Ich habe bei Uniheart eine Tasse für meine Arbeitskollegin/Freundin bestellt. Leider kam es zu einem Problem mit dem Lieferdienst. Worauf ich mich an Uniheart gewendet habe und diese haben mir umgeh... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Schöne Sachen, gute Qualität. Das Shirt, das ich gekauft habe, ist sehr schön. Allerdings hatte ich bei den Fotos eine etwas bessere Qualität erwartet, da ich die zusätzliche Qualitätsoption ausgew... Ver mais
Ze laten uitschijnen dat hun producten hier vandaan komen, maar eigenlijk verkopen ze Temu rommel héél erg duur! Ik heb mijn bestelling nog proberen te annuleren. Ik heb hier meermaals een mail voor... Ver mais
Leider gibt es keine 0 Sterne. Lasst die Finger von diesem online Shop. Wir haben ebenfalls eine personalisierte Fußmatte bestellt. Die komplette Fußmatte ist bedruckt und aus Gummi statt wie online d... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Não respondeu a opiniões negativas
Sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis
Sehr gutes Preis-Leistungs-Verhältnis! Ich bin sehr zufrieden.
Ik heb besteld en nooit niks gekregen.
Ik heb besteld en nooit niks gekregen.
Twee keer e-mail gestuurd om te vragen,niks terug gekregen
Heel slecht😡
Duidelijke website
Duidelijke website. Goede en snelle levering. Mooie produkten
Ik vind dat jullie service snel en…
Ik vind dat jullie service snel en overzichtelijk ging en ook prettig dat ik jullie pakket niet bij een ander afhaalpunt hoefde op te halen en het gemakkelijk thuis kon.
I liked the product and would recommend…
I liked the product and would recommend to others. It is only a pity though that part of the website is in German, and also here where I need to give my feedback is also all in German. If you want to sell internationally, then please go for English or at least Dutch if is in The Netherlands. Thank you.
Super t shirt helemaal zoals beschreven
Super trui helemaal zoals beschreven
Goed product en snel geleverd
Die Qualitat ist gut und die Lieferzeit…
Die Qualitat ist gut und die Lieferzeit ist schnell.
Het product was prachtig
Het product was prachtig. Heel erg tevrede. Ontvanger van de cadeau was ook helemaal tevreden. Zij vond het zo mooi en gaan het niet als voetenmat gebruik maar tegen wand bij voordeur ophang.
Een mok met mijn overleden kleindochter er op
De site makkelijk alleen jammer dat er niet meer verzonden op kunnen ik heb 5 zussen en drie broers en 5 kinderen 3 dochters en twee zonen en kon daar geen mok bij vinden . Snap dat ik het niet kan met 16 kleinkinderen. Maar vind het fijn dat ik een t shirt kan maken voor mijn dochter met haar 4 kinderen haar oudste dochter is immers overleden dus op foto s staat ze nooit bij het gezin en die ga ik volgende week bestellen voor haar voor moederdag
Goede kwaliteit product
Goede kwaliteit product, redelijk snel bezorgd.
Tevreden!
De geleverde poster was van prima kwaliteit en precies zoals het (online) voorbeeld.
Het was even wachten met een levertijd van 9 dagen. Maar dat klopt dan weer wel met de op de website aangegeven 6-9 werkdagen.
Al met al tevreden!
Slechte kwaliteit, geen reactie
Ik dacht een gepersonaliseerde kokosmat besteld te hebben. Na levering blijkt dit een superdunne mat te zijn, eerder een matje om naast je bed te leggen. Alhoewel er bij de omschrijving staat voor binnen EN buiten. De gepersonaliseerde tekst staat er volledig scheef op afgedrukt. Heb ondertussen al 2 mails gestuurd naar de klantenservice maar helaas geen enkele reactie. Voor zulke povere kwaliteit heb ik het dubbele betaald dan bij een andere webshop. Wat een teleurstelling dus bestel hier nooit meer.
Waardeloos dit
Waardeloos dit. Wacht al zolang op mijn mok. Kerstkado al optijd besteld voor een vriendin. Zou geleverd moeten zijn , nou dus niet. Raad dit nooit iemand aan!!
Super goede service
Super goede service , me mok was terug gestuurd ivm niet thuis bij levering dhl (zonder track en trace genomen) , maar Unilever zorgden ervoor dat ik het als nog in ontvangst kon nemen!! Dankjewel uniheart, me volgende bestellingen komen eraan .
Nooit meer.
Het duurt eeuwen om op dat pakket te wachten. En dan krijg ik een melding dat het geleverd zou moeten zijn. Niks aangekregen, geen melding over een ' depot', niks... Ik kan een andere cadeau bestellen voor mijn man zijn vaderdag. Merci voor niks.
De kleur op het voorbeeld foto is heel stuk lichter!
De kleur op het voorbeeld foto verschilt enorm met de werkelijkheid. In het echt is het mega donker jammer! Mijn man is wit, op de mokfoto was hij bruin. Onze baby is ligt getint op de foto was hij echt donkerdonker gewoon zwart niet eens bruin op zn minst.
Duurt erg lang voor je het pakket…
Duurt erg lang voor je het pakket ontvangt.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.