Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event Opiniões 203

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hadden een Topolino gehuurd voor 2 uur. Wij werden supergoed ontvangen goede uitleg en een fijne app van Twentenaren zorgde ervoor dat wij een hele leuke tour konden rijden. Kom je in de buurt moe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op 28 maart kinderfeest bij twente toer een kinderfeestje gehouden, We hebben de legertruck dropping gedaan!! In één woord geweldig. In de legertruck was een enorm feest, de dropping een groot a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gisteren 29 maart 2025 hebben wij de verjaardag van mijn man gevierd bij Twente Toer Ootmarsum. Wij hadden geboekt voor ontvangst koffie/ thee met krentewegge daarna borrelen BBQ, buffet, stokbrood sa... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

4 e-bikes gehuurd. Zadels werden niet op goede gezet. Hadden inbussleutel nodig bij Giants. Weinig aandacht aan klant. De Stella e-bikes gaven geen continue ondersteuning. De Giants waren oké. Leuk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Recinto para eventos

Verhuur van TukTuks, Buggy’s, E-Choppers, Fatmaxen, trikes en nog veel meer in het mooie Ootmarsum.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

203 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Geweldige ervaring met Twente Toer

Geweldige ervaring met Twente Toer. Met het gezin een E-chopper tour gedaan. Van reservering tot en met het ontvangst was perfect geregeld. De choppers waren fantastisch, routebeschrijving zat er bij en prima begeleiding door de mensen van Twente Toer. En geweldig om op deze manier het prachtige achterland van Twente te ontdekken. Echt een aanrader!!

10 de maio de 2021

Super leuke dag gehad

Super leuke dag gehad! Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, kwam ook met leuke suggesties voor eventuele rustpunten voor onderweg. De Kids mochten zelf ook op een fatbike 10 en 12 dat vonden ze natuurlijk geweldig,kortom een echte aanrader!

7 de maio de 2021

Choppers

We hadden de choppers gehuurd, hele leuke scooters en een mooie omgeving om in rond te rijden! Zeker een aanrader

29 de abril de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Het was een super leuke dag

Het was een super leuke dag, mooie fietsroute, en heerlijke fietsen uiteraard. De fiets van mn zoon had een zachte band en na een telefoontje, binnen tien min, werd er een nw fiets gebracht. Top service! En ook een hartelijke ontvangst bij Twente Tour. Aanrader dus!

29 de abril de 2021

Beachcruisers en Fate Bike super ervaring

Dagje Beachcruisers (4x) en Fate Bike (2x) gehuurd, het was echt een super ervaring en de kinderen vonden het ook prachtig. Op deze manier kan je toch mooi veel en veel mooi van het Twentse landschap zien en kom je op paadjes die je normaal niet snel met een gewone fiets zou nemen. Zeer comfortabele fietsen, lekker relaxed.
Vriendelijk personeel bij TwenteToer en we kregen vooraf goede uitleg/instructie.

27 de abril de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een prachtige middag

We hebben een prachtige middag, rondtoerend op volgeladen e-choppers. De ontvangst prima, snel en duidelijk voortgeholpen. in een mum van tijd wegzoevend door het twentse land.
Zeker voor herhaling vatbaar: er stonden nog diverse mobiele voertuigen om te proberen.

19 de abril de 2021

Ontzettend leuke dag gehad

Ontzettend leuke dag gehad. Met onze dochters van 7 en 9 jaar 2 uur rondgetoerd door Ootmarsum e.o.
De meiden vonden het fantastisch en wij ook!

19 de abril de 2021

Fatbikes

Genoten van fatbike toer met onze kinderen. Erg leuke manier van fietsen, die zelfs door pubers gewaardeerd wordt. 😅 Was ook voor onze jongste van 11 goed te doen. Service was prima, leuke route meegekregen. Voor herhaling vatbaar.

4 de abril de 2021

Aanrader!

Wat een leuke fietsen; deze elektrische beach bikes! Twee heerlijke dagen door de prachtige omgeving gefietst. Veel kunnen zien en af en toe een coffee to go (helaas geen terrasjes open i.v.m. COVID-19) om weer lekker op te warmen. Wij logeerden net buiten Ootmarsum en wat een service om de fietsen hier even te brengen. Wij komen zeker terug! Fam Baar uit Fryslan.

28 de fevereiro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.