Der var fejl ved min første ordrer hvor beløbet blev reserveret to gange men de modtog kun en bestilling. Jeg blev mødt med forståelse og kunne have en god dialog med dem. Maria som jeg snakkede med v... Ver mais
A empresa respondeu
Modtog varerne dagen efter bestilling og der var skrevet gode råd om anvendelse af produkterne i kassen - god service hele vejen rundt 👌🏻 Derudover er det super lækkert med en dansk webshop der sælg... Ver mais
A empresa respondeu
Super hurtig levering - men prikken over i’et var da jeg åbnede pakken, og så en personlig besked om hvordan produkterne skal bruges (helst ikke samtidig osv.) Jeg ville ønske jeg kunne give flere stj... Ver mais
A empresa respondeu
Nok den bedste “online” kundeservice jeg nogensinde har bestilt hos. Varen ankom allerede dagen efter jeg bestilte den tidligt om morgenen, og da jeg åbne pakken var der en sød vejledende note... Ver mais
A empresa respondeu
De bedste skønhedsprodukter - helt uden parfume
Svanevej 2, 9230, Svenstrup J, Dinamarca
Sem histórico de convites para avaliação
Jeg kan på det varmeste anbefale at man handler her. Super kompetent vejledning med hensyn til produkter, imødekommenhed og god service. Jeg lider meget af allergi og fik så kyndig vejledning til de rette produkter, at min hud trives så godt. Her er man så absolut i trygge hænder.

Resposta da UdenParfume.dk
Geniale produkter. Super service. Hurtig svar på mail. Og hurtig levering. Denne hjemmeside kan kun på det varmeste anbefales.

Resposta da UdenParfume.dk
Super oplevelse. Varen modtog jeg dagen efter min bestilling, med en lille håndskrevet anvisning og hilsen på låget inderside.

Resposta da UdenParfume.dk
Hurtig levering. Leveret i kasse med håndskrevet hilsen.

Resposta da UdenParfume.dk
Meget hurtig levering og meget grundige medarbejdere. Som et ekstra plus, medfulgte der en personlig hilsen med en god vejledning i at bruge produkterne. Jeg er meget imponeret over denne virksomhed og bestiller helt sikkert derfra igen.

Resposta da UdenParfume.dk
Virkelig god personlig rådgivning inden køb omkring valg og brug af produkter! Hurtig levering og fantastiske produkter. Kan varmt anbefale dem og handler kun hudprodukter der i fremtiden!

Resposta da UdenParfume.dk
Hurtig levering . Pakket i den fineste indpakning med personlig håndskrevet hilsen. Meget tilfreds !!

Resposta da UdenParfume.dk
Har endelig fundet en dansk butik der sælger Paulas choice, så bestilte en god omgang, og orderen kom ikke engang to dage efter jeg havde bestilt. Produkterne var godt og pænt pakket ind, og i pakken var en lille håndskrevet seddel fra indehaveren af butikken, med instruktioner om brugen af produkterne- bedre bliver det ikke. Super service, tak!

Resposta da UdenParfume.dk
Virkelig godt udvalg af produkter! Og kvaliteten (og virkningen, ikke mindst) er i top. Priserne er tillige favorable, men særligt hæfter jeg mig ved de udførlige forklaringer, der er omkring hvert produkt! Hurtig forsendelse og sød besked inde i pakken. Jeg er fan! :-)

Resposta da UdenParfume.dk
Dejligt med et sted hvor der bliver gjort noget ud af personlig vejledning. Rigtig god service og meget hurtig levering.

Lyn hurtig levering.
Personlig hilsen i æske som gør kundeoplevelsen super. Derudover var produktet rigtig fint pakket.
Vil bestemt handle hos udenparfume igen.

Resposta da UdenParfume.dk
Virkelig godt firma! Fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt dem, i december! Udenparfume.dk havde skrevet en sød lille besked til mig i kassen hvor de sagde jeg skulle være opmærksom på ikke at overdrive med produktet i starten da det kunne give en hudreaktion. Jeg fik alle de ting jeg havde bestilt i tiptop stand. Det var dejligt, at for en gangs skyld at et firma leverer til tiden med de rigtige varer.

Resposta da UdenParfume.dk
Rigtig fin side, med lækre produkter. Har købt derfra 2 gange nu, og er er mere end tilfreds. Meget hurtig service, fin detalje med en personlig besked. Køber helt sikkert derfra igen :)

Resposta da UdenParfume.dk
Det har været en rigtig god oplevelse at handle hos uden parfume. Venlig og nærværende kontakt ved bestilling, hurtig levering. Og ikke mindst fantastiske produkter. Jeg er allerede "fast" kunde👍🏻

Resposta da UdenParfume.dk
Hurtig effektiv og personlighed.. varmeste anbefalinger herfra

Resposta da UdenParfume.dk
Super hurtig levering. Bestilte mine varer kl. 17 og de var fremme næste dag kl. 10.

Resposta da UdenParfume.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.