Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dziękuję panu Łukaszowi za pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Jesteście cudownie i będę was polecać. Kupiłam korki dla syna ale niestety po pewnym czasie pękł materiał. Syn troszeczkę był smutny,... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Szeroka rozmiarówka butów w konkurencyjnych cenach, szybka dostawa. Profesjonalna obsługa posprzedażna-konsultant Łukasz szybko obsłużył naszą reklamację z zadowalającym dla nas rezultatem.

Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam niestety. Czytałam opinie przed zakupem gdyż miałam wątpliwości czy produkt będzie w 100% taki jaki powinien być. Skusiłam się na zakup i to był mój błąd. Koszulka personalizowana Pedri 8... Ver mais

A empresa respondeu

4. Loja de calçado
  5. Loja de roupas desportivas
  6. Loja de roupa urbana

Escrito pela empresa

Unisport działa od 1995 roku i jest jednym z największych sklepów piłkarskich online na świecie. Oferujemy koszulki, buty oraz sprzęt piłkarski. Szukasz koszulki Mbappé, najnowszych butów Messiego lub rękawic bramkarskich? W Unisport znajdziesz wszystko. Wspieramy piłkę nożną na całym świecie i wysyłamy prawie wszędzie. Unisport – Make Football Dreams Come True

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

Szeroka rozmiarówka butów w…

13 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Reklamacja zaakceptowana w godzinę!

Reklamacja słusznie zaakceptowana w niecałą godzinę! Pani Luiza, która obsługiwała zamowienie była bardzo profesjonala, rzeczowa i tempo rozpatrzenia robi wrażenie. Jestem bardzo zadowolony z obsługi mnie jako klienta i z zakupów w sklepie.

15 de abril de 2026

RĘKAWICE BRAMKARSKIE

zepsuły mi się rękawice i złożyłem reklamację po kliku minutach dostałem powiadomienie o przyjęciu zwrotu a pieniądze przyszły w ten sam dzień jestem bardzo zadowolony i bardzo polecam tą stronę 😊

10 de abril de 2026

Profesjonalne podejscie do klienta

Firma bardzo szybko rozpatrzyla wniosek o reklamacje i bardzo profesjonalnie podeszla do tematu. Zawdzieczam to Lukaszowi jednemu z zespolu obslugi klienta. Profesjonalista

1 de abril de 2026

Fast and Good

24 de março de 2026

Wielkie dzięki za pięć gwiazdek! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bardzo doceniamy Twoją opinię - to dla nas naprawdę dużo znaczy, bo Wasze doświadczenia są dla nas priorytetem.

Jeszcze raz dzięki za zakupy w Unisport - jesteśmy gotowi wejść do gry z ławki, gdy tylko będziesz potrzebować pomocy przy kolejnym zamówieniu. ⚽️🙌

Classificada 5 em 5 estrelas

Dziękuję panu Łukaszowi za pozytywne…

Kupiłam korki dla syna ale niestety po pewnym czasie pękł materiał. Syn troszeczkę był smutny, bo częściowo sponsorowała jego wymarzone korki.
Dzięki zwróconych środków zgodnie z metodą płatności przy zamówieniu będzie bardzo cieszymy się ponownie nowymi korkami.
Jesteśmy mega z Państwo zadowoleni z udzielonego wsparcia.
Dorota

26 de março de 2026

Wszystko ok

Szybka dostawa w 3 dni. Towar oryginalny i nieruszany, co często się zdarza w innych sklepach, że wysyłają przymierzane buty lub ze zwrotów. Cena niższa niż Polsce, a ponoć ten sam właściciel co R-Gol.

20 de março de 2026

Super Sklep

Najlepsze ceny, szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt oraz bardzo szybkie rozpatrzenie reklamacji.

27 de março de 2026

Zgłoszenie reklamacji

Bardzo profesjonalna obsługa zgloszenia reklamacyjnego.

26 de março de 2026

Wielkie dzięki za pięć gwiazdek! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais