Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Zakupiłam domek ,zjeżdzalnie i piaskownice w twoje okazje.pl, przed zakupem dzwoniłam i pytałam o kolor,pan odpowiedział że tylko seledynowe,kupiłam za 299.0 w promocji - 40 % ,po tygodniu _brak paczk... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wygląda na to, że ja też dałam się oszukać. Zamówienie ( na szczęście tylko na 21zł) z 9.06.24, potwierdzenie przyszło na maila i ... kontakt się urwał. Mój mail do nich nie mógł zostać dostarczony,... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Sklep ogólnie smierdzi fake'm. Data założenia po nipie w tamtym miesiącu recenzje jakby kupione i co najlepsze... W regulaminie pisze że są dwie opcję płatności dostępne. Przy odbiorze lub płatność z... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Również padłem ofiarą oszustwa. Na całe szczęście porobiłem wszystkie screen’y i zgłosiłem już we wtorek sprawę na Policji. Spisali jedynie notatkę, bo ich zdaniem, prokurator, który weźmie sprawę moż... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

1,3

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

zamówiłam huśtawkę ogrodowa…

Również zamówiłam huśtawkę ogrodowa duże nie duże pieniądze, ale teraz w tych czasach to jest dużo (200zl). Brak jakiegokolwiek kontaktu z Panem Tomaszem. Może warto założyć na FB grupę i zgłosić sprawę na policję.

12 de junho de 2024

Oszustwo!

Oszustwo.
Również zamówiłam basen, zapłaciłam blikiem i oczywiście ani basenu ani kontaktu ze sklepem.
Sprawa będzie zgłoszona na policję.

9 de junho de 2024

Zamówiony towar nie dotarł

Zamówiony towar nie dotarł brak kontaktu ze sprzedającym nie odpisują na maila , telefon po kilku próbach połączenia został zablokowany brak możliwości do dzwonienia się. Dziwi mnie mocno fakt że oferta była promowana przez Ceneo.

10 de junho de 2024

Uwaga TwojaOkazja.pl to złodzieje

08.06.2024 zamówiliśmy Intex Basen stelażowy 220x150cm 15w1 (28270) w sklepie internetowym TwojaOkazja.pl. Dokonaliśmy zapłaty za basen blikiem w kwocie 373 zł. Jedyny kontakt to był e-mail o treści

Zamówienie numer 426240608 z dnia 2024-06-08 zostało poprawnie złożone.

Całkowita wartość zamówienia wraz z kosztami wysyłki: 373,00 zł
Przesyłka: Inpost paczkomaty
Metoda płatności: Autopay

Zapłać teraz

O zmianie statusu będziemy Cię informować pocztą elektroniczną.

Dane zamawiającego:

Od tego momentu cisza telefon nie odpowiada a na emaila nikt nie odpisuje. Czyste oszustwo.

8 de junho de 2024

Oszustwo sklep twojaokazja.pl.

Witam. Chciałbym ostrzec przed tym sklepem. Też dałem się nabrać na okazję. Osobom które też tam coś kupiły, proponuje od razu zgłaszać sprawę na Policję.
Dodatkowo w całą tą sprawę wmieszany jest portal Ceneo.pl który dopuścił do reklamowania ich produktów. Można o tym wspomnieć zgłaszają sprawę na policji. Zawiódł u nich dział bezpieczeństwa. Proponuję się zebrać się w kilka osób i złożyć do nich reklamację za promowanie oszustów na swoim portalu.
Odpowiedź od Ceneo:

"Szanowni Państwo!

Pragniemy poinformować, że oferta sklepu TwojaOkazja.pl na Ceneo.pl została wstrzymana w dniu 10.06.2024.

Niestety, do zakupu doszło bezpośrednio na stronie sklepu, możliwe jest w tym przypadku zgłoszenie sprawy do odpowiednich organów w celu uzyskania od sprzedającego zwrotu środków.
Jeśli w związku z zaistniałą sytuacją zdecydują się Państwo na podjęcie kroków prawnych, np. poprzez zgłoszenie się w tej sprawie do Prokuratury lub Policji, to składając zawiadomienie proszę wskazać Dział Bezpieczeństwa Firmy Ceneo Sp. z o.o., który będzie mógł pomóc dostarczyć dane, jako procesowy materiał dowodowy do sprawy."

11 de junho de 2024

Zanim kupisz-sprawdź sprzedającego

Zanim kupisz-sprawdź sprzedającego. Twojaokazja sklep widmo, brak kontaktu, brak odpowiedzi na zapytania, a skoro nie można sprzętu zakupić z opcją za pobraniem lub odbioru osobistego to wszystko mówi o tym „sprzedawcy”

8 de junho de 2024

Oszustwo…

Zamówiłem grilla brak kontaktu ze sprzedającym miała być wysyłka w ciągu 48h oszustwo ogłaszają się też jako zestawy narzędzi.pl sprawę trzeba zgłosić na policję gdzie idą przelewy za zamówienia

6 de junho de 2024

Po zamówieniu brak kontaktu

Po zamówieniu brak kontaktu, oczywiście brak wysyłki towaru.
Przed zakupem sprawdzałam firmę m.in. w CEIDG, mailowalam z obsługą CENEO ( dostałam informację, że przeprowadzają weryfikacje zanim przystają do współpracy), sprawdziłam portal na Scamadviser, rozmawiałam nawet ze sprzedawcą, który zapewnił, że nie będzie problemu z wysyłką. Ostecznie rozpoczęłam już procedurę Chargeback w celu odzyskania pieniędzy.
Mam wrażenie, że wraz z pieniędzmi zostały skradzione dane osobowe, gdyż od rana dostaję złośliwe połączenia przychodzące z różnych numerów

7 de junho de 2024

Oszustwo

Oszustwo. Nie zamawiajcie. Kontakt się urywa po oplaceniu

5 de junho de 2024

Oszustwo

Oszustwo. Tydzień temu trampolina zamówiona. Brak potwierdzenia, telefon nie odpowiada, na maila również nikt nic nie odpisał.

5 de junho de 2024

Bądż ostrożny !

Bądż ostrożny !
Słaby kontakt z sprzedawcą , dziwne że za pobraniem nie ma wysyłki , jesli już kontakt nawiązany okazuje się że jest ograniczona liczba na zestaw narzędzi dewalt, choć wybierając w koszyku można zamówić aż 88501 zestawów za łączną kwotę 194 613 699,00 zł co dziwne , zmieniające się formy płatnośći ...

7 de junho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais