TweedehandsGitaar.nl Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zéér tevreden over THG. Zondag m'n bestelling geplaatst en dinsdag erop werd alles bezorgd. Netjes stevig verpakt met luchtkussentjes tegen beschadigingen tijdens het vervoer. Leuke prijze... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering; prima producten. Klein puntje, de snelheid van de site kan wel opkikker gebruiken. Daar wij de gehele site doorgebladerd hebben, duurde het laden van de pagina's wel "iets" te lan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf: 2 setjes snaren besteld die gratis werden verzonden (nou ja dat zit natuurlijk al in de prijs), bevestiging gekregen per mail, volgende dag in de brievenbus. Prim... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De mini versterker doet wat wordt beloofd. Het geluid is mooi, je kan de koptelefoon aansluiten, als je niemand rot last wil zijn. Er zit nu de meegeleverde batterij in, als de batterij leeg is ga... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de instrumentos musicais

Tweedehands gitaar is de website voor het verkopen van jouw tweedehands gitaarapparatuur zonder kosten vooraf. Op tweedehands gitaar geven we je ook uitgebreide info, tips en tricks over alles wat met gitaren te maken heeft. Ook voorzien we dagelijks muzikanten van kwaliteits gitaaraccessoires en aanverwanten van merken zoals Fender, Martin, Ernie Ball, Elixir, Dunlop, Neutrik, Behringer, Alpine en veel meer THG levert deze accessoires altijd uit eigen voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

73 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Vijf sterren voor tweedehands-gitaar

Ik ben erg tevreden met de wijze waarop mijn bestelling is verlopen bij tweedehands-gitaar. Na mijn bestelling had ik een aantal vragen en die werden direct op een duidelijke en behulpzame wijze via WhatsApp beantwoord. De bestelde producten werden snel geleverd. Mijn complimenten.

13 de setembro de 2025

Snelle verzending

Snelle verzending, producten als omschreven. Goede prijs kwaliteit verhouding.

de snaren die ik bij je aangeschaft heb, ben ik heel tevreden mee.

15 de agosto de 2025

Paar maal besteld

Paar maal besteld, na slechte ervaring met grote keten.
had 2 dezelfde boeken besteld en betaald en jullie gaven aan dat 1 ervan terug gestord zou worden. En dat is ook gebeurd.

14 de julho de 2025

Heel tevreden

Wat moet ik meer zeggen?

4 de dezembro de 2024

Beste Klaus, hartelijk dank voor je review. Met vriendelijke groet, THG

Mini versterker voldoet goed

De mini versterker doet wat wordt beloofd.
Er zit nu de meegeleverde batterij in, als de batterij leeg is ga ik de 9V voeding gebruiken, sie ik er bij heb gekocht.

4 de dezembro de 2024

Resposta da TweedehandsGitaar.nl

Beste Frank, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, THG

Snelle verzending

Snelle verzending, producten als omschreven. Goede prijs kwaliteit verhouding.

22 de novembro de 2024

Resposta da TweedehandsGitaar.nl

Beste Cor, hartelijk dank voor je review. Dit waarderen we zeer. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, THG

Eerstehands service!

Snelle, nette levering!

12 de novembro de 2024

Beste Rick, Hartelijk dank voor je leuke review. Met vriendelijke groeten, THG

Erg bedankt 🌞

Erg bedankt 🌞

Goede service, het pakket kunnen volgen helemaal top!

3 de setembro de 2024

Hartelijk dank voor je review. Veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, THG

Classificada 5 em 5 estrelas

Onlangs twee gitaarboeken aangeschaft…

Onlangs twee gitaarboeken aangeschaft bij Tweedehandsgitaar.

Dit bevalt me perfect en goede prijzen. Blij mee

17 de julho de 2024

Resposta da TweedehandsGitaar.nl

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Veel succes met gitaarspelen. Met vriendelijke groet THG

Classificada 5 em 5 estrelas

De gitaarsnaren die ik heb besteld…

De gitaarsnaren die ik heb besteld werden heel snel geleverd en we hoefden geen verzendkosten te betalen.

Daarom ik geef ik jullie waardering 5 sterren. ⭐⭐⭐⭐⭐

19 de junho de 2024

Resposta da TweedehandsGitaar.nl

Beste Stéphanie, hartelijk dank voor je positieve review, fijn om te horen, we doen er alles aan om zo snel mogelijk te leveren. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, THG

Classificada 5 em 5 estrelas

De verzending was ook erg snel

De verzending was ook erg snel, kortom enorm tevreden en een oprechte aanrader. Top. Daarom ik geef ik jullie waardering 5 sterren. ⭐⭐⭐⭐⭐

19 de maio de 2024

Resposta da TweedehandsGitaar.nl

Hartelijk dank voor je review, die wordt zeker gewaardeerd. Veel plezier nog van de aankoop. Met vriendelijke groet, THG

Classificada 1 em 5 estrelas

Voorwaarden niet in belang consument

De voorwaarden om een gitaar te koop te plaatsen op THG zijn niet interessant. THG strijkt de marge op!

Ik doel op de Premium Service. Dat verdient nadere toelichting. Er wordt gesuggereerd dat er tussen de 35% en 50% wordt ingehouden, vanwege de premium service, op de verkoopprijs tgv de Verkoper!

29 de março de 2024

Resposta da TweedehandsGitaar.nl

Beste Hans, Hartelijk dank voor je review. Graag vernemen we waar je exact op doelt. Via TweedehandsGitaar kun je altijd onbeperkt gratis advertenties aanmaken, die blijven staan totdat je je instrument verkocht hebt. Alleen wanneer je via THG verkoopt rekenen we 4% van de verkoopprijs. Dit wordt duidelijk vermeld voordat je een account aanmaakt. Tevens adviseren we hier rekening mee te houden en dit eventueel mee te nemen in je verkoopprijs. Daarnaast kan een koper ook rechtstreeks communiceren met de verkoper en ook onderling, buiten het THG platform om kopen. Dan kost onze service helemaal niets.

Premium Service is optioneel en alleen van toepassing wanneer het instrument naar ons wordt opgestuurd. Dit is niet de standaard. Dat is slechts 4% bij een succesvolle verkoop. Bij Premium Service doen wij al het werk, wij houden het instrument in bewaring, maken de foto's, schrijven de producttekst, doen de communicatie met de klant en verzenden het instrument. De commissie hiervoor wordt vooraf afgesproken zodat niemand voor verrassingen komt te staan.
Met vriendelijke groet, THG

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.