Vi havde den bedste tur i Universe! Efter at have læst flere dårlige anmeldelser var vi faktisk lidt spændte på, hvad vi ville møde, men de blev gjort fuldstændig til skamme. Vi besøgte parken... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi havde en rigtig hyggelig dag i Universe Science Park. Parken er spændende, personalet var venligt, og vi havde en god oplevelse sammen som familie. Desværre bliver den gode oplevelse overs... Ver mais
Jeg synes simpelthen indgangspriserne er for høje ifht. hvilket produkt man betaler for. Var der for mange år siden og husker det som virkelig kedeligt, nu igen med mine egne børn, men stadig virkeli... Ver mais
Nice park with bad parking lot system, please be very careful. The park now charges 50 DK for parking. And you have to give your license plate number every year without being informed. Then came the r... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Universe er en science park på Als i Sønderjylland, der blev åbnet i 2005. Parkens formål er at begejstre børn og voksne for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Universe adskiller sig markant fra andre forlystelsesparker ved, at læring er det bærende element for forlystelserne
Informações de contacto
Mads Patent Vej 1, 6430, Nordborg, Dinamarca
- 88819500
- info@universe.dk
- universe.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Vi havde en rigtig dejlig dag i…
Vi havde en rigtig dejlig dag i Univers, det er bestemt alle pengene værd, selvom prisen er høj. Vi fik simpelthen så god behandling, da jeg var så uheldig at få en mega brandvabel, fik en medarbejder straks fat i en supervisor, som tog mig med og gav mig is, nål til at prikke hul med og plastre. Totalt professionelt. Vi var meget glade for de søde medarbejdere, som helt igennem bare var glade og hjælpsomme.
Tak for god behandling
Den var FUGTIG MEN GOD 💯
JEG tissede en tår i den store vandfirkant og ingen stoppede mig.
jeg gad godt duske pixeline
Perfekt
Alt gik perfekt og nemt, uden mindste problem - her bestiller jeg gerne igen og uden forbehold.
Super god webshop
Butikken har spændende produkter.
Hurtig og problemfri levering.
Meget venlig telefonisk betjening hvis der er nogle spørgsmål
Spændende butik med meget fin service
Vi købte bare nogle små ting, men fik dem hurtigt og uden problemer
Der er kun få dages ventetid, før man får sine varer. Man bliver informeret når varerne er afsendt.
Køb af molbo ur
Det er super god og hurtig service der var en fejl på det første ur der blev sent og jeg skrev en mail é dage efter var der et nyt fantastisk god service
Nem at købe hurtig levering
Varerne var på lager. Hurtig levering.
5 stjerner giver normal kun ved en positiv løsning af en defekt vare.
Shop Universe sendte omg. et nyt ur da det første de sendte var defekt. Tak for det.
Shop universe sendte et nyt ur, da et første de sendte var defekt Tak for det. Det er noget der gør at man som kunde gerne handler en anden gang.
God service, hurtig levering
Den første levering var transportskadet, men god og hurtig service, der blev straks sendt et nyt:-)
Lige til tiden
Jeg bestilte en V-Cube 7, en onsdag aften. allerede fredag, var den ankommet og alt var i den skønneste orden.
Jeg har absolut intet dårligt at sige om den service.
Firmaet har være hurtige til at afsende produktet.
Skud ud, til GLS som har fået den hurtigt og sikkert frem.
Fuldstændig tilfreds👍
Jeg er meget tilfreds med at handle med shop Universe, og vil
Helt sikkert købe der igen
Pixeline PC-spil m.m.
Jeg bestilte nogle Pixeline-PC-spil og en plakat og fik dem leveret meget hurtigt. Plakaten viste sig at være forkert, men så fik jeg omgående en ny
Fantastisk hurtig levering
Alt forløb lige efter bogen. Hurtig levering.
Fantastisk service
Bestilte vare telefonisk og fik dem to dage senere... en ting var gået itu under transport. Kontaktede shop.universe pr. mail og fik straks og uden at skulle returnere itu vare, en ny tilsendt - det er da service på 1.klasse.
Fremragende service
Fremragende og hurtig service. Kan helt klart anbefales.
Hurtig og venlig betjening
God og venlig support via mail og handelen forløb let som forventet.
Fin og klar service og leverance
Fandt det jeg søgte, leveret til tiden
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.