Ullman Gulve ApS  Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

vi fik anbefalet Flemming Ullman til vores egeparkets gulve. Og vi er 100% tilfredse. God pris og lavet som aftalt, fin rådgivning inden slibning og omlakering. Aldrig har vores gulv været flottere

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk flot arbejde! Vi fik slebet, olieret og lakeret nogle nye gulve, der ikke var i orden fra den tidligere gulvmand. Arbejder blev gjort hurtigt og ordentligt og huset var pænt og rent at komm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Flemming har slebet og lakeret 104 km2 fletparket i vores nye hus. Det har været en god proces, hvor vi er blevet rådgivet godt allerede inden vi lavede en aftale. Gulvet er blevet vanvittigt flot og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Repintura de pisos de madeira
  2. Acabamento de pisos
  3. Lixamento e polimento de pisos

Escrito pela empresa

Ullman Gulve ApS beskæftiger sig primært med gulvafslibninger samt overflade behandlinger. Herudover foretager vi rens af fliser samt fuger indendørs. Ved lægning af nye gulve henviser vi idag til eksterne partnere.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte gulve og god service

Har netop fået slebet gulvet i stueetagen af Flemming / Ullman Gulve. Virkelig flot resultat og der var pænt (og nærmest støvfrit), da jeg kom hjem igen. Kan absolut kun give mine allerbedste anbefalinger.

14 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik slebet gulvene i vores nye…

Vi fik slebet gulvene i vores nye lejlighed af Ullman Gulve ApS. De var professionelle, venlige og udførte et perfekt stykke arbejde. Gulvene fremstår utroligt flotte, og vi er meget tilfredse! Vi giver dem 5 stjerner og en varm anbefaling.

7 de fevereiro de 2024

Bringing an apartment together

Flemming did sand and lack the floors in my apartment. It is an older apartment part of the floor was new, the other rooms had floors with the same would but different lack/oil on them. Flemming did manage to give them the same finish. So now the apartment looks like - well - one apartment and not a patchwork of rooms!
I am super happy!

3 de outubro de 2023

Super arbejde af Ullman gulve

Fik anbefalet Flemming / Ullman gulve til slibning af gulvene i vores hus.

Vi havde flere snakke med Flemming om diverse muligheder for efterbehandling af gulvene, samt fordele / ulemper.
Var meget i tvivl om det rigtige valg, men Flemming giver sig god tid til at forklare og rådgive.

Efter første slibning blev lavet to forskellige prøver på gulvet, som kunne bruges til at snakke videre ud fra og tage endelig beslutning om hvilken efterbehandling gulvene skulle have.

Resultatet er blevet nogen super flotte gulve.

En meget god oplevelse, og kan varmt anbefale Ullman gulve. 5 stjerner herfra.

29 de agosto de 2023

Super flot

Ullman Gulve lavede et super flot stykke arbejde hos os og gav rigtigt god vejledning. Meget nem at lave en aftale med og han holder hvad han lover.

21 de junho de 2023

Ullman Gulve er geniale

Ullman Gulve fik givet os en rigtig saglig rådgivning og løste opgaven til topkarakter. Fedt at samarbejde med en der ikke prøver at sælge den dyreste ydelse, men kommer med den rigtige

26 de novembro de 2022

Ullman = Guldmand!

Ullman gulve kunne springe til med meget kort varsel og var ekstremt fleksible omkring vores flytning og deres arbejde. Vi står tilbage med et plankegulv der er ser nylagt ud og kunne rykke ind i vores nye hjem på den planlagte dag.

De største anbefalinger herfra!

3 de maio de 2023

Sublim arbejde udført - sildeben

Flemming er ikke blot grundig og dygtig til sit fag, men også den mest sympatiske person at have med at gøre 🫶. Han ved hvad han taler om og er god til at komme med råd og vejledning. Vi var i tvivl om lak kontra olie af slidebensparket og han tog beslutningen for os 🙏🏻.
Er mere end tilfreds med den beslutning og kan kun give Ullman gulve vores varmeste anbefaling. Vi fik anbefalet at bruge Ullman og det fortryder vi ikke et sekund.
Søg ikke videre hvis du skal have et flot slutresultat og en god oplevelse fra start til slut 😉.

3 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Så kom der flot liv i vores sildeparket…

Så kom der flot liv i vores sildeparket igen!

Det har genvundet sit spild ved træets forkellige nuancer, og er samtidigt blevet rettet op efter fordums tids slibning, som slet ikke kunne hamle op med Flemming.

Tak 🙏

12 de fevereiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitet i alle opgaver og beslutninger

Vi havde fornøjelsen af et besøg fra Flemming i forbindelse med slibning og oliering af både nyt gulv samt det eksisterende.

Opgaven blev løst til vores fulde tilfredshed og med en sublim service samt øje for detaljerne.

18 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Endnu en gang et meget flot resultat…

Endnu en gang et meget flot resultat med vores gamle plankegulve. Hele stuegulvet var dækket af et nyere parketgulv, som vi fjernede. Det efterlod et noget medtaget plankegulv nedenunder, som Ullmann på magisk vis har fået gjort næsten nyt at se på igen.

20 de novembro de 2022

Punktligt og perfekt resultat

Jeg havde fået Ullman gulve anbefalet og han levede 100% op til anbefalingen. Så den er hermed givet videre.
Kom med en uges varsel og på dagen kom han på minuttet på det aftalte tidspunkt. Super flot resultat og nærmest ikke et støvkorn efter han havde været der.

2 de novembro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais