Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event Opiniões 203

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hadden een Topolino gehuurd voor 2 uur. Wij werden supergoed ontvangen goede uitleg en een fijne app van Twentenaren zorgde ervoor dat wij een hele leuke tour konden rijden. Kom je in de buurt moe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Op 28 maart kinderfeest bij twente toer een kinderfeestje gehouden, We hebben de legertruck dropping gedaan!! In één woord geweldig. In de legertruck was een enorm feest, de dropping een groot a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gisteren 29 maart 2025 hebben wij de verjaardag van mijn man gevierd bij Twente Toer Ootmarsum. Wij hadden geboekt voor ontvangst koffie/ thee met krentewegge daarna borrelen BBQ, buffet, stokbrood sa... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

4 e-bikes gehuurd. Zadels werden niet op goede gezet. Hadden inbussleutel nodig bij Giants. Weinig aandacht aan klant. De Stella e-bikes gaven geen continue ondersteuning. De Giants waren oké. Leuk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Recinto para eventos

Verhuur van TukTuks, Buggy’s, E-Choppers, Fatmaxen, trikes en nog veel meer in het mooie Ootmarsum.

Informações de contacto

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Fietstrein niet huren

Wij huurden vorige week met onze straat de fietstrein a €7,50 pp. Bij het instappen bleken het krakkemikkige karretjes te zijn: scheve stoeltjes, zachte banden, alles liep aan en het voertuig was loodzwaar om vooruit te krijgen. De kinderzitjes zijn niet voorzien van gordeltjes. Tot overmaat van ramp kreeg een van de kinderen zijn voet onder t wiel. De organisatie van Twentetoer kwam gelukkig snel ter plaatse om kind en ouder op te halen. Mensen, huur dit voertuig niet als je een ontspannen middag wilt beleven. Wij hebben er nog spierpijn en blauwe plekken van. Wij raden Twentetoer aan dit ding uit de verhuur te halen want mensen komen met andere verwachtingen naar jullie toe en dit is per definitie een teleurstelling.

10 de setembro de 2021
logótipo da Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event

Resposta da Twente Toer Ootmarsum - Rent & Event

Wij geven vooraf duidelijk aan dat het een skelter betreft en het zwaar is! Daarom ook geadviseerd de route aan te passen maar blijkbaar bent u niet iemand van de organisatie. Wij hebben wekelijks mensen die een leuke tocht ervaren met de fietstrein en daar is de prijs ook naar. Jullie verwachten veel voor €7,50. Gordels op een skelter? Staat nergens door ons aangeven en geen enkele skelter heeft gordels maar de kinderzitjes zijn prima en ja een fietstrein is al iets uit de jaren 80, maar daar kiezen jullie zelf voor. Het buurt uitje mocht niets kosten en dan toch veel verlangen, erg jammer, na de zoveelste recensie over dit uitje. Boven alles staat dat we de kleine het aller beste wensen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Niet eens 1 ster waard

Niet eens 1 ster waard. Gebeld om een shopper te bestellen en in overleg zouden wij een op kunnen halen. Echter bij aankomst een zeer boze en onvriendelijke man, die zijn shopper niet aan ons wou uitlenen omdat de andere shopper (van de camping, die wij net hadden gehaald) volgens die beste man ‘vies’ was. Hij wou ons absoluut geen shopper meegeven. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, het was echt een schande! Ik zou hier niet iets huren.

5 de setembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

E-choppers gehuurd samen met de kids (7…

E-choppers gehuurd samen met de kids (7 jaar) rond gereden door het prachtige landschap. We hebben de route van 3 uur gedaan, het verveelde niet. We zijn op plekjes geweest waar we anders niet zouden komen. Er zijn genoeg tussenstops om wat te eten/drinken/toilet. Wij vinden het een aanrader.
P.s. Er staan verschillende mooie routes in de twentetour app. Zorg ervoor dat je een opgelade smartphone bij je hebt, of een usb kabeltje zodat je de telefoon kunt gebruiken tijdens het rijden.

2 de setembro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Wij hebben een leuke middag gehad

Wij hebben een leuke middag gehad, en een leuke route om te fietsen.
We hadden helaas pech onderweg met één van onze fietsen, maar dit is door jullie prima opgelost, en een vervangende fiets gekregen echt super.
Wij zouden jullie met harte aanbevelen bij vrienden en kennissen van ons.
ga zo door.

30 de agosto de 2021

Fattbikes fietstocht

Leuke familiedag gehad met gehuurde E-bikes en Fatt bikes! Met name de fattbikes vielen in smaak bij de jongere familieleden!!!!! Fietsen stonden klaar op de locatie/ restaurant waar we gingen starten. Goede service!

23 de agosto de 2021

Top dagje uit!

Een dag erop uit met E-choppers is erg leuk! We hebben genoten. Het contact met Twente Toer was erg prettig en de prijs-kwaliteit verhouding is goed.

15 de agosto de 2021

Top bedrijf

Super fijn verhuurbedrijf van verschillende voertuigen. Wij hadden de e-chopper gehuurd en voor de volgende dag e-bikes. Maar na onze eerste ervaring met de e-chopper konden we de bikes van de volgende dag omruilen voor de chopper. Geen probleem, contact moet wel online gedaan worden maar snel bericht terug.
Dus een aanrader.

11 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

de beachcruiser en fatboy…

Wij hebben de beachcruiser en fatboy gehuurd en het was echt geweldig! Onze kids 12-14 vonden het ook super! Onderweg heerlijk geluncht. Lekker cruisen door de natuur.
Top wij gaan zeker een x weer 🤗

5 de agosto de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.