2,7

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

2,7

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjælp fra hittegodskontoret

Jeg havde glemt mit strikketøj i bussen. Jeg er fra Vejle og mit strikketøj endte i Sønderborg, så det var ikke bare lige at hente.

Heldigvis fik de søde damer fra Umoves i Sønderborgbsendt strikketøjet retur til Vejle, hvor jeg nu kan hente det.

Meget søde og hjælpsomme, super service

17 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Det kan ikke kræve meget hjerne at køre…

Det kan ikke kræve meget hjerne at køre for umove. Bus 7676 ignorer et skilt på 3*3meter hvor der står der vejarbejde på haslevvej i Ringsted. Alligevel kører tumpen derned og vælger så at vende i en privat indkørsel😡 så sten og grus sprøjter op på vores biler. Sikke en kæmpe nat... En skændsel for de buschauffør der faktisk kan læse og køre normalt......

28 de abril de 2026

Endnu en aflysning i Kalundborg

Selvom Umove - måske bevist? - ikke besvarer henvendelser på Trustpilot, skriver jeg alligevel. I dag 23/3 var der endnu en aflysning i Kalundborg og IGEN på rute 554 en af de mest benyttede. Det drejede sig om turen fra stationen 15.31. Der stod 12 af firmaets kunder og ventede forgæves på Umove. Samme sted holdt en bus "Ikke i rute", en chauffør stod ud, var væk ca. 10-12 minutter, kom tilbage, gik ind uden et ord, startede bussen og kørte af sted tom mod garagen. ALLE STOD MÅLLØST OG BETRAGTEDE Umove,s sidste påfund. Kunne den bus ikke have kørt den aflyste tur, og SÅ - efterfølgende - kørt afsted mod garagen??? Jeg vil ikke gå så vidt som til at spørge om hvad i egentlig bilder jer ind og levere det her rod, men måske mere spørge jer om i ikke snart synes i skal til at tage jer alvorligt sammen.

23 de março de 2026

Yders uprofessionelle selvskab

Yders uprofessionelle selvskab. Giver nogle bøder for at have swiper sig ind, inden man går ind i bussen. Mens andre der med samme tidspunkt på deres billet ikke får bøden.. Dermed ønsker billetpersonen ikke at give en forklaring på hvorfor der er udsted bøder, på trods af gentagende spørgsmål om samme..

4 de março de 2026

Luftforurening

Vær søde at vise hensyn. I forpester luften med jeres gamle dieselmotorer og gør os allesammen syge.

26 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Umove heißt jetzt Gesundheitskurs

Umove heißt jetzt Gesundheitskurs, falls es jemand suchen sollte. Da es hier noch als Umove aufgepoppt ist, schreibe ich also unter dem alten Label. Ich habe mich für Qi-Gong entschieden, da ich eine Übungsfolge suchte, die mein lädiertes Knie nicht mit Bodenübungen problematisiert. Stehen geht für mich zur Zeit gut. Mir haben die 10 Einheiten gut getan. Wenn mir die Unungsstunde zu viel wurde, habe ich die Stunde gesplittet. - Geht gut. Super ist die Ansprechbarkeit des Kundenservices: Informativ, freundlich und hilfsbereit. Danke.

23 de janeiro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais