeg finder det trist at vi, i det samfund vi har, hvor kommunerne sidder med både retten til at forvalte og bevilge specialtilbud til børn/unge, som har behov herfor, er nødt til at få hjælp fra private advokater/jurister før barnet/den unge kan få bevilget den hjælp, som det har behov for OG ret til. Men det er et problem i vores samfund, og ikke en kritik af TT advokater. Jeg er meget, meget imponeret og taknemmelig for den professionelle hjælp, vores familie har modtaget fra TT advokater, og kan kun anbefale dem til alle familier, der kæmper med skole og/eller kommune.
3 de abril de 2023
Opinião espontânea