Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer positieve ervaring. Kon er snel terecht in Utecht. De zelfde dag een reactie gehad en toen gelijk een nieuwe optie aangeboden gekregen. Diezelfde middag een sollicitatiegesprek ingepland en 2 dag... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel. Eerlijk gesprek. Ik heb mij geen moment oncomfortabel gevoeld. Ik had zelfs het gevoel volkomen alles te vertellen over mijn persoon.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd met plezier via dit uitzendbureau gewerkt. Ze zijn vriendelijk, denken met je mee en de communicatie was echt top. Je voelt je geen nummer, maar serieus genomen. Bedankt voor de fijne samenwerk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit bedrijf is erg goed en geschikt voor iedereen. Zelfs toen ik begon, sprak ik de taal nog niet vloeiend, maar ze behandelden me vriendelijk en nu heb ik alles geleerd. Ik ben dankbaar voor jullie v... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

245 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 1 em 5 estrelas

I have some job experience and i am…

I have some job experience and i am hardworking alway i trys to learn a new things to grew up my skills and experience

18 de fevereiro de 2024

Resposta da UBN Uitzendbureau

Super om te horen dat je zo gemotiveerd bent om te leren en te groeien! 💪 Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van een baan die perfect bij jou past. Neem gerust nog eens contact met ons op, want UBN gaat altijd voor ⭐⭐⭐⭐⭐!

Classificada 5 em 5 estrelas

There was a lady and a gentleman

There was a lady and a gentleman. Both of them guided me on the application and educated me on what is required to be selected to work with their clients.

Everything mentioned was so enlighning and educating.

7 de fevereiro de 2025

Resposta da UBN Uitzendbureau

Thank you for your wonderful review! We're delighted to hear that you found our guidance enlightening and educational. Our teams are always committed to helping candidates prepare for success. Wishing you all the best, and we hope to see you again soon!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg blij dat ik dit bureau ben…

Ik ben erg blij dat ik dit bureau ben tegengekomen. Ze zijn erg aardig. Er is een goede communicatie. Ze staan altijd open om je te helpen.

6 de fevereiro de 2025

Resposta da UBN Uitzendbureau

Dank voor je mooie review. Wij zijn ook blij met jou!

For example

For example, there are jobs that may not depend much on the language. I should have taken my chance in them, for example, and I will develop my language and be more enthusiastic.

24 de janeiro de 2025

Resposta da UBN Uitzendbureau

That sounds like a great approach! At our agency, we also offer job opportunities for English speakers, so there are definitely possibilities for you. Plus, we provide language courses to help you develop your skills while gaining work experience. Feel free to reach out—we’d be happy to guide you!

Classificada 5 em 5 estrelas

Toen ik op zoek naar een werk was

Toen ik op zoek naar een werk was, UBN heeft mij geholpen. UBN was heel snel om werk voor mij te vinden zodat ik kan beginnen in Nederland te leven. UBN was heel behulpzaam in alle kanten op het juiste moment.

3 de julho de 2024

Resposta da UBN Uitzendbureau

Wat een mooie review! Bedankt voor je positieve woorden.

Good salary

Good salary, good job, good team on the Remia! Unfortunately I go to another country and need to leave UBN and Remia.

17 de dezembro de 2024

Resposta da UBN Uitzendbureau

Thank you for the great feedback! We're happy to hear you enjoyed the job, team, and salary. It's always sad to see someone leave, but we wish you all the best in your next adventure abroad.

Niet bereikbaar

Ik had gesolliciteerd op een vacature op hun website. Ik kreeg een bevestiging in de mail en binnen 48u zou ik van hun horen. Ik heb 1 week gewacht en daarna het onderstaande nummer gebeld, geen reactie. Ik heb hierna nog een mail gestuurd, geen reactie. Nu zijn we meer dan 1 maand verder en krijg ik een standaard mail binnen met dat ze gebeld hebben maar geen reactie kregen, terwijl ze niet eens gebeld hebben!
Update: krijg nu weer een mail met dat ze opnieuw gebeld hebben (hebben ze niet) en omdat ik niet bereikbaar ben, ze andere kandidaten gekozen hebben. Vaag uitzendbureau

Update: een verkeerd telefoonnummer is een erg slecht excuus! Het stond op mijn cv, het formulier op de website én in de mail!

23 de dezembro de 2024

Resposta da UBN Uitzendbureau

Hier is duidelijk iets verkeerd gegaan. Wellicht hebben we niet het juiste telefoonnummer. We willen dit graag oplossen!

Classificada 3 em 5 estrelas

Review aangepast na reactie

De eerdere review die ik heb geplaatst is niet helemaal terecht geweest. Ik heb ook zonder mijn uren te registreren mijn salaris gekregen. Dat ik het niet voor elkaar kreeg om afspraken die ik had te verplaatsen, terwijl ik wel wilde werken (al leek dat misschien niet zo) heeft er helaas wel voor gezorgd dat het niet zo goed meer lukt om werk te vinden. Inmiddels kom ik idd echt vele malen slechtere uitzendbureaus tegen die niet eens meer vertellen wat je functie inhoudt, daar was hier zeker geen sprake van.

14 de novembro de 2024

Resposta da UBN Uitzendbureau

Beste Sander, als de situatie inmiddels is veranderd, loop dan weer eens bij ons binnen. We helpen je graag aan werk! Met drie sterren nemen we bij UBN namelijk geen genoegen 😇

Een slecht uitzendbureau

Ik had gesolliciteerd op een baan voor 3 vaste werkdagen, van 24 uur per week. Tot mijn verbazing kreeg ik een nul-uren oproepcontract. De medewerker had me daar tijdens het intakegesprek niets over verteld. Gelukkig heb ik altijd geleerd om nooit zomaar iets te tekenen en de voorwaarden eerst te checken. Ik heb mijn geboden nul-uren contract gecheckt met de voorwaarden pensioen van de CAO, de ABU (branche vereniging) inzake schriftelijke vermelding referentiekader van beschikbaarheid werkdagen in een nul-urencontract, en de Rijksoverheid inzake voorwaarden voor nul-uren contracten en tot mijn verbazing klopte mijn contract niet met deze voorwaarden (van hun eigen branche notabene). Dit heb ik aan de medewerker verteld, maar de medewerker gaf aan dat het wel klopte (zonder mij enig tegenbewijs te geven) en wilde niets veranderen aan het contract. Verder gaan met dit bureau was geen optie meer met het gevoel misleid en voorgelogen te worden en heb ik me maar teruggetrokken uit het hele sollicitatieproces. Zo zie je maar dat het altijd nuttig is een contract te controleren. Dit was voor mij een hele slechte ervaring en ik zal in ieder geval ook nooit meer solliciteren op een baan via dit bureau.

20 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

I can say that they are not honest

I can say that they are not honest. First time they sent me to the wrong interview. The company said that we will inform UBN about this situation. Then I didn't get any call from them. After 2 week I applied for the second job and the guy that I have spoken said I will call you tomorrow. Guess what no call!!. They waste my 2 weeks for nothing. If you don't like to be waited or hear lies stay away from them.

15 de outubro de 2024

slechtste uitzendbureau in Nederland

Helaas kwalificeer ik me voor de slechtste uitzendbureaus in Nederland. Recruiters zouden alles doen, zelfs hun eigen waarden opgeven, om je te laten komen werken. Maar zodra je akkoord gaat, blijkt alles het tegenovergestelde te zijn, en verandert hun houding in een arrogante toon.

7 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Na een jaar lang keihard zwoegen in…

Na een jaar lang keihard zwoegen in weer en wind er binnen een dag (voor mn vakantie) er gewoon uitgeknikkerd. Zogenaamd op basis van verzuim (5x in 1 jaar) terwijl er anderen veel vaker en langer ziek waren.Of vaak te laat kwamen.
Geen communicatie niks,niet eens een face-to-face gesprek. Alleen slap gezwets dmv een telefoontje (ook nog eens na werktijd).

13 de junho de 2024

Resposta da UBN Uitzendbureau

Wat vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring hebt met ons uitzendbureau. Weet dat wij er altijd voor open staan om je te ontvangen bij ons op locatie of voor verdere telefonische toelichting om de situatie te bespreken.

Het is uiteraard nooit de bedoeling geweest om het niet netjes af te sluiten. Wij wensen je een fijne dag.

Kansloos vacature contact

Ze nemen kansloos contact op omdat ze mijn CV zagen op een website.
Een CV met meerdere jaren Full-stack programmeer ervaring, Projectmanagement en consultancy.

Of ik een magazijnmedewerker zou willen worden.
Na de vraag hoe dit aansluit op mijn werkervaring gaan ze "double down".

17 de junho de 2024

Resposta da UBN Uitzendbureau

Oeps... daar is één van onze recruiters iets te voortvarend bezig geweest met het zoeken naar personeel. Als je iemand kent die wél in de logistiek of industrie aan het werk wil, kun je ons dan even bellen of mailen? Dank je! :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.