Unite Træpiller Opiniões 518

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super leverance. Unite chaufføren var utrolig hjælpsom og kørte brændetårnet via diverse havefliser og græsplæne helt frem til mit brændeskur. Fint brænde, tæt stablet i buret, nemt at antænde me... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alle steder var briketter udsolgt, så jeg prøvede at sende en ordre til Unite. Mindre end en time efter kom bekræftelse med leveringstidspunkt. På nøjagtig lovet tidspunkt ringede chaufføren og spurgt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har samardejdet med denne virksomhed flere år. Altid hurtig levering, altid en god kundeservice og altid nogle dygtige og venlige chauffører. Varen bliver leveret og kørt ind hvor man gerne vil hav... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de lenha
  2. Fornecedor de energia renovável
  3. Empresa de combustível sólido
  4. Fornecedor de madeira

Escrito pela empresa

Din leverandør for kvalitets biobrændsel. Vi leverer varerne fra vores lager til din døren inden for 1- 7 dage og vi vil stille varerne et sted, der er praktisk for dig👌😉

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Det bedste træ vi har modtaget i 30 år

Det bedste træ vi har modtaget i 30 år. Chaufføren er utrolig dygtig.
Køb jeres brænde her.

17 de fevereiro de 2026

Hej Arne 👋

Tak for din anmeldelse!

Jeg delte din anmeldelse med producenten af ​​disse brænde.
De takker dig også for din anmeldelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service! Og hurtig levering!

2 de fevereiro de 2026

Hej Ingrid 👋

Tak for din anmeldelse !

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse med Unite…

Fantastisk oplevelse med Unite Træpiller!

Lynhurtig levering på under 48 timer og pallerne er stillet præcis der hvor de skulle i vores maskinhal trods en lidt besværlig adgangsvej med lastbil.

Fantastisk service og klart det sted jeg bestiller piller næste gang!

21 de novembro de 2025

Hej Mikkel 👋

Tak for din anmeldelse !
Jeg er glad for, at du er tilfreds med, hvordan vores ordreleveringsservice fungerer 👍

Fornemt, igen igen

Igen, som ved tidligere leverancer fra Unite Træpiller, stod de 7 paller med træpiller som jeg havde bestilt snorlige under mit halvtag. Og levering ganske få dage efter min bestilling. Min næste ordre sendes samme sted hen, til Unite Træpiller.

14 de novembro de 2025

Hej John 👋

Tak for din anmeldelse og for at vælge Fågelfors træpiller!

Super leverance.

Super leverance.
Fint brænde, tæt stablet i buret, nemt at antænde med lang brændetid.

MVH
Jens Arne

13 de outubro de 2025

Hej Jens 👋

Tak for din feedback 👍
Jeg vil videregive din feedback til vores chauffør Mogens (det var ham, der leverede til dig).

Classificada 5 em 5 estrelas

Igen en fantastisk oplevelse med Unite…

Igen en fantastisk oplevelse med Unite træpiller, jeg bestilte briketter og 24 timer efter stod de foran min dør.
Godt pakket ind med regn.
Og gode faste briketter.
Det er synd jeres hjemme side, hvor man bestiller, nogle gange laver lidt rod i det. Så skal man prøve et par gange.
Når jeg sætter mit postnr på, står der at det ikke kan levere til dette postnr. Men det ved jeg jo det kan, for har handlet mange gange ved jer.
Så skal man bare lukke siden ned og prøve igen😊siger det bare fordi jeg er utrolig glade for at handle ved jer, og ærgelig hvis nogle kunder springer fra.

17 de outubro de 2025

Hej Cherie 👋

Tak for din feedback - jeg kender til dette problem, men jeg kender endnu ikke løsningen. Jeg håber virkelig, at vores IT-specialist vil være i stand til at løse dette problem.

God valuta for pengene!

Jeg har købt ovntørret birkebrænde. God kvalitet til en fair pris samt hurtig levering. Jeg handler brænde hos Unite igen.

8 de setembro de 2025

Hej Michael 👋

Jeg er meget glad for, at du kunne lide vores birkebrænde. Vores team lægger særlig vægt på hver enkelt parti brænde, når vi køber det.

Fantastiske træbriketter

Jeg bestilte i juni 2x 960 kg. RUF træbriketter PREMIUM
10 kg / 960 kg
Egetræ.
De blev leveret i løbet af 2-3 dage som aftalt. De var godt pakket ind mod regn mm. 👍🏼
Nu er vi begyndt at bruge dem 🤩
Der er ca nul smulder i brændekurven, de dufter godt både i kurven og når de brænder.
De er super kompakte og giver masser af varme.
Posen de kommer i er 100% tæt.
I brændeovnen er der absolut minimalt med aske.
Det bliver uden tvivl de træbriketter vi køber fremover.
De koster en lille smule mere end de billige, men energiindholdet er større og det er et super kvalitetsprodukt 💪🏼
20 stjerner herfra 🌟

1 de setembro de 2025

Hej Carsten 👋

Tak for din feedback om RUF træbriketter og vores leveringsservice. Vi har købt disse egebriketter fra vores faste leverandør i mange år.

Jeg vil videregive din mening om kvaliteten af disse egebriketter til producente👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en palle træpiller og da de ikke var ankommet på tredje dage ringede jeg til United som tog kontakt til danske fragtmand og samme eftermiddag blev de læsset af
Jesper

15 de setembro de 2025

Hej Jesper 👋

Det er dejligt at høre og vi takker for anmeldelsen!
Jeg er glad for, at du har en positiv oplevelse med UNITE 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

jeg plejer selv at hente træpiller men…

jeg plejer selv at hente træpiller men kunne ikke i år pga sygdom, så ringede og lavede en aftale om at få leveret 8 paller.
Det var bare super levering hvor alle paller blev kørt helt og sat på plads af den flinke chauffør og jeg betalte bare ved levering, så 5 stjerner herfra .
Mvh Frank

8 de setembro de 2025

Hej Frank 👋

Tak for den anmeldelse😉😉😉

perfekt

Fin telefonisk kontakt , på et spørgsmål jeg havde
Nemt at bestille på websiden
et prima produkt ( pini-kay)
en perfekt levering foretaget af deres egen chauffør
første men bestemt ikke sidste gang vi bestiller ved Unite Træpiller

24 de julho de 2025

Hej Charlotte 🖐️

Tak for din anmeldelse 🙏

Virkelig reel forhandler

Virkelig reel forhandler, gode træpiller og førsteklasses levering - kan anbefale - har brugt dem i 3 år - de har aldrig skuffet

16 de julho de 2025

Hej Ole🖐️

Tak for din anmeldelse 🤝

Super flink vognmand

Rigtig god service.
Leveret som aftalt. Fair priser.
Super flink fragtmand

11 de junho de 2025

Hej Christian 👋

Tak for din tilbagemelding 😉

Super hurtigt,god kvalitet

Super hurtigt,god kvalitet. Har før handler med dem,altid i orden. Så de fortjener 5 stjerner.

3 de janeiro de 2025

Hej Yvonne 👋

Tak for dine regelmæssige bestillinger af brænde fra os 🙂🙂🙂

Jeg er glad for, at du kunne lide vores Birk, Avnbøg, Eg brænde 👍

Mvg

Super service.

Super service.
Trækker først penge, når varen er leveret.
Mit sidste valg kunne ikke leveres som ønsket så jeg blev ringet op, over telefonen blev ordre ændret, og varen leveret.

10 de janeiro de 2025

Hej Steffen 👋

Tak for din anmeldelse🤝
Ur team er glade for at yde førsteklasses service 👍

Mvg

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil til enhver tid anbefale Unite…

Jeg vil til enhver tid anbefale Unite Træpiller til andre. Altid levering til aftalt tid.

16 de dezembro de 2024

Hej Marianne 👋

Vi er desværre ikke altid i stand til at levere til det aftalte tidspunkt, men vi bestræber os på at yde den bedste service. Vi laver KUN 99% af leveringerne til tiden 🙂🙂🙂

Tak for din feedback!

UNITE

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais