Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Gorzej nie wymyślisz!!! Absolutnie nie polecam nawet zbliżać się do tej „super” szkoły!!! To jak oni traktują ludzi, to po prostu nie da się wytłumaczyć. Zgadzam się ze wszystkimi opiniami które są n... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Zdecydowanie NIE POLECAM! SAME problemy od początku, odwoływane zajęcia, słaba jakość połączenia, i ogromna kasa nieadekwatna do jakości Nauczyciel kilka razy w ciągu kursu dowołał zajęcia, odrabia... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Syn był zadowolony z formy zajęć online. Uczęszczał na Minecraft Matematyka i J.Angielski grupowy. Nauczyciele mili i z odpowiednim podejściem do dzieci. Strona Tutore przejrzysta, a warunki umowy czy... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Zajęcia kończą się 03.lutego 2026, ale szkoła każe zapłacić także za cały luty! Tłumaczy to tym, że abonament miesięczny to nie był abonament, tylko raty do zapłacenia. Nie odbyło się 6 lekcji które... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 91% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Uważaj na oszustów

Uważaj na oszustów! Wzywają na lekcję próbną, a potem zmuszają do płacenia za kilka miesięcy bez świadczenia żadnych usług!!

12 de dezembro de 2024

Ja zdecydowanie nie polecam

Ja zdecydowanie nie polecam, trzy razy zmieniono nauczyciela prze niecałe cztery miesiące trwania kursu, dodam, że płacąc czesne za cały miesiąc, odbywała się jedna, max dwie lekcje. Kiedy po czterech miesiącach farsy nazywanej korepetycjami, poprosiłam o zakończenie kursu w trybie natychmiastowym i zwrot kosztów, zamiast tego otrzymałam tylko informację o kolejnej zmianie nauczyciela. Po prostu kpina i wyrzucanie pieniędzy!!!

7 de março de 2025

Uciekajcie od tej firmy

Uciekajcie od tej firmy. Nie ma dostępu do zajęć. Zrezygnować się nie da, (naliczają opłaty za pełny kurs, wydłużając okres wypowiedzenia). Wysyłają inny regulamin niż jest na stronie.

11 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam – darmowe zajęcia, które okazują się pułapką

Zapisaliśmy dziecko na darmowe zajęcia próbne, ale z powodu kolizji z lekcjami w szkole nie mogło wziąć w nich udziału. Mimo to szkoła nalicza opłaty, twierdząc, że zapis oznacza akceptację płatnego kursu. Warunki rezygnacji nie były jasno wyjaśnione, a regulamin przysłano dopiero po zapisaniu. Darmowe zajęcia próbne to tylko chwyt marketingowy – odradzam współpracę z tą szkołą.

27 de janeiro de 2025

Wyłudzacze

Potwierdzam opinie o tym, że jest to nieuczciwa firma. Pozytywne opinie piszą chyba tylko pracownicy. Moje dzieci nie uczestniczą w zajęciach a teraz nasłali na mnie firmę windykacyjną. Nie podpisuję się żadnej umowy, klika się gdzieś żeby dziecko mogło wziąć udział w pierwszych zajęciach i to jest niby ta umowa. Nie polecam nikomu.

28 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Wykupione 2 kursy przygotowujące do…

Wykupione 2 kursy przygotowujące do egzaminu 8kl, zapłaciłam z góry 5 tysięcy. Pieniądze wyrzucone w błoto i zmarnowany czas dziecka na przygotowanie do egzaminu. W czasie 3 mcy zmieniło się 5 prowadzących! Bardzo slaba jakość i organizacja. Prowadzący to w większości hobbyści zagadnień bez doświadczenia dydaktycznego a tym bardziej w zakresie egzaminu 8klasisty. Przestrzegam przed utopieniem pieniędzy, stratą nerwów na kontakcie z infolinią i przede wszystkim przed zmarnowaniem czasu dziecku przed egzaminem

23 de janeiro de 2025

Polecam firmę ✌️

Polecam firmę ✌️ jako pracodwaca jest firmą, która daje dużo możliwości, jest wiele obszarów otwartych na ulepszanie i proponowanie rozwiązań. Jest to dynamiczne i odważne środowisko, zarządzane przez osoby z inicjatywą i pomysłami.

23 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Firma łączy ludzi na wiele sposobów od…

Firma łączy ludzi na wiele sposobów od samych zajęć które są esencją działalności, po całą działalność poza nauką. Bardzo podoba mi się zangażowanie firmy w promocję kultury sportu i zdrowia. Cieszę się, że miałem okazję współpracować z ludźmi z tego środowiska :)

22 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam, dziecko miało mieć piwrwsze zajęcia gratis po czym naliczyli opłat za okres pol roku, teraz naslali firmę windykacyjna. Dziecko nie brało udziału w żadnych zajęciach - mówią mi ze mam im zapłacić po kliknęłam na stronie potwierdzenie regulaminu. Pokrzywdzonych jest bardzo duZo, myślimy o zbiorowym pozwie

4 de dezembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais