Mooie afdruk snelle levering Alleen jammer de bestelde 4 schroeven op afbeelding zijn niet de geleverde schroeven. Afbeelding: schroef torix met bolle kop Geleverd: gewone kruis schroeven die ik... Ver mais
Afgelopen donderdag 2 tuinposters ontvangen. De doos waar ze inzaten was beschadigd, hierdoor ook 1 van de tuinposters...... Helaas is dit bedrijf niet telefonisch bereikbaar, dus 's avonds nog e... Ver mais
Mooie kwaliteit. Aan de randen extra versterkt. Mooie kleuren en mooi strak te bevestigen. Snelle levering in goede verpakking.
De communicatie met dit bedrijf verliep uitstekend; men was erg betrokken en persoonlijke aandacht stond hoog in hun vaandel. Het geleverde product met verkeerde afmetingen werd per kerende post verva... Ver mais
Tuinposteropmaat.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Mooie kwaliteit, heldere communicatie, verzending prima.

Resposta da TuinposterOpMaat.nl
Voor de 50e verjaardag van mijn vrouw had ik 15 tuinposters besteld bij TuinposterOpMaat.nl, met daarop foto’s van 0 tot 50 jaar. Eén van de posters (geboortefoto), was helaas niet goed afgedrukt. Een week voor haar verjaardag heb ik hierover per e-mail contact opgenomen, met de vraag of ze mij konden helpen en/of er een oplossing mogelijk was, zodat ik op tijd een vervangende poster zou hebben. Daarna heb ik diverse pogingen gedaan om met TuinposterOpMaat.nl in contact te komen, maar geen enkele reactie. Ook wanneer je het telefoonnummer belt wat op de website staat, krijg je geen gehoor. Haar verjaardag was afgelopen zaterdag en zelfs tot die dag heb ik helemaal niets van Tuinopmaat.nl gehoord. Omdat ik geen enkele reactie kreeg, heb ik uiteindelijk een ander bedrijf gevonden en was ik uiteindelijk, incl. (spoed)verzendkosten, meer dan EUR 30 kwijt. Het ging mij dus absoluut niet om het geld. Ik wilde voor mijn vrouw een mooie verrassing maken voor haar 50e verjaardag en dat ik die ene poster gewoon op tijd wilde hebben. Vanuit het oogpunt van klantenservice vind ik dit echt ZEER slecht en absoluut niet OK. Een foutje in een drukwerk kan natuurlijk gebeuren, maar juist wanneer er iets misgaat, verwacht je dat een bedrijf reageert, meedenkt en probeert samen met de klant tot een oplossing te komen. Hier is helaas helemaal niets van gebeurd. De 14 andere posters waren overigens wel goed. Mijn negatieve ervaring gaat dan ook niet over die 14 printjes, maar vooral over de manier waarop een probleem wordt afgehandeld wanneer er iets niet goed gaat. Geen reactie, geen oplossing en geen enkele vorm van service. Afgelopen weekend haar verjaardag gevierd, maar wat een waardeloze klantenservice levert TuinposterOpMaat.nl zeg!

Resposta da TuinposterOpMaat.nl
Leuke poster handig op te hangen of te plakken goed formaat.

Prijs /kwaliteit + levering perfect

Resposta da TuinposterOpMaat.nl
Ziet er super mooi uit en snelle levering

Resposta da TuinposterOpMaat.nl
snelle levering, mooie kwaliteit en duidelijke site.

Resposta da TuinposterOpMaat.nl
Slechte kwaliteit geleverd(scheef/hobbels), en na 2 emails gestuurd te hebben na 4 dagen nog geen reactie terug.

Resposta da TuinposterOpMaat.nl
Mooie poster voor een goede prijs en snelle levering.

Mooie afdruk snelle levering
Afbeelding: schroef torix met bolle kop
Geleverd: gewone kruis schroeven die ik thuis ook nog wel had met schijfjes.
Schroeven te duur betaald

Resposta da TuinposterOpMaat.nl
Posters zijn fraai, goed en maatvast.
Levering met 2/3 dagen top.

Resposta da TuinposterOpMaat.nl
Alles is goed gegaan maar èèn opmerking nl. Verpakking kan veel beter.
Kreeg een ingedrukte doos. Inhoud direct gecontroleerd.

Resposta da TuinposterOpMaat.nl
Prachtig tuindoek, mooie foto. Zeer tevreden.

Resposta da TuinposterOpMaat.nl
Heel makkelijk te bestellen, geen poespas zoals op sommige andere sites. Snelle levering, niet duur en mooi kwaliteit! Top, raad dit zeker aan.

Resposta da TuinposterOpMaat.nl
Heel mooie posters en goed verpakt. De levering was prima, 3 dagen. Hopelijk blijft de kleur ook lang mooi.

Resposta da TuinposterOpMaat.nl
Ik heb een tuinposter besteld en die werd al na een paar dagen geleverd. Echt supersnel! De kwaliteit is erg goed en ik heb zelf een foto kunnen uitkiezen, wat het extra persoonlijk maakt. Nu alleen nog ophangen en dan hebben we een klein stukje Denemarken op ons balkon. Heel blij met deze aankoop!

Resposta da TuinposterOpMaat.nl
Hele snelle levering en een prachtig mooi doek top kwaliteit. Bedankt ik ben zeer tevreden

Resposta da TuinposterOpMaat.nl
Tuinposter kon gemakkelijk met eigen foto opgesteld worden. Bestelproces verliep vlot, levering zonder problemen. Blij met het eindresultaat.