Vriendelijke monteur, keuken was snel gedemonteerd. Ging voorzichtig om met alles. Had per ongeluk ook de vaatwasser meegenomen terwijl die niet mee moest maar kwam deze meteen weer terug brengen. G... Ver mais
We hebben onze keuken hier verkocht. De keuken werd netjes gemonteerd en werd voorzichtig uit elkaar gehaald. Enige onhandige was dat nadat de kraan verwijderd was, de monteur geen materiaal bij zich... Ver mais
Eén monteur is onze keuken komen demonteren en liep vervolgens met een apparaat zo tegen een grote ruit aan waardoor glas schade is ontstaan. Dacht dat het de voordeur was? Hem hier op aangesproken en... Ver mais
Bij Tweedehandskeukenwinkel bieden we hoogwaardige tweedehands keukens aan tegen betaalbare prijzen. Ons assortiment omvat diverse stijlen, van modern tot klassiek, met opties zoals keukens met kookeiland, rechte opstellingen en landelijke designs. Elke keuken wordt zorgvuldig geïnspecteerd om duurzaamheid en stijl te garanderen, zodat u een kosteneffectieve oplossing heeft voor uw keukenrenovatie. We bieden 3 maanden garantie op alle apparatuur en verzorgen veilige levering in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast kunt u online een keuken reserveren met een flexibel betalingsplan. Ontdek de slimme keuze voor keukenoplossingen bij Tweedehandskeukenwinkel, waar stijl en besparing naadloos samenkomen.
Zandheuvel 52-B, 4901HW, Oosterhout, Holanda
Respondeu a 86% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Super mooie keuken gekocht en spoedig geleverd .

Resposta da Tweedehandskeukenswinkel
Bedankt wat een fijne service van tweedehandskeukenswinkel
En nu weet ik voor in de toekomst wie ik kan aanraden👌👌

Resposta da Tweedehandskeukenswinkel
Mijn advies aan iedereen: als je hier een keuken koopt, ga dan zeker langs om alles ter plaatse te bekijken en te controleren. Voorkom dat je in dezelfde situatie terechtkomt als wij. Het kookeiland dat geleverd werd, was van zeer slechte kwaliteit. Ondanks dat we dit direct hebben gemeld, gaven ze ons de schuld en beweerden ze dat wij het zelf hadden gedaan. Daarom raad ik deze zaak absoluut niet aan."

Resposta da Tweedehandskeukenswinkel
Beetje sceptisch maar de keuken is geleverd. een leuke keuken voor een mooie prijs.

Resposta da Tweedehandskeukenswinkel
ik heb een keuken hier besteld en later even contact gehad.
Ik kan alleen maar beamen dat dit bedrijf mijn revieuw ook verdient.

Resposta da Tweedehandskeukenswinkel
Een keuken met kookeiland hier kunnen kopen.
levering en montage goed gegaan!!!

Resposta da Tweedehandskeukenswinkel
Super snel gehandeld en respectvollen bezorger. Lieve medewerkers die de keuken hebben geleverd.

Goede service!

Resposta da Tweedehandskeukenswinkel
Bij de aankoop van ons nieuwe huis kon de keuken die erin zat nog prima een 2e leven mee. Meerdere partijen aangeschreven de keuze was gemakkelijk te maken. Ze reageren snel, komt afspraken na, betaalt snel en op verzoek ook even telefonisch contact gehad wat gaat zoals je wil. Op dag van demontage ook top op tijd en hard werkende vriendelijke man voor demonteren. Aan te raden!!

Resposta da Tweedehandskeukenswinkel
Van te voren goed gecommuniceerd, alles netjes gedemonteerd en gelijk betaald.

Resposta da Tweedehandskeukenswinkel
Contact verliep netjes en goed. De afspraken zijn nagekomen en de keuken is door een vriendelijke en hardwerkende monteur gedemonteerd en meegenomen. Al met al goede service en wij zijn zeer tevreden.

Resposta da Tweedehandskeukenswinkel
Een keuken met eiland gezien en meteen gereserveerd. Super tevreden 😊

Resposta da Tweedehandskeukenswinkel
In het begin toch aan het twijfelen geweest, maar uiteindelijk is de keuken geleverd en heb ik bewondering voor dit bedrijf

1. **Verloofde Druk om te Betalen**
- Vanaf het begin ontving ik talloze e-mails van verschillende medewerkers die me onder druk zetten om te betalen, zelfs vóór de afgesproken datum in het contract.
2. **Geen Duidelijke Bevestiging**
- Na betaling ontving ik geen duidelijke bevestiging van de keuken die ik had gereserveerd. Vragen die ik per e-mail stelde, werden opzettelijk genegeerd.
3. **Leveringsproblemen**
- Op [datum] kreeg ik een e-mail dat de levering op 10 februari zou plaatsvinden. Ik wachtte, maar er kwam niets. Toen ik vroeg waar mijn keuken bleef, kreeg ik een koude e-mail terug waarin stond dat de keuken niet beschikbaar was, met de bewering dat ik hierover eerder was geïnformeerd. Dit was een leugen!
4. **Terugbetaling Geweigerd**
- Na mijn verzoek om een terugbetaling, omdat ik geen vertrouwen meer in hen had, accepteerden ze dit (ik heb de e-mail). Ze beloofden dat ik mijn geld na een maand zou ontvangen, volgens de wet. Na een maand wachten ontving ik niets. Toen ik opnieuw contact opnam, zeiden ze dat ik mijn geld niet terugkreeg.
5. **Onrealistische Keuze**
- Ze boden aan om een andere keuken te kiezen met het geld dat ik had betaald, maar er was geen enkele keuken die ik leuk vond binnen hetzelfde budget. De beloften en foto's van keukens op hun website zijn gewoon nep!
6. **Financiële Verliezen**
- Door hun onprofessionele gedrag moest ik het plan van mijn architect aanpassen, wat me €3500 kostte, en dat krijg ik niet terug!
7. **Schending van Afspraken**
- Ze hebben geen enkele afspraak nagekomen en nu verwijzen ze naar algemene voorwaarden die iets anders zeggen. Maar waarom beloofden ze in hun e-mails om te betalen? Dit is pure misleiding

Resposta da Tweedehandskeukenswinkel
Snel contact kunnen leggen met het kopen van de keuken. De keuken is naar wens.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.