Leia as opiniões dos outros
Hade utmaningar att få till det med kanalerna till en början, men med blixtsnabb kundservice hjälpte de oss att komma igång. Och wow, vilket utbud på kanaler! Rekomenderar varmt!
Tv funkar rätt så bra, men filmer och serier uppdateras riktigt sällan mot andra tjänster. Supporten ger dom svar du vill ha, men inget händer och det kan ta dagar innan du kan få något svar överhuvu... Ver mais
Respondeu a 3% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
När jag väl köpte tjänsten så var dom…
När jag väl köpte tjänsten så var dom väldigt snabba på att svara. Har nu haft problem med EPG på samtliga kanaler samt strul med Viaplay sändningar. Har inte fått något svar trots flertalet meddelanden på WhatsApp.
Tråkigt när man lagt ned en del pengar, rekommenderas inte.
Bluff
Bluff. Så fort du förnyar med ett årsabonnemang så slutar de svara dig samt vägrar aktivera kontot trots bevis från bekräftelsemail + dragning från banken. Köp inte här om du vill slänga pengar i sjön. Skulle inte rekommendera detta till någon
Köpte 3 månader och har varken fått…
Köpte 3 månader och har varken fått inloggningsuppgifter eller något. VARNING bluff!!!!!!
När jag kontaktar dom får jag inget svar. 1 vecka har gått nu och har skickat flera mail och sms på whatts up
Jag har betalt via deras betalsystem…
Jag har betalt via deras betalsystem ”Link” det har gått flera dagar utan återkoppling. Jag har mailat flera gånger och chattat på deras support men inget svar. Det är en bluff
Betalade för 24mån och fick ing
Betalade för 24mån och noll respons efter det.
Har både försökt nå support via mail och WhatsApp utan framgång.
Trash
Finns ingen support, KÖP INTE NÅGONTING HÄRIFRÅN.
Köpte 12månaders och fick inte ens info efter betalningen och supporten är stendöd.
Oseriöst företag
De påstår att de inte har fått någon betalning. Jag har kvitto från banken att de fört över pengarna. När jag chattar med representanten hos dem så "glider" hon undan hela tiden för att till slut inte svarar längre. Jag har försökt att åberopa ångerrätt men det är ett "svart hål".
Har haft tjänsten under några veckor…
Har haft tjänsten under några veckor efter krångligt igångsättande. Tjänsten har nu snart varit nere i tre dagar pga. av trasiga servrar mm. Supporten är urusel då dom inte kan svara eller informera. Blivit lurad ……
Oseriöst
Köpte ett abonnemang den 16 augusti och allt fungerade fram till 14 september. Därefter slutade tjänsten att fungera. Supporten via WhatsApp är oerhört seg – man måste nästan spamma för att ens få svar. När jag väl fick kontakt skyllde de på att de uppdaterade sina kanaler och att allt skulle fungera inom några timmar. En dag gick, sedan kom ett nytt besked om ”tekniska problem”, samtidigt som de lovade och garanterade att det inte var ett scam.
Igår skrev de att tjänsten fungerade igen, men när jag visade att problemet kvarstod slutade de helt enkelt att svara. Inga uppdateringar, ingen information, bara tystnad.
Vill du lägga dina pengar i sjön så är detta företaget för dig – oseriöst och amatörmässigt. Tråkigt, för jag gillade faktiskt deras tjänst fram tills den 14 september.
Köpte ett abonnemang som fungerade i en…
Köpte ett abonnemang som fungerade i en dag. Lades ner och får nu ingen kontakt eller refund. SCAM och stor varning, kommer sprida att EJ HANDLA härifrån.
Fungera mindre än ett dygn och…
Fungera mindre än ett dygn och supporten påstår att dom fixat felet sen får man inget svar när man återkommer med att det inte alls är fixat… Dåligt hittills två dagar utan att det fungerar, blir annan leverantör i framtiden när det fungerar så dåligt
Köpte ett abonnemang de 21 augusti 2025…
Köpte ett abonnemang de 21 augusti 2025 och det fungerade tom 14 september 2025. Därefter har jag försökt att komma i kontakt med supporten på vad dom säger sig ha support på whats app och email. det snabba svaret finns inte!! Nu är jag inne på 3:je dagen utan support.
Köp inte något från denna sait!! Jag har blivit lurad.
Betalat men har ej fått inloggningen så…
Betalat men har ej fått inloggningen så känner mig blåst🤬
Produkten fungerar inte alls
Produkten fungerar inte alls och abonnemanget är helt värdelöst. Jag har kontaktat dem sedan 31 augusti via både mail och WhatsApp men inte fått något svar. Kundbemötandet är under all kritik och jag rekommenderar absolut inte detta företag till någon.
Support existerar ej
Väldigt krångligt att få fixa enligt de instruktioner som finns, appen som ska användas finns inte till min tv osv.
Har mailat kungstjänst två gånger och får inga svar, men dom är väl nöjda så fort dom fått in mina pengar på sitt konto. Då kan dom totalt skita i att svara kunderna.
Bluff-bolag
Fick aldrig det underlag jag behövde. Supporten svarar inte överhuvudtaget. Tydlig scam, med ett fåtal fejkade bra recensioner.
VARNING VARNING!!!!
VARNING VARNING!!!!!
Riktigt dåligt!
Värsta bluffbolaget!!
Inga svar på varken mail eller whatsup trots att dom lovar snabba svar på både mail och whatsup.
Har skickat flera gånger på whatsup,
inte ett livstecken!!
Ingenting som fungerar. Boxen laddar till 89% och låser där!!
Tv funkar rätt så bra inget för serietittande
Supporten ger dom svar du vill ha, men inget händer och det kan ta dagar innan du kan få något svar överhuvudtaget.
Grym support
Grym support, snabba och trevligt bemötande, Hans
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.