Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event Opiniões 203

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hadden een Topolino gehuurd voor 2 uur. Wij werden supergoed ontvangen goede uitleg en een fijne app van Twentenaren zorgde ervoor dat wij een hele leuke tour konden rijden. Kom je in de buurt moe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op 28 maart kinderfeest bij twente toer een kinderfeestje gehouden, We hebben de legertruck dropping gedaan!! In één woord geweldig. In de legertruck was een enorm feest, de dropping een groot a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gisteren 29 maart 2025 hebben wij de verjaardag van mijn man gevierd bij Twente Toer Ootmarsum. Wij hadden geboekt voor ontvangst koffie/ thee met krentewegge daarna borrelen BBQ, buffet, stokbrood sa... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

4 e-bikes gehuurd. Zadels werden niet op goede gezet. Hadden inbussleutel nodig bij Giants. Weinig aandacht aan klant. De Stella e-bikes gaven geen continue ondersteuning. De Giants waren oké. Leuk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Recinto para eventos

Verhuur van TukTuks, Buggy’s, E-Choppers, Fatmaxen, trikes en nog veel meer in het mooie Ootmarsum.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

203 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles goed geregeld zeer tevreden

Alles goed geregeld . Goed uitgelegd . Gemoedelijk allemaal . Mooie route van 2 uur ! Via SD geboekt goede aanrader om te doen !

19 de junho de 2023

Leuk om te horen! 😀

Classificada 4 em 5 estrelas

De e scooters reden prima

De e scooters reden prima. De app voor de routes viel op mijn telefoon steeds uit. Ik moest steeds inloggen

18 de junho de 2023

Resposta da Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event

Dank voor je feedback maar op onze app hoef je niet in te loggen dus denk dat het toch echt een instelling op je eigen telefoon is 😊

Wat een leuke belevenis

Wat was dit een leuke belevenis samen met onze kinderen. Mooie tocht, vriendelijk personeel van Twente Toer en goede e-chopper. Een aanrader!

11 de junho de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

We hebben een heerlijke middag gehad…

We hebben een heerlijke middag gehad met onze meidenclub.
We waren er wat later dan afgesproken.
Maar dat was geen probleem na een duidelijke uitleg en wel een beetje spanning of het rijden in een tuktuk ons goed af zou gaan begonnen we aan onze tour.
Wat hebben we genoten.
Het was heel warm maar wat een prachtige omgeving.
Omdat we niet helemaal goed waren gereden en het nogal druk was op de weg waren we te laat weer terug.
Er was alle begrip en het was geen punt.
We hebben onderweg even gebeld dat we niet op tijd meer terug konden zijn.
Helemaal prima.
Kortom een heel toffe middag en vriendelijke Twentse gastvrijheid.
Helemaal top.

10 de junho de 2023

Tennisvriendinnen op expedite

Na een korte, duidelijke uitleg, over het gebruik van de shopper, gingen we op pad door het prachtige Twentse landschap.
We hebben de aangegeven route gevolgd en kwamen via mooie, rustige, wegen, door verschillende dorpen.
Tijd genomen om ook nog even op een terrasje te zitten.
Het was echt een top, om op een shopper deze tocht te maken.

9 de junho de 2023

Prachtige dag omgeving Ootmarsum

We waren een uur later dan we verwacht werden omdat wij dachten dat we om 2 uur hadden afgesproken ipv 1 uur. Maar ze deden niet moeilijk en mochten als nog 2 uurtjes rijden op onze e-choppers en fatbike. Konden een app downloaden met verschillende routes. We hebben en route gekozen en hebben een prachtige dag gehad. We gaan zeker nog een keer .

4 de junho de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Huur 4 e-bikes

Leuke app van Twente Toer voor routes. Mooie omgeving. Betalen op andere lokatie dan waar de fietsen staan is wat onhandig. Verder tijdens reserveren via app goed contact gehad en hulp gekregen. Beetje mixed feelings dus.

28 de maio de 2023

Goedenavond,

Vervelend te horen, we helpen iedereen graag met de hoogte in te stellen dus kan me niet voorstellen dat dit nu niet aan de orde is geweest. Immers maar een kleine moeite.

Stella’s hebben een voorwiel aandrijving en de Giants een middenmotor. 2 totaal verschillende fietsen.

Volgens mij waren we heel makkelijk in het verlengen van jullie reservering, laders regelen etc dus bijzonder te horen dat het nu ineens niet helemaal bevallen is.

Prima geregeld

Prima geregeld, meneer bij ontvangst had er volgens mij niet veel zin in.
De tour die hij adviseerde vonden wij niet bijzonder ( de omgeving heeft zoveel meer te bieden )

29 de maio de 2023

Topservice

Ik had per ongeluk (kennelijk) een dubbele boeking gedaan bij 2 bedrijven om fietsen te huren. Het ene bedrijf weigerde mij op welke manier dan ook tegemoet te komen. Roderik van Twente Toer hielp mij gelijk uit de brand. Niks was een probleem en mijn betaling werd per direct teruggestort! Topservice dus.

19 de maio de 2023

Super Fat-Max tour!

Er was snelle feedback op incheck en retour brengen van de Fat-Max. We waren te laat maar werd netjes gebeld of er iets was. Fat-max was goed onderhouden, en we kregen een haarnetje voor de helm, wel zo netjes! Tourtocht zelf was leuk uitgezet, mooie route.

14 de maio de 2023

Hele leuke middag gehad!

Wat een leuke middag hebben wij gehad met ons personeelsuitje. Eerst lekker koffie met appeltaart en daarna was het lasergamen en snookervoetballen. We hebben genoten. Alles was goed verzorgd.

6 de maio de 2023

Een echte aanrader

We hebben genoten van de 2-uur toer door de omgeving van Lattrop. Er was Halverwege een gezellig terras bij De Smid in Lattrop.
De e-choppers zijn voorzien van cruise control. Dit is ideaal. De helaas verplichte helmen waren keurig.

27 de abril de 2023

Leuk om te horen! Dank

Topbedrijf!!

Makkelijk via de website te boeken, bij aankomst vriendelijke mensen en goeie uitleg

10 de abril de 2023

Leuk om te horen!

Classificada 5 em 5 estrelas

TukTuk rijden in Twente, zeker doen!

Aansluitend op ons verblijf bij herberg Othmar en de bierspa een dagdeel TukTuk geboekt met een lunch tussendoor bij Erfgoed Bossem met streekproducten.
De keuze voor de TukTuk was gemaakt omdat ik bij minder goed weer er ook graag op uit wilde.
Het bleek een schot in de roos, wat een unieke manier om Twente te ontdekken!
Na een prima uitleg en instructie van de verhuurder een proefronde gemaakt en oké bevonden om zelf op pad te gaan. De route voor de TukTuk gewoon lekker op papier mee en het wijst zich vanzelf.
Twente toer heeft vele mogelijkheden met betrekking tot vervoersmiddelen en activiteiten, organisatie en communicatie zijn prima in orde en zeker aan te raden om hier te boeken.

26 de fevereiro de 2023

Resposta da Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event

Bedankt voor deze leuke review!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.