UNDISPUTED.SE Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super bra å trevlig personal. :-) Fick ett samtal av ansvariga person för min beställning, där han uppmärksammat att ett av plaggen jag beställt var några storlekar mindre än dom andra å det var j... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag hittade ett par jättebra träningstights nedsatta till mindre än halva priset. Det tog bara en eller två dagar innan varan kom på posten och jag blev meddelad när ordern var mottagen, paketet po... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb leverans, varorna fanns i lager. Det borde dock finnas ett färdigt klistermärke för eventuell retur, samt att fraktpåsen/paketet bör kunna återförslutas när man endå betalar frakten. Skriv gärn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Schysst utbud, jag lade min order och kort därefter, kanske 15 min ringde en anställd och bad om ursäkt för en tyvärr slutförsäljning på en av två tröjor jag beställt, gick in och valde ut en ny och f... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

781 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Väldigt nöjd

Super sköna drome byxor😀
Väldigt bra kvalité på tröjorna😀
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7 de maio de 2016

Sk1t Bra

Ja det va ba sk1t bra helt enkelt. 9/11 kommer köpa igen
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

5 de maio de 2016
Classificada 3 em 5 estrelas

Svarar inte på telefon

Svara aldrig på telefon och inte på mejl heller

4 de maio de 2016
logótipo da UNDISPUTED.SE

Resposta da UNDISPUTED.SE

Tack för din feedback, vi sätter stor vikt vid service samt att alltid svara på mail snabbt, jag hittar tyvärr inga obesvarade mail så ditt mail har nog inte kommit fram till oss.Telefonen är tyvärr inte alltid bemannad men det går bra att lämna meddelande på telefonsvararen.

Skriv till info@undisputed.se så återkopplar vi snarast om du behöver hjälp.

Mvh Undisputed Crew

helt suveräna kläder

Bra service aldrig strulat med något . Handlat mycket genom åren . Kollar alltid Undisputed först om jag vill ha något. Tack.

3 de maio de 2016
Classificada 1 em 5 estrelas

Pcussion

Tyvärr var varan slut ttots att den visades som tillgänglig i internetshopen.

19 de abril de 2016
Classificada 5 em 5 estrelas

Kommer til å handle igjen

Har handlet fra undisputed to ganger og er veldig fornøyd. De er gode på kundeservice og svarer kjapt om det skulle være noe. Kan absolutt anbefales

12 de abril de 2016

glädje

I vanlig ordning levereras varorna snabbare än blixten och jag är verkligen toknöjd över tightsen och riktigt glad över att ni säljer varor med hög kvalité 👍

12 de abril de 2016

Mycket nöjd

Snabb frakt och trevlig personal, reklamerade ett par byxor och fick ett par nya utan problem👌🏼

4 de abril de 2016

Otroligt snygga träningstights!

Bra storlek! Läckra färger, jag är grymt nöjd! Prisvärt också - blev ju två byxor för priset av en inte lika snygg träningsbyxa av de mer kända stormärkena

30 de março de 2016
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.