Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har taget grundlæggende vagt i Odense og det har været en virkelig lærerigt kursus med en meget erfaren og god underviser. Kan varmt anbefale at man tager dette kursus på UCPlus

Classificada 5 em 5 estrelas

Har netop lige afsluttet vagtuddannelsen på UCplus Skovlunde 🥳 (6 uger ) Må bare sige TAK til skolens chef Rune, lærerene Mathilde, Rolf, Tommy og ikke mindst Benny ✔️🙏😊 Sikke et team og de kan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vagtkurset i Odense er virkelig et godt kursus, som jeg kun kan anbefale andre at tage. Man får et enormt godt kendskab til faget, og værktøjer til at begå sig som vagt via en sindsyg dygtig, enga... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været på vagt kursus i Odense. Og haft Alexander boe Steen. Hele vejen igennem god og sjov undervisning. Du får alt med du behøver og der sørges for god og støttende stemning under kursus

Informações sobre a empresa

1. Aulas
  2. Escola de línguas estrangeiras
  3. Escola de Comércio
  4. Vocational School One

Escrito pela empresa

​UCplus er et landsdækkende uddannelsescenter, der tilbyder Den officielle Danskuddannelse, transportkurser (lastbil, bus, taxa, vogntog, EU bevis, mm.) og vagtkurser (grundlæggende vagtuddannelse, tryghedsvagt efteruddannelseskurser mm.). UCplus er specialister i at hjælpe ledige med at finde beskæftigelse, især inden for vagtbranchen og transportbranchen, hvor de årligt assisterer flere hundrede i job som chauffører i bus-, taxa-, flextrafik- og lastbilsektoren. ​ UCplus tilbyder alle tre danskuddannelser:​ Danskuddannelse 1 – for kursister med ingen eller ringe skolebaggrund.​ Danskuddannelse 2 – for kursister med kort skole- og uddannelsesbaggrund.​ Danskuddannelse 3 – for kursister med mellemlang eller lang skole- og uddannelsesbaggrund.​ Disse programmer er designet til at imødekomme forskellige målgruppers behov og understøtte deres integration på arbejdsmarkedet. ​ For jobcentre og a-kasser fungerer UCplus som en stærk samarbejdspartner med fokus på at få ledige i job. De tilbyder blandt andet 6 ugers jobrettet uddannelse, personlig vejledning, afklaringsforløb med jobaftale og jobgaranti. Derudover arrangerer de informationsmøder og forberedende forløb, der hjælper ledige med at skifte branche eller blive omskolet. ​ UCplus lægger vægt på kvalitet i undervisningen og gennemfører halvårlige tilfredshedsundersøgelser blandt kursisterne for at sikre en høj standard og kontinuerlig forbedring af deres uddannelsestilbud.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 77% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Godt

Det er godtt

19 de junho de 2025

Kære Roukash,

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Kære Guo Lin,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du har lært en masse dansk.

Tryghedsvagt skovlunde

Jeg har nu gennemført både Grundlæggende vagt kursus i 2022 og nu også gennemført kursus for Tryghedsvagt. Havde Benny som primær underviser, hvilket uden tvivl har været en kæmpe fordel for oplevelsen da han virker til at have masser af erfaring og er virkelig god til at lære fra sig.

Kære Nadia,

Mange tak for din positive anmeldelse og de pæne ord 😊

Du ønskes en god dag!

Tryghedsvagt Skovlunde

Jeg har haft en god oplevelse på tryghedsvagt kursuset på 10 dage. Vi har haft Benny som fast lærer og han er meget flink og god til at forklare tingene. Vi har også haft Chris og Mathilde en dag, de var også super flinke og gode til deres undervisning.

Kære Faton,

Mange tak for din positive anmeldelse og de pæne ord 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Tryghedsvagt - Skovlunde

Fantastiske undervisere, skøn uddannelsesleder som også kigger forbi.

De levende, humoristiske og i den grad kompetente.

Kære Daniel,

Mange tak for din positive anmeldelse og de pæne ord 😊

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Tryghedsvagt skovlunde…

Super hyggeligt og givende tillægs kursus

Kære René,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord 😊

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Tryghedsvagt Skovlund

Tryghedsvagt Skovlund
Rigtig godt 😊

Kære Magdy,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om Tryghedsvagtkurset 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Friendly teachers

Friendly teachers. Good service

25 de junho de 2024

Dear N/A manager,

Thanks for your great review! We're pleased to hear you appreciated our friendly teachers and good service.

We look forward to seeing you for further education with us.

Best regards,
Adil from UCplus

Benny

Benny, Tommy, Wolf, Matilde er nogle fantastiske lærer. Hvis man høre efter i timerne skal man nok bestå det er lige til.

Kære Ediz,

Mange tak for din anmeldelse af UCplus.

Du ønskes en god dag og vi håber at se dig igen til efteruddannelse.

Mega fedt kursus

Jeg syndes det levet op til det, fik læret en del, som jeg kan tage med mig herfra.
100% Anbefaling herfra.

Kære Imtiaz Asghar,

Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefaling! Det glæder os, at du har fået ny viden med dig, som du kan bruge fremover.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til efteruddannelse.

En god læring

Det har været en god læring...

Kære Jawad,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en god læringsoplevelse hos os.

Vi ser frem til at se dig til efteruddannelse.

Grundlæggende vagt i Skovlunde

Gode og sjove lærere der ville os det godt. Der var køleskab til medbragte madpakker og gratis kaffe og chokolade. Alt i alt - meget tilfreds med mine 6 uger.

Kære Claus,

Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med både undervisere og faciliteter.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til efteruddannelse igen.

Alt var godt

Alt var godt, men det eneste er, at lektionen er indtil 15:24 alt sammen, men jeg kan forstå, at det er et 6 ugers kursus.

Kære Mert Nazif,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du overordnet set har haft en god oplevelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

De ne var godt og meget tilfreds Jeg…

De ne var godt og meget tilfreds Jeg har kæret mange tinge

Kære Consumer,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds og har fået meget ud af undervisningen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til efteruddannelse igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sjoveste og mest effektive form for…

Sjoveste og mest effektive form for læring jeg har modtaget

Kære Anas,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet undervisningen som både sjov og effektiv. Vi ser frem til at byde dig velkommen til efteruddannelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fordi en god underviser ikke giver slip, når kurset slutter

Jeg deltog i Vagt- og Sikkerhedsuddannelsen med Alexander Boe som underviser i Odense, og det blev starten på en ny retning i mit arbejdsliv. Undervisningen var både praksisnær og inspirerende, og Alexander havde hele vejen igennem fokus på at gøre os klar til virkeligheden i branchen.

Det særlige ved Alexander er, at han ikke stopper ved undervisningen. Efter kurset holdt han kontakten, og via hans stærke netværk i vagtbranchen hjalp han mig videre. Faktisk er jeg netop nu gået ud fra en jobsamtale og har lige underskrevet en ansættelseskontrakt i et rigtig, rigtig stort vagtselskab.

Det betyder meget at have en underviser, der både brænder for faget og for at se os lykkes – også efter eksamen. Stor anbefaling herfra!

19 de junho de 2025

Kære Bo,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

kan klart anbefale at tage kurset i Odense

en oplevelse for livet en masse viden og virkelige gode forhold på skolen i Odense kan virkelig godt anbefale folk ar tage denne uddannelse i Odense er man 1 hold alle står sammen om opgaverne og løsningerne.
Alexander er virklig en dygtig faglærer der får samlet folk op hvis de halter bagud
respekt til hans tålmodighed ha ha
kan klart anbefales et rigtig godt forløb

Kære Kenneth,

Mange tak for din fine anmeldelse af UCplus! Det sætter vi pris på!

UCPlus Odense

UCPlus Odense. Meget dygtig lærer (Alexander Steen Boe), som er super motiverende og inspirerende. Et kursus som burde være lovpligtigt.

Kære Michael,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Du ønskes en god dag.

Super fed oplevelse i Odense

Super fed oplevelse i Odense, der er en stor blanding mellem praksis og teori, hvilket gør det super lærerigt, men ikke mindst, underviseren kan tåle at blive drillet og udfordret!

Kære Thorbjørn,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Du ønskes en god dag.

- Mere end uddannelse

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais